S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Yasal bir problem yoksa sorun cikmamasi gerekir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 o park stadın dibinde zaten bilen bilmeyen konuşuyor, stadın etrafındaki tek yeşil alan orası başka yer yok her yer taş bina, ayrıca Kadıköy-Bağdatcd Fenerbahçelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Yani ne bileyim isteyen diksin abi heykelini.ben bi metin oktay veya herhangi bi gs bjk efsanesi heykelini gormekten niye rahatsiz olayim ki konum olarak kotu bi yerde degilmis zaten,goren de yol ortasina dikilmis sanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 "Alex De Souza heykelinin başına bir şey gelme ihtimaline karşı, yedek olarak Semih Şentürk heykeli yapılması kararlaştırıldı..." zaytung =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 toggie said: ya sergen dingilin tekidir de, adamın heykel konusunda dusunduklerinde biraz haklılık payı var. belediye buna neye gore izin veriyor? hani fb bu heykeli kendi tesisleri icine yapsa sıkıntı olmaz. ama halka acık park sonucta orası. besiktaslılar da aynı parkı kullanıyor, galatasaraylılar da kullanıyor. parkta alex heykelinin olması diger takım taraftarlarını ilgilendirmez. ama onlar da heykel dikmek isteyebilir. bu durumda belediye izin verecek mi? Bahçelievler'de UEFA Kupası heykeli var, bütün Bahçelievler Galatasaray taraftarı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yahu kalamıoşta metin oktay heykeli var, beşiktaşta 50m arayla iki tane kartal heykeli var, alex heykeli olunca mı göze battı yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 https://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=Yo%C4%9Furt%C3%A7u+Park%C4%B1,+Istanbul,+T%C3%BCrkiye&aq=0&oq=yo%C4%9Furt%C3%A7u+par&sll=37.0625,-95.677068&sspn=44.60973,59.941406&vpsrc=6&t=h&ie=UTF8&hq=&hnear=Osmana%C4%9Fa+Mh.,+Yo%C4%9Furt%C3%A7u+Park%C4%B1,+Kad%C4%B1k%C3%B6y,+T%C3%BCrkiye&ll=40.985503,29.033668&spn=0.010431,0.014634&z=16&iwloc=A heykel şurda. gören de taksime falan dikildi sanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Toggie saçmalamış, ben o parkta alex heykelini yadırgamam ki lefter heykelini de gayet normal buldum zaten ^^ E kartal heykelleri de sorunsuz... Hayır adamlar dese halka açık boğazda niye Galatasaray adası var diye ne cevap vericeksiniz ki? :D Güzel olmuş, Alex bence de heykeli dikilecek adamdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Nereye açacağımı bilemedim. Fenerbahçe ile ilgili olduğu için buradan devam edelim. Şimdi "Mehmet Balonsu" arkadaşımız işsizlikten oturmuş Aziz Başgan'ın aldığı çürük raporunu biryerlerden ele geçirmiş. Veee, Aziz Yıldırım'ın sağ bacağında 6cmlik kısalık olması gerektiğini ortaya çıkarmış. Bu da 4 yaşında iken düşmesi sonucu oluşan bir sorunmuş. 6 santimlik fark... Bu azımsanacak birşey değil. Aksak yürür insan. Bir de işin garip tarafı şu ki, aynı olaya maruz kalmış bir akrabası var Aziz Yıldırım'ın. O da 4 yaşındayken düşmüş. Aynı miktarda kısalık aynı bacağında mevcut. Ne diyelim kaderleri bir yazılmış. Buyrun arkadaşın raporu... Ayrıntılı bilgi: http://taraf.com.tr/mehmet-baransu/makale-aziz-yildirim-nasil-sahte-curuk-raporu-aldi.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 geçen demiyor muydu şehitlerimiz, atatürkün askerleri bık bık? perhiz lahana turşusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Balonsu yine saçmalamış, hiçbişey bulamasa belaltı vurmaya çalışıyor hıyar. Ayrıca böyle belgeler ortalıkta dolaşamaz dava açarlar şimdi buna da belgenin çıktığı komutanlığa da. Aziz sırf bu heriflerin tırı vırısından gidip 30bin gayme bayılmış bedelliye yarın öbürgün bişi olursa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Birşey olursası yok Tatar. Evrakta sahtecilik en ucuzundan. Birileri bitirme planları yapıyorsa Aziz Yıldırım'ı ve onca şehit verilirken bu araya sunuluyorsa niyetler bariz belli. Ama evrak da gerçek. Bir işi de doğru çıksın bu adamın... Bir işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ne evrakta sahteciliği, evrak resmi onaylanmış işte, Aziz evde PCde yapmamış ne sahteciliği lol Ha bi dalavere varsa onu zamanındaki doktorlara soracaklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Evrakta sahtecilik böyle yapılıyor zaten... Evinde kendi kendine sahte evrak düzenleyip onlara bakanlara ceza verilmiyor, o evrakları böyle kullanınca evrakta sahtecilik yapmış oluyorsun da... Fener old boyzz ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Adam kendi yerine askerliğe elverişsiz bir insanı sokmuş. Daha ne yapacak Tatar? :D Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bunu nerden biliyosun ki belki gitti tedavi oldu sonradan? Azizi sevdiğimi falan sanmayın bu arada, pek çok mesajımda gitsin 15 sene oldu yeter diye söylenmişliğim var, ben konu açıldı diye sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Dirk Kuyt'a gel. Adam sakat beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 şişeyi ondan yere vurmuş çıkarken, tüm yorumcu tayfası tırıvırıya başlamıştı vay Kuytta hocaya kızgın bozuk diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 "Tatar Ramazan" said: bunu nerden biliyosun ki belki gitti tedavi oldu sonradan? Azizi sevdiğimi falan sanmayın bu arada, pek çok mesajımda gitsin 15 sene oldu yeter diye söylenmişliğim var, ben konu açıldı diye sordum tedavi olmuşsa zaten hastane raporları da vardır. her türlü belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 omurgasız... http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30805 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-09-17_aciklama.jpg Kendini araştırmacı-gazeteci ve Nazi uzmanı olarak adlandıran, sosyal paylaşım ağı Twitter’da bir gazeteciye yakışmayacak ifadeler kullanan, iftira atmaktan kaçınmayan Talip Doğan Karlıbel, kendisiyle ilgili hukuki başvurularımız üzerine; İlgili twitter hesabının kendisine ait olmadığını iddia etmiş, buna rağmen bir de uzlaşma ve sulh isteğinde bulunmuştur. Bu ’çelişkili ve ironik’ durumu, kulübümüze ve başkanımıza her fırsatta saldırmayı addeden zihniyetin ibret veren bu duruşunu, ’YORUMSUZ’ olarak kamuoyuna sunuyoruz. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 soyadını yazamamış, bunuda ben yazmadım der şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 "Tatar Ramazan" said: bunu nerden biliyosun ki belki gitti tedavi oldu sonradan? Azizi sevdiğimi falan sanmayın bu arada, pek çok mesajımda gitsin 15 sene oldu yeter diye söylenmişliğim var, ben konu açıldı diye sordum Bi ayağı diğerinden 6 cm uzun yazıyor raporda, parça koyup uzatmışlar mı sonradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 çektirme tedavileri, ameliyatları var çeşit çeşit tekrar söyleyim de yanlış anlaşılmasın ben Azizi zerre sevmem ama yazar Balonsu olunca insan duramıyor yazıyor bişiler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ramazan öncelikle Aziz Yıldırım raporu aldığı tarihte futbol falan oynuyormuş... Ayrıca 6cm lan bu, o kadar uzatabiliyorlarsa ben de gideyim 2 ayağımı da 6'şar cm uzatsınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ee o zaman tutalarmış kolundan, geçti şimdi bedelliyi ödemiş adam noolur noolmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar