Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 said: paralel evrende oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 vahiy falan bişi gelmiş olmalı o an...başka bir açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 tuncayı almış es es Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Ne alakasi var abi GS basliginda? Ayrica Tuncay hala hayatta mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Deathblade said: Ne alakasi var abi GS basliginda? Ayrica Tuncay hala hayatta mi? necati ile beraber almış Daum geri gelebilirim demiş sanki: Fenerbahçe'nin eski teknik adamı Christoph Daum, sarı lacivertli camia ve Aykut Kocaman ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bugün'ün haberine göre Daum, Aykut Kocaman'ın son günlerde eleştirilen 'takım içi iletişim sorununa' göndermeler yaptı. Alman teknik adam Kocaman için, "Tecrübemi paylaşabilir, teknik direktörlük için eğitebilirdim. Ama bunu istemedi" dedi. Kendisinin de bu görevi yaptığı dönemde Kocaman ile sorun yaşadığına değinen Daum "Aykut Kocaman ile iyi ilişkiler kurabilmek için her şeyi yaptım. Ona yardım etmeyi denedim. Onu teknik direktörlük için eğitebilirdim, tecrübemi paylaşabilirdim. Ancak maalesef hiçbir zaman kendisiyle iyi ilişkiler kuramadım" şeklinde konuştu. Kocaman için kapıyı her zaman açık bıraktığını dile getiren Daum "Kafasından neler geçtiğini kendisine sormak lazım. Çünkü bunun yanıtını sadece o verebilir" diye konuştu. Giggs'i örnek gösterdi Christoph Daum, bu sezon herkesin Fenerbahçe'nin ligi domine eden bir takım kurmasını beklediğini ifade ederek "Bu sezon herkes hayal kırıklığına uğradı. Ancak Fenerbahçe fantastik bir kulüp ve muhteşem bir taraftarı, yönetimi var. Yine de bunu başarabilir" ifadelerini kullandı. 4 yıl çalıştığı Fenerbahçe'de 2 şampiyonluk elde eden Christoph Daum, Aykut Kocaman'ın "Alex artık yaşlandı" gerekçesiyle Brezilyalı oyuncusuz bir takım kurma planını da değerlendirdi. Daum şunları söyledi: "Futbolda sorulması gereken soru yaş değil; kalite ve performans. Kaliteli olmayan ama genç olan çok sayıda oyuncu tanıyorum. 'Yaşlanıyor' derken neyi kastediyor? 'Yaşlı' oyuncular bir takım için vazgeçilmez olabilir. En basit örnek Manchester United'dan Ryan Giggs'dir. İlerleyen yaşına rağmen hala takımın dinamosu. Dolayısıyla yaş unsurunun çok fazla belirleyici olduğunu düşünmüyorum. Futbolcu için en önemli şeyler kalite ve karakterdir. Bence Alex bunların ikisine de sahip." Christoph Daum, Sarı-Lacivertli takıma geri dönme ihtimali için ise "Bu konuda bir şey söyleyemem. Aziz Yıldırım, Ali Yıldırım, Murat Özaydınlı, Nihat Özdemir, İlhan Ekşioğlu ile mümkün olan en iyi ilişkiyi kurmak istiyorum. Her zaman Fenerbahçe ailesinin bir parçası olacağım. Her zaman ve sonuna kadar Fenerbahçe" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Deathblade said: Ne alakasi var abi GS basliginda? Ayrica Tuncay hala hayatta mi? Gs başlığı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 daum yalakalığa başlamış para nerde biliyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Heh bi Daum eksikti, işsiz kaldıkça bize geliyor adam alıştı, doğrudüzgün hocanın köküne kıran mı girdi yahu Daummuş Aykutmuş offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yarın transfer açıklanıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Yarın çok erken beklesinler CL'den sonra UEFA'danda elenip Lig'dende ilk 3ü falanda kaçıralım ondan sonra alsınlar ortasaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bizce bi sakıncası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 http://inciswf.com/ghkjl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 aykut kalıyor. alex ve baroni gidiyor. selçuk'da bu arada yanar. mereles gelir, devre arası da bir bomba patlatırlar. bu arada kuyt-mereles ve/veya başka herhangi bir-iki oyuncu parlar. uefa ligi'nde ardarda başarılı sonuçlar alınır. bugünler unutulur. Aykut hoca büyüksün diye yazar şimdi eleştirenler. böylece kral öldü yaşasın kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 forgiver said: http://inciswf.com/ghkjl.swf eee,tutmuş,çekmiş,indirmiş adamı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 S-H said: Deathblade said: Ne alakasi var abi GS basliginda? Ayrica Tuncay hala hayatta mi? Gs başlığı ? sdfsdfgsd abi bu çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Aziz Yıldırım gittiği zaman bu takım düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bugün meireles gelecek diyorlar da, hala nasıl gelecek anlamadım. chelsea ortasahasında essien de gidince meireles, obi mikel, oscar ve lampard kaldı sadece. (marko marin adam değil). e zaten 3 ortasaha ile oynuyorlar. nasıl oluyor da oluyor anlamadım ben bu işi. not: bu sezon 3 maçta da oynamış pl'de. 2'sinde yedek 1'inde ilk 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 KuddusiMavra said: aykut kalıyor. alex ve baroni gidiyor. selçuk'da bu arada yanar. mereles gelir, devre arası da bir bomba patlatırlar. bu arada kuyt-mereles ve/veya başka herhangi bir-iki oyuncu parlar. uefa ligi'nde ardarda başarılı sonuçlar alınır. bugünler unutulur. Aykut hoca büyüksün diye yazar şimdi eleştirenler. böylece kral öldü yaşasın kral olur. fenerli pzero gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 meireles haberi dogruysa sonunda orta saha diyorum. bu kararı alabilmeleri icin ŞL ye gidememeyi beklemek ayrı bi arızalık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 o diil de dün alex kafayla yazıyodu 5. dakkada. aykutu kurtardı aslında o golu kacırarak. herife bahane üretti yine =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bi tanede bomboş şutu var acayip biçimde auta giden.ilk yarı yine fena oynamıyorduk sonra nolduysa takımda düzen müzen kalmadı darmadağın olduk.savunma yapmaya çalışıyoruz olmuyor hücumda sıkıntı var, nasıl çözülecek bu sıkıntılar ben çok karamsar olmaya başladım bu sene için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 mehmet topuzla alex çıkıp canerle stoch girince bi anda ilerde kalmamaya başladı top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 meireles ciddi ciddi geliyor galiba ya, çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=235062 "Chelsea Futbol Kulübü oyuncusu Raul Meireles'in Kulübümüze transferi için görüşülmelere başlanmıştır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 borsaya bildirildi görüşmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar