Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Deathblade said:

Ne alakasi var abi GS basliginda? Ayrica Tuncay hala hayatta mi?

necati ile beraber almış

Daum geri gelebilirim demiş sanki:

Fenerbahçe'nin eski teknik adamı Christoph Daum, sarı lacivertli camia ve Aykut Kocaman ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bugün'ün haberine göre Daum, Aykut Kocaman'ın son günlerde eleştirilen 'takım içi iletişim sorununa' göndermeler yaptı. Alman teknik adam Kocaman için, "Tecrübemi paylaşabilir, teknik direktörlük için eğitebilirdim. Ama bunu istemedi" dedi.

Kendisinin de bu görevi yaptığı dönemde Kocaman ile sorun yaşadığına değinen Daum "Aykut Kocaman ile iyi ilişkiler kurabilmek için her şeyi yaptım. Ona yardım etmeyi denedim. Onu teknik direktörlük için eğitebilirdim, tecrübemi paylaşabilirdim. Ancak maalesef hiçbir zaman kendisiyle iyi ilişkiler kuramadım" şeklinde konuştu.

Kocaman için kapıyı her zaman açık bıraktığını dile getiren Daum "Kafasından neler geçtiğini kendisine sormak lazım. Çünkü bunun yanıtını sadece o verebilir" diye konuştu.

Giggs'i örnek gösterdi

Christoph Daum, bu sezon herkesin Fenerbahçe'nin ligi domine eden bir takım kurmasını beklediğini ifade ederek "Bu sezon herkes hayal kırıklığına uğradı. Ancak Fenerbahçe fantastik bir kulüp ve muhteşem bir taraftarı, yönetimi var. Yine de bunu başarabilir" ifadelerini kullandı.

4 yıl çalıştığı Fenerbahçe'de 2 şampiyonluk elde eden Christoph Daum, Aykut Kocaman'ın "Alex artık yaşlandı" gerekçesiyle Brezilyalı oyuncusuz bir takım kurma planını da değerlendirdi. Daum şunları söyledi: "Futbolda sorulması gereken soru yaş değil; kalite ve performans. Kaliteli olmayan ama genç olan çok sayıda oyuncu tanıyorum. 'Yaşlanıyor' derken neyi kastediyor? 'Yaşlı' oyuncular bir takım için vazgeçilmez olabilir. En basit örnek Manchester United'dan Ryan Giggs'dir. İlerleyen yaşına rağmen hala takımın dinamosu. Dolayısıyla yaş unsurunun çok fazla belirleyici olduğunu düşünmüyorum. Futbolcu için en önemli şeyler kalite ve karakterdir. Bence Alex bunların ikisine de sahip."

Christoph Daum, Sarı-Lacivertli takıma geri dönme ihtimali için ise "Bu konuda bir şey söyleyemem. Aziz Yıldırım, Ali Yıldırım, Murat Özaydınlı, Nihat Özdemir, İlhan Ekşioğlu ile mümkün olan en iyi ilişkiyi kurmak istiyorum. Her zaman Fenerbahçe ailesinin bir parçası olacağım. Her zaman ve sonuna kadar Fenerbahçe" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

aykut kalıyor.
alex ve baroni gidiyor.
selçuk'da bu arada yanar.
mereles gelir, devre arası da bir bomba patlatırlar. bu arada kuyt-mereles ve/veya başka herhangi bir-iki oyuncu parlar. uefa ligi'nde ardarda başarılı sonuçlar alınır. bugünler unutulur. Aykut hoca büyüksün diye yazar şimdi eleştirenler.
böylece kral öldü yaşasın kral olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün meireles gelecek diyorlar da, hala nasıl gelecek anlamadım. chelsea ortasahasında essien de gidince meireles, obi mikel, oscar ve lampard kaldı sadece. (marko marin adam değil).

e zaten 3 ortasaha ile oynuyorlar. nasıl oluyor da oluyor anlamadım ben bu işi.

not: bu sezon 3 maçta da oynamış pl'de. 2'sinde yedek 1'inde ilk 11.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

aykut kalıyor.
alex ve baroni gidiyor.
selçuk'da bu arada yanar.
mereles gelir, devre arası da bir bomba patlatırlar. bu arada kuyt-mereles ve/veya başka herhangi bir-iki oyuncu parlar. uefa ligi'nde ardarda başarılı sonuçlar alınır. bugünler unutulur. Aykut hoca büyüksün diye yazar şimdi eleştirenler.
böylece kral öldü yaşasın kral olur.

fenerli pzero gelmiş
Sosyal ağlarda paylaş

bi tanede bomboş şutu var acayip biçimde auta giden.ilk yarı yine fena oynamıyorduk sonra nolduysa takımda düzen müzen kalmadı darmadağın olduk.savunma yapmaya çalışıyoruz olmuyor hücumda sıkıntı var, nasıl çözülecek bu sıkıntılar ben çok karamsar olmaya başladım bu sene için...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...