sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 üyelik alımı kapalımı suan sitede öyle bir yer göremedim kapalıysa ne zaman acarlar tekrar bir dahaki beta test ne zaman olur ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 üyelik alımı derken? oyunu almaktan mı bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Oyunu satın alarak hesap alabilirsin ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 pre-order edince guild wars beta ya katılabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Peki Zeki Müren de bizi görecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 pre-purchase yapman lazım, Masticore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 xunn said: Peki Zeki Müren de bizi görecek mi? zeki muren oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Pf0hpNLXNv0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sunsh1ne said: pre-purchase yapman lazım, Masticore güzelse yaparık,güzelmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bi an paticik.com a açıldı sandım.evet kapansın bence de dicektim.peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Masticore said: sunsh1ne said: pre-purchase yapman lazım, Masticore güzelse yaparık,güzelmi ? güzel ama kusurları da var, bence release i bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hmm yani zevk ala ala oynanmaz diyorsun şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 4 saat oyna, başka oyuna bakamazsın öyle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 @bemre +1 Özellikle WvWvW de zaman geçirirsen direk bağımlılık durumu başlar. İlk BWE den sonra tüm oyunlar sönük kaldı gözümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bemre said: 4 saat oyna, başka oyuna bakamazsın öyle diyim 1-Her halükarda alıcam oyunu zaten. Pre-order edersem close beta'ya girebilirmiyim şimdi ? 2-Deluxe Edition'ın avantajları neler.Ingame büyük bir avantajı varmı ? Birde kendi web sitesi dışında pre-order edilecek biryer göremedim steam fln olsa onu tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Pre-order ile betaya girilmiyor, pre-purchase edersen yani tam parayı verip alırsan betaya girebiliyorsun. 8inde beta var ona girmek için almanın tam zamanı Delux bazı eşyalar ve bufflar veriyor, ben normalini aldım çünkü 20 dolar farka değecek şeyler değil. https://buy.guildwars2.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Ok şahane peki şuanda alsam beta yokmu ? 8'ine kadar beklemem mi lazım. Birde steam olucaksa yakın zamanda almayalım siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 steam görünürde yok, olacağını da sanmam. Genelde kendi sitelerinden satıyorlar. bazıları gittigidiyordan falan alıp oyuna girememişler, sahte kart ile alınan serial falan yollamışlar. o yüzden sitesinden alıp kafan ağrımamasını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 greenmangaming'de satıyor, problem çıkmadı bildiğim kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Ya kendi sitesinden yada anlaşmalı oldukları yerlerden alırsan, sorun çıktığında yardım ederler. Anlaşmalı yerler için https://buy.guildwars2.com/retailers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar