Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Alex'in davranışları yanlış da insanın karşısında Aykut Kocaman olunca kafayı yemesini anlayışla karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fb den yuksek olmayan oyuncu, fb yi fb yapan adam. 10 sene şampiyonluğa oynadınız tek adamın ayağıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Myshkin said: Alex'in davranışları yanlış da insanın karşısında Aykut Kocaman olunca kafayı yemesini anlayışla karşılıyorum. İki inatçı adam. Yapacak birşey yok, Aykut Kocaman en azından adımlar attı Alex'e. Alex taviz vermedi herşey daha kötüye gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ya birakin allah askina kimse kulupten onemli degilmiste vidividividi. alex marsilya macindan sonra guluyomus etrafta, buna dair bir kanitiniz var mi? ama neye dair kanitimiz var ben soyliyim: mactan sonra cikip 'caner sakatlanmasaydi oyuna selcugu alacagim' diyen ve ya 88. dakikada oyuna selcugu alirsa galibiyeti koruyabilecegine inanan ya da taraftari dupeduz gerizekali yerine koyan bir adam. ustune ustluk bu adama surekli adam gibi adam falan denmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 "O gün Aziz Yıldırım'ın alkışlaması ne kadar doğru ise bugün kadro dışı kalması da o kadar doğrudur... Tarihten bir kesit: (Zico dönemi) Fenerbahçeli taraftarlar, AZ Alkmaar'ın 3. golünden sonra Alex, Deivid ve kaleci Volkan'ı protesto etti. Beraberlik bile tribünlerin tepkisini dindirmedi. Fenerbahçe'de bu sezon sergilediği performansla eleştirilen ve özellikle kendisi ile sözleşme yenilenmediği için oynamadığı iddia edilen Alex sonunda tribünlerin de gözünden düştü. Dün gece AZ Alkmaar karşısında ilk yarı biraz kıpırdanan Alex ikinci yarı ile birlikte yine sahada yoktu. Bu görüntüde de Fenerbahçe üst üste iki gol yiyip bir anda 3-1 geri düşünce Saracoğlu Stadı'nda kıyamet koptu. Sarı-lacivertli taraftarlar kötü futbol ve mücadele etmeyen Alex'e top her geldiğinde yuhalamaya başladı. Alex'in yanı sıra maç içinde bir çok gol pozisyonunu harcayan Deivid ve üst üste iki gol yiyen kaleci Volkan da protestolardan nasibini aldı." Yahu zamanında herkes Alex gitsin derken, yuhalarken sahip çıkanda bu yönetimdi. Allah aşkına biraz geniş düşünün. Bilmediğimiz bir çok şey olduğu o kadar belli ki. Hangi yönetim, teknik kadro en iyi oyuncusunu kesmek zorunda kalır, kendi bacağına kurşun sıkar? Kim olursa olsun, takımın kaptanı gidip tribüne oturamaz maçtan çıkınca. Hocaya saygın yoktur eyvallah; ama futbolcu arkadaşlarına saygı duyacaksın. Bunlar gördüklerimiz sadece.. Azıcık böyle bakın olaya Ha bana göre hata şu, eğer şu an Alex'i kadro dışı bıraktıysan, Stoch ve Cristianı niye bırakmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Alexin Aykuta saygısı kalmamış bir teknik direktör olarak. Belli ki adamı yetersiz görüyor. Haklıda. Bu takımdan Alex gidiyorsa Aykut da gitmeli. Belki ozaman dikiş tutar. Çünkü sorunun kaynağı alex kadar aykut da aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 futbolcu bizim size ne oluyor nan :D alin sizin olsun ... kotu diyen yok da bu bir aralar baska takimin daha basina gelmisti ya da bizim gene. ortamin dengesini bozuyor bu tur olaylar. gecmiste yaptiklarina saygimiz sonsuz diktik heykeli iste 45 yasina kadarmi oynatacagiz gecmise olan saygi ve sevgimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bana göre bariz olan Alex nasıl performansıyla heykelinin dikilmesini hakettiyse; bu sezon yaptıklarıyla da kadro dışı kalmayı haketti.. Ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fenerbahçede kumaş var bir suru remayozcu var, son utucu alexti, şimdi o yok. düzgün elbise çıkar mı düşünmek lazım. aptallık etti fener selçuğu alcaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Flameoffear said: Alexin Aykuta saygısı kalmamış bir teknik direktör olarak. Belli ki adamı yetersiz görüyor. Haklıda. Bu takımdan Alex gidiyorsa Aykut da gitmeli. Belki ozaman dikiş tutar. Çünkü sorunun kaynağı alex kadar aykut da aynı zamanda. +1 de buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Alex'i savunmanın anlamı yok, katılmıyorum Aykut yüzünden böyle olduculara. Farketmez ne olduğu. Bu kadar büyütmeyin futbolcuları işte heykeli dikiliyor, sonra olanlar ortada. Bizim ülkemizin o kadar güzel bir resmi olduki şu heykel işi ve sonrasındakiler. Abartıyoruz, kral yapıyoruz herkesi, büyütüyoruz. Ama işte kompleksler ve ego işin içine girince ne olduğu ortada. Aykut Kocaman bu takımın TD ise Alex'i oynatmama, Alex'siz kadro kurmaya, sistem kurmaya çalışmaya sonuna kadar hakkı var. Başarısız olursa, onu gönderecek olan Alex değil. Ama Alex'in takım içi huzuru bozmaya, maçtan sonra 2-3 kişiyle tribüne çıkmaya hakkı yok. O, takımın bir futbolcusu, memur gibi parasını alıyor. Aykut'un Alex'i düşünmüyor olması bence kompleksten değil, Alex'li FB'nin yıllardır üstüne birşey koyamamasındandır. Süreci iyi yönetememiş olabilir, ama bugün başka bir TD de gelse pekala da Alex'i istemeyebilir ki doğrusunu söyleyeyim, ben FB'nin başında olsam, ben de Alex'in olmadığı farklı sistem üzerinde çalışırdım çünkü olmuyor. TSL'de oluyor, ama uzun vadede FB hiç bir şey kazanamıyor maalesef bir oyuncuya bağlılığından dolayı. Ha ama FB'nin sorunları Alex veya Aykut değil aslında ya. Bugün kimi getirirsen getir, Mourinho'yu da getirsen, emimin 1 hafta sonra istifa eder. Çünkü kulüp, Aziz Yıldırım'ın oyuncağı haline gelmiş. Kafasına göre antrenmana gitmeler, soyunma odasına inmeler. Yok abicim böyle birşey, sen kimsin. Kuyt ve Meireles gibi adamlara anlatabilir misin sen Aziz Yıldırım'ı. Adamlar affaladı bile muhtemelen, nereye geldim ben diyordur. Volkan'a, Gökhan Gönül'e tutar belki o iş, ama Kuyt muyt yemez onları. O kadar saçma yönetiliyor ki FB, herhangi bir TD'ün başarılı olma ihtimali yok. Bunun futbolcuyla, TD ile alakası bile yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kimse klüpten üstün değildir diyorsunuz. üstünlük söz konusuysa alex her türlü üstündür aykuttan. şu yaşında bile takımda en özverili oynayan adamını, kaptanını, istatistiklere göre fenerbahçe tarihinin en başarılı yabancı oyuncusunu sildi şu an fb. 2 hafta daha maçlar böyle giderse bu sefer de aykut gidecektir. sonra tekrar alexin eteğine yapışırsınız efsane kurtar bizi diye. izlemesi çok güzel olucak. ben aldim popcornumu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 moriarity senin yazdiklarina gore alex daha once boyle bir sey yapmis ve sen goz yummussun, demek ki surpriz bir sey degil alex'in boyle davranisi. bu adam boyleyse, yaslandiysa, takima gereken katkiyi saglayamiyosa bu adami sene basindan yollarsin. tatli tatli emeklerinden dolayi tesekkur ederiz, kapimiz her zaman acik vidividi der tatli tatli yollarsin. alex hata ve hatalar yapmis olabilir ama alex'in bu hatalari yapabilcek kredisi vardir taraftarin gozunde. aykut kocaman ise artik o kredisini tuketmistir. ben gercekten sunu merak ediyorum aykut kocamanin, daum'dan ne fazlasi var yahu? ya bu adam geldiginden beri ortaya daum'dan fazla ne koyabildi? 1 adet turkiye kupasi. bu mu aykut'a bu kadar sonsuz kredi veren sey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Esh said: fenerbahçede kumaş var bir suru remayozcu var, son utucu alexti, şimdi o yok. düzgün elbise çıkar mı düşünmek lazım. aptallık etti fener selçuğu alcaklardı. Alex gibi bir adam daha gelmez Fenere katkı olarak. Keşke bunların hiç biri olmasaydı bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 @sotto bunada +1 aziz konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Noldu lan Aziz Yıldırım mı öldü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Disappear said: moriarity senin yazdiklarina gore alex daha once boyle bir sey yapmis ve sen goz yummussun, demek ki surpriz bir sey degil alex'in boyle davranisi. bu adam boyleyse, yaslandiysa, takima gereken katkiyi saglayamiyosa bu adami sene basindan yollarsin. tatli tatli emeklerinden dolayi tesekkur ederiz, kapimiz her zaman acik vidividi der tatli tatli yollarsin. alex hata ve hatalar yapmis olabilir ama alex'in bu hatalari yapabilcek kredisi vardir taraftarin gozunde. aykut kocaman ise artik o kredisini tuketmistir. ben gercekten sunu merak ediyorum aykut kocamanin, daum'dan ne fazlasi var yahu? ya bu adam geldiginden beri ortaya daum'dan fazla ne koyabildi? 1 adet turkiye kupasi. bu mu aykut'a bu kadar sonsuz kredi veren sey? Abi ben o konuda bişey yazmıyorum. Evet bana göre de Aykut Kocaman iyi bir teknik direktör değil; ama sonuna kadar arkasındayım. Çünkü insanların Aykut demesinden, kadınların bile maçtan çıktıktan sonra Aykut iğrenç yeaae diye röpörtaj vermesinden sıkıldım. Herkes Aykut Kocaman'a saldırmak, saydırmak için yer arıyor. Rüzgar nereye eserse oraya gidiyor insanlar. Bunun değişmesi lazım. Ama şu durumda eğer Aykut Kocaman gitseydi olanlardan sonra, takımda gruplaşmalar var bariz, yarısı oynamıyor, eğer gitseydi şimdi futbolcular istedikleri teknik adamı gönderirdi yine istedikleri zaman. Kötü yönetiyor mu? Evet. Gitsin mi? Hayır. Benim düşüncem bu. Anlamanızıda beklemiyorum, herkesin kendi fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sotto said: Alex'i savunmanın anlamı yok, katılmıyorum Aykut yüzünden böyle olduculara. Farketmez ne olduğu. Bu kadar büyütmeyin futbolcuları işte heykeli dikiliyor, sonra olanlar ortada. Bizim ülkemizin o kadar güzel bir resmi olduki şu heykel işi ve sonrasındakiler. Abartıyoruz, kral yapıyoruz herkesi, büyütüyoruz. Ama işte kompleksler ve ego işin içine girince ne olduğu ortada. Aykut Kocaman bu takımın TD ise Alex'i oynatmama, Alex'siz kadro kurmaya, sistem kurmaya çalışmaya sonuna kadar hakkı var. Başarısız olursa, onu gönderecek olan Alex değil. Ama Alex'in takım içi huzuru bozmaya, maçtan sonra 2-3 kişiyle tribüne çıkmaya hakkı yok. O, takımın bir futbolcusu, memur gibi parasını alıyor. Aykut'un Alex'i düşünmüyor olması bence kompleksten değil, Alex'li FB'nin yıllardır üstüne birşey koyamamasındandır. Süreci iyi yönetememiş olabilir, ama bugün başka bir TD de gelse pekala da Alex'i istemeyebilir ki doğrusunu söyleyeyim, ben FB'nin başında olsam, ben de Alex'in olmadığı farklı sistem üzerinde çalışırdım çünkü olmuyor. TSL'de oluyor, ama uzun vadede FB hiç bir şey kazanamıyor maalesef bir oyuncuya bağlılığından dolayı. Ha ama FB'nin sorunları Alex veya Aykut değil aslında ya. Bugün kimi getirirsen getir, Mourinho'yu da getirsen, emimin 1 hafta sonra istifa eder. Çünkü kulüp, Aziz Yıldırım'ın oyuncağı haline gelmiş. Kafasına göre antrenmana gitmeler, soyunma odasına inmeler. Yok abicim böyle birşey, sen kimsin. Kuyt ve Meireles gibi adamlara anlatabilir misin sen Aziz Yıldırım'ı. Adamlar affaladı bile muhtemelen, nereye geldim ben diyordur. Volkan'a, Gökhan Gönül'e tutar belki o iş, ama Kuyt muyt yemez onları. O kadar saçma yönetiliyor ki FB, herhangi bir TD'ün başarılı olma ihtimali yok. Bunun futbolcuyla, TD ile alakası bile yok... Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Alex'in heykelini kulüp dikmedi , taraftar dikti.Aradaki farkı anlayana... Gün gelecek Aziz Yıldırım'da gidecek Aykut'da gidecek takımın başına Alex gelecek bu taraftar onu asla unutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ben geldigi ilk gunden beri aykut'u desteklemiyorum. cunku daha koltuga gelis sekli bile suphe uyandiran bir sekildeydi. ama geldigi sene desteklemesem bile hic bir yerde karsitligimi bildirmedim birakalim kendisini gostersin mantigindaydim. geldigi sene takimi sampiyon yapti ama ben sahada bir sistem gormedim, onun yerine acayip derecede inancli oyuncular gordum. ha belki bunda aykut'un parmagi vardir bilemiyorum. ancak gecen sene ve bu sene de dahil olmak uzere, uc sene icerisinde fenerbahce'ye zerre katki yaptigina inanmiyorum. onun ustune adamin iki tane elle tutulur basarisindan en buyugu olan lig sampiyonlugunun ustune sike golgesi dustu, mahkeme resmen sike yapildigini onayladi. su anda sadece temyizi kaldi isin. benim sadece merak ettigim aykut kocaman bu kadar cok sicip sivarken (alex nasil teknik direktoru elistirirken hata yapmissa, kendisi de daum'un altinda sportif direktor olarak calisirken bariz bir sekilde daum'a karsi tavir almis ve daumu elestirmistir) kendisine taninan bu kadar kredi neden alex'e taninmadi. alex sorunlu biri olabilir, bazi hatalar yapmis olabilir ama gercekten alex'in kendisini kadro disi kalmaya kadar goturebilecek bir kumar oynayacagina inanabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ya Aykut'un niye arkasındasınız? Bu adam, - Daum varken "TD olmayacağım, böyle bir niyetim yok" diye açıkça beyan edip, sonra takımın başına geçmedi mi? - Geçen sene, birbirini takip eden 4 deplasman yenilgisinden sonra "Bu takım TD'siz sahaya çıksa, daha iyi oynardı" diyen adam değil mi? - Geldiğinden beri Avrupa kupalarında Kadıköy'de galibiyeti dahi olmayan TD değil mi? - Geldiğinden beri GS karşısında bizi dalga geçirilen duruma düşüren adam değil mi? - Geçtiğimiz sene yine Alex ile aynı kavgayı yapıp, sonra tükürdüğünü yalayan adam değil mi? Bırakın şu Aykut'u savunmayı. Neymiş Türkiye Kupası'nı almış, aman Allah'ım ne büyük marifet. Derbi oynamadan kupa alan takım. Fenerbahçe'deki en başarılı, şaibeli sezonda Alex olmasaydı şampiyon olabilecek miydi? Balık baştan kokar, en başta koskoca takıma "şikeci" yaftasını yapıştıran adamdan başlayıp hepsini göndereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sotto said: Alex'i savunmanın anlamı yok, katılmıyorum Aykut yüzünden böyle olduculara. Farketmez ne olduğu. Bu kadar büyütmeyin futbolcuları işte heykeli dikiliyor, sonra olanlar ortada. Bizim ülkemizin o kadar güzel bir resmi olduki şu heykel işi ve sonrasındakiler. Abartıyoruz, kral yapıyoruz herkesi, büyütüyoruz. Ama işte kompleksler ve ego işin içine girince ne olduğu ortada. Aykut Kocaman bu takımın TD ise Alex'i oynatmama, Alex'siz kadro kurmaya, sistem kurmaya çalışmaya sonuna kadar hakkı var. Başarısız olursa, onu gönderecek olan Alex değil. Ama Alex'in takım içi huzuru bozmaya, maçtan sonra 2-3 kişiyle tribüne çıkmaya hakkı yok. O, takımın bir futbolcusu, memur gibi parasını alıyor. Aykut'un Alex'i düşünmüyor olması bence kompleksten değil, Alex'li FB'nin yıllardır üstüne birşey koyamamasındandır. Süreci iyi yönetememiş olabilir, ama bugün başka bir TD de gelse pekala da Alex'i istemeyebilir ki doğrusunu söyleyeyim, ben FB'nin başında olsam, ben de Alex'in olmadığı farklı sistem üzerinde çalışırdım çünkü olmuyor. TSL'de oluyor, ama uzun vadede FB hiç bir şey kazanamıyor maalesef bir oyuncuya bağlılığından dolayı. Ha ama FB'nin sorunları Alex veya Aykut değil aslında ya. Bugün kimi getirirsen getir, Mourinho'yu da getirsen, emimin 1 hafta sonra istifa eder. Çünkü kulüp, Aziz Yıldırım'ın oyuncağı haline gelmiş. Kafasına göre antrenmana gitmeler, soyunma odasına inmeler. Yok abicim böyle birşey, sen kimsin. Kuyt ve Meireles gibi adamlara anlatabilir misin sen Aziz Yıldırım'ı. Adamlar affaladı bile muhtemelen, nereye geldim ben diyordur. Volkan'a, Gökhan Gönül'e tutar belki o iş, ama Kuyt muyt yemez onları. O kadar saçma yönetiliyor ki FB, herhangi bir TD'ün başarılı olma ihtimali yok. Bunun futbolcuyla, TD ile alakası bile yok... aykuttan ne yol olur ne kasaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Suçlu ne Alex ne Aykut . Tek sorumlu Aziz Yıldırım. Bu adam basımızdan gitmedigi sürece bize huzur yok , Emreyide Aziz Yıldırım yüzünden kaybettik Alex'ide. Artık Ferit Şahenk mi geliyor , Ali Koç'mu geliyor kim gelirse gelsin az huzur bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Gangren said: Balık baştan kokar, en başta koskoca takıma "şikeci" yaftasını yapıştıran adamdan başlayıp hepsini göndereceksin. takımı da göndereceksin 4. lige ama. oyle sadece adamları yollamak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sorun Aykut'un yeterliliği değil ki. Aykut yeterli değilse dediğim gibi bunu belirtmesi gereken kişi Alex değil. Kaldı ki dediğim gibi, bugün dünyanın üst düzey herhangi bir TD'ü bile, Alex'siz bir sistem düşünebilir FB'de, ben de buna sonuna kadar katılırım. Hele ki Meireles transferinden sonra, bence FB'nin Alex'e filan ihtiyacı yok. 4-3-3'ü bomba gibi oynar bence FB, GS'den bile iyi oynar. Aykut birşeyler yapmak istiyor bence, yeterliliğini o konuda bilemeyiz, çünkü adama o konuda fırsat verilmedi. Meireles yeni geldi, Krasiç, Kuyt sakatlandı. Alex'i oynatmayıp başka bir diziliş üzerinde çalışmaya kalktığında ise bu sefer bu polemikler başladı. Sadece o da değil, heykel derken, yönetim derken, FB hiç bir zaman "steady-state" olan bir klüp değil ki. Yenilikler zaman ister. Bakın mesela bu sene Beşiktaş çok daha az göz önünde. Bir futbol klübunun yaptığı her hareket bu kadar olay olmamalı. Yönetimin klüple alakası olmamalı bile, siz hiç Ünal Aysal'ın klübeye ineceğini filan düşünüyor musunuz. Peki Aziz Yıldırım'ı gören Kuyt, Meireles ne düşünmüştür acaba, Aziz milleti fırçalarken. Sanki ilk kez mi oluyor bu. Fenerbahçe amatör, dar görüşlü, diktatör, kendini birşey zanneden bir adam tarafından yönetilen milyonlarca dolarlık bir klup. Ben bir GS taraftarıyım, ama artık Aziz Yıldırım isminden de cisminden de sıkıldım. Adam bildiğin futbolun içine parazit gibi çöktü. Şike yapıyor, daha güçlenerek geliyor. Böyle bir adam. Sen bu parazitten kurtulmadığın sürece, ne Teknik Direktörün özgür, ne futbolcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar