di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Selam, Su fotografin sag tarafinda sarj aletinin kendisine takilan kisimdan bulmam lazim. Adi sani nedir onun ? Nasil aramak lazim ?Bende TR icin var, UK icin olani alip takicma, donusturucu tasimaktan kurtulucam diye umuyorum ama yok maalesef bulamadim. Sarj aletinin kendisi US'de 90 dolar, UK'de 60 pound bu arada. O yuzden gidip yeni sarj aleti alamiyorum. http://i.ebayimg.com/00/s/NTAwWDUwMA==/$(KGrHqFHJCME63(5C,IBBO3sz,2z(Q~~60_12.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 aparat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bulursan bana da söyle, TR için olanı olursa süper olur. Dönüştürücüden kurtulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 outlet converter filan biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Maplin'e git fotoyu goster telefon ile varsa alirsin yoksa da bilirler ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Selam, Bir ucu EU, diğer ucu radyo kablosu gibi 2'li birşey mi? Fotodan pek anlayamadım da. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Selam, Bende şöyle bir şey var: Kalem pil şarj cihazına ve Canon'un pil şarj cihazlarına takıp prizin üstünde durmalarını sağlıyor. O aptal uzun kablolardan kurtarıyor beni :) Senin o aparatı da buna benzettim. Bu işini görür mü? Kaynak: http://www.ubattery.co.uk/apple-laptop-parts-apple-ac-adapters-c-139_103.html Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar