Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 az once baya bi su dokuldu klavyeye.suanlik biseyi yok ama sonradan sapitirmi? dandik exper klavye bu arada fark eder mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 aç içini bir bak gerekirse saç kurutma makinesi ile kurut.kola döküp kurtardığım bir klavyem var böyle dasdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 direk cevirdiysen muhtemelen bi sure sonra minik arizalar cikartir. aman exper mis zaten diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 çıkar bilgisayardan, iyice kurut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sac kurutmasiyla yaparken bari 1. seviyeye al ters yatirarak yap bu isi klavyeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bir bardak da sen iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 olursa da olsun ya 8 liraya almistim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Oyle bir seyler dokuldugu zaman aninda ters cevirin. Yavascana degil yalniz. Tuslarin hemen altinda devreler degil, klavyenin tipine gore silikon bir zemin ya da metal/plastik kisim oluyor. Haliyle cogunda su sokuldugu gibi asagiya gitmiyor, kurtarma sansiniz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 nescafe 3ü 1 arada dökmüştüm, devrelerine kadar yabış yabış olmuştu klavyenin içi. çıkarıp temizlemiş üzerine 1 sene kullanmıştım aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 2 saat oldu bisey olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 exper se o mekaniktir zaten o bisi olmaz eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar