Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Fener'e özel olarak verilen hak değil, ikinci olan her takım için verilen hak. Bu GS'de olabilirdi.

Demek istediğim yeniden, Fenerbahçe iyi olduğu için ucundan, şansız kaybetmedi şampiyonluğu. Sadece sistemin avantajını kullandı. Kaldı ki sistemin de olası puan eksiltmede FB ve BJK geride kalmasın diye konduğunu cümle alem biliyor. Ama dediğim gibi sistem her zaman 2.'ye avantaj getiren bir sistem.

Penaltı için aynı durum değil, çünkü penaltılar gol diye sayılmıyor benim bildiğim sfdfd...
Yani GS-Gençlerbirliğine 17-18 yeniliyor ama goller sayılmıyor atanların filan. Maç 0-0 diye geçiyor. Bütün penaltılar kaçarsa tek penaltıyı atan şampiyon oluyor. Neyse saçma yerlere girmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Ama Selçuk ne oynamıştı be Play-off finalinde :D

Ikinci trabzon macinda agzim acik kalmisti hakkten cok sasirmistim.

(sezonun ikinci maci da olabilir )

aynen ikinci icin avantaji olan bi sistem ama gercegi degistirmiyor.fener yarim puanla kacirdi gs de hakederek aldi sampiyonlugu.

Bende cok uzulmedim acikcasi zaten kasari olduk bu isin pek koymadi.
Sosyal ağlarda paylaş

UEFA'dan şok açıklama! Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nde yapılan açıklamada 23 kulübün Finansal Fair Play kapsamında soruşturmaya dahil edildiği ve bu yıl UEFA'dan elde edilecek gelirlerinin geçici durdurulduğu açıklandı. Ceza alan 23 takım içinde Türkiye'den Eskişehirspor ve Fenerbahçe de bulunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sergen dingilin tekidir de, adamın heykel konusunda dusunduklerinde biraz haklılık payı var. belediye buna neye gore izin veriyor? hani fb bu heykeli kendi tesisleri icine yapsa sıkıntı olmaz. ama halka acık park sonucta orası. besiktaslılar da aynı parkı kullanıyor, galatasaraylılar da kullanıyor. parkta alex heykelinin olması diger takım taraftarlarını ilgilendirmez. ama onlar da heykel dikmek isteyebilir. bu durumda belediye izin verecek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...