KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ben çok üzülüyorum alex mevzusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 chelsea taraftarı şaşkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ben hala anlamadım bu adamı chelsa niye sattı,hayır 20 falan ödesek tamamda,adama amrabat kadar para ödemişiz nerdeyse.Acaba bilmediğimiz sakatlıgı falanmı var.Zieglerde geri dönecekmiş sanırım,HAK için extra motivasyon olur gelişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Alex gidecekse Kaka gelsin, aşağısı kesmez bizi artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Kaka bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 https://p.twimg.com/A1-cJvWCMAA-TUL.jpg https://p.twimg.com/A1-cxhrCIAA9aTZ.jpg Bienvenu yardım yapmış gene.Ülkesinde bile çıkarmıyor formamımızı, 10 numara adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 tembel semih yerine bienvenu oynasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14677608.asp?gid=362 gözüm kanadı yemin ederim yazım hatalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ahaha bunu ibret olsun diye silmemişler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 velelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 baroni kalan 1m eurosunu ve bonservisini bedava istemiş beyler hadi pamuk eller cebe yeter ki gitsin şu herif klüpten helalinden bi 20'lik atıyorum ben, umarım aykut artık baroni nasıl bir adam anlar ama malasef hiç sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 S-H said: tembel semih yerine bienvenu oynasın :) Bienvenu yeteneksiz ama genç ve istekli, adam gibi eğitilse gayette olabilir. Semih ise artık tamamen bitmiş durumda, uzun ve yüklü kontrat yapıldı hiç gerek yokken, bonservissiz bile bırakamayız adamı artık başımıza kaldı kimse almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 tnkt said: baroni kalan 1m eurosunu ve bonservisini bedava istemiş beyler hadi pamuk eller cebe yeter ki gitsin şu herif klüpten helalinden bi 20'lik atıyorum ben, umarım aykut artık baroni nasıl bir adam anlar ama malasef hiç sanmıyorum... nasıl ve niye gitsin yahu adamın nakiti 2.5m avrodan 3 sene daha kontratı var, valla öyle bir saftiriklik yapıp gidiyorsa hemen 1 milyonu versin kulüp Baroni caymadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bi de bonservisini istemiş bedava o da 5m değerinde o var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Yok yahu ne 5 milyonu, 1 milyon falan anca işte zaten Brezilya'ya dönecek başka yere satılamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 geçen senelerde baroni beni alın falan diye video çekmiyo muydu ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 daha geçen senenin başıydı o video, adam 1 sezon iyi oynadı diye 3-4 yıllık kontrat yaptı keriz yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mokoko said: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14677608.asp?gid=362 gözüm kanadı yemin ederim yazım hatalarından. hahah epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 baroni dursun ya seviyorum ben o adamı, gayet iyi yedek olur. hürriyet haberi de efsaneymiş ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 İyi yedekte olmaz o denyodan. Bir halt olmaz Selçuk'uda alsın gitsin brezilyaya. Başka yedek alalım en azından sahaya girdiğinde ödümüz kopmaz maçı rezil edecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 baroni nedir yahu aynen. meireleş topal göbeği lige çok fazla. topuz da yedekler onları. kanatlarda stoch krasic ve ilerde sow kuyt. canavar gibi 11 işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 defansta hala Egemen var ama asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 şu 11 le çıkalım egemene top gelmez zaten problem yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 hakkaten ya defansta hala hasan ali ve egemen var=) serdar kesimali daha çok beğeniyorum ben umarım bir an önce iyileşir. şu son gün de ziegleri kiralasalar harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 nereye koyucan beke yabanci ki. 6 yabanci doluyor o kadro ile zaten. stochu kesip caneri koyuyorsan okey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar