toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 tff sikeden ceza vermeyince kulup olarak kendi kendinize ceza kesmeye baslamıssınız. hayırlı isler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 alex takımın efsane futbolcusu oldu. tamam. ancak kimse bu takımın üzerinde değil,bunu pazartesi yapacağı görüşmede başkan iyice kafasına sokacaktır. alex aykut'tan özür dileyecektir, tekrar takımda ki yerini alacaktır. bunun dışında bir şey olursa Fenerbahçe zarar görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 evet alex bu takımın uzerinde degil. ama aykut'un, aziz'in, ve kulubun diger tum uyelerinin uzerinde biri. "kıskanc" lafı yuzunden gordugu muamele rezalet. teknik direktorunuz ve baskanınız zaten 5 para etmez adamlar, hadi onların ne yaptıkları cok da umrumda degil. ama taraftarın aynı sekilde davranması cok enteresan olur. bakalım tribunlerin tepkisini merak ediyorum ben ama 4 mac daha ceza var heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 fizban said: onu ben de hep söyledim de anlatamıyorum. şöyle bir anlayış var; x teknik direktör, y'yi kesiyor. 10 maç sonra y yeniden oynamaya başlıyor. ve çok iyi oynuyor. demek ki o 10 maç boyunca y oynasaydı hep şahane oynayacaktı. öyle bi dünya yok arkadaş, fifa oynamayın bu kadar. Onu bi kere yaparsın, oyuncak gibi kafana göre takımdan adam kesersen her fırsatta aynı adamı kesmeye kalkarsan sonunda böyle iç savaş çıkar. Alexe gelene kadar takımın yarısı var kesilmesi gereken illa operasyon lazımsa. Ama hep söyledim tekrar söylüyorum, Alex'in kesilmesinin performansıyla alakası yok, tamamen kişisel. Sadece performansının en üst düzey olmaması bunu kolaylaştırdı. Eskisi gibi oynasa tüm kişisel sebeplere rağmen cesaret edemeyecek kesemeyecekti Aykut, ama ilk fırsatı bekleyecekt yine Alex'i kesmek için. Alex fenerden büyük değil diyorsunuz. Normal şartlarda evet haklısınız, ama eğer fener yönetimi bu durumda böyle bir kepazeliğe izin verip aykutu haklı görüyorsa zaten kendi kendisini küçültüyor, alex > fener oluyor üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 teknik direktörün aldığı karara herkes uymak durumundadır. buna alex'de dahil. tutup da twitter'dan "aykut beni kıskanıyor" anlamına gelecek mesajlar yazarsa ve klüpteki bazı aziz yıldırım muhaliflerine "bana saygı duymuyorlar volki abi" gibi telefon mesajları atarsa (ki bu mesajlar tabii ki gazetelerin spor sayfalarının manşetlerini süsler) bu durumda yönetim elbette teknik direktörün arkasında duracak, durmalı. taraftar da bu olaya böyle bakmalı. her antrenöre kızan sanal alemde başkaldırırsa takım bütünlüğü kaybolur. gayet net bir durum olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 neyin kepazeligi abi onu cozemedim ben, her futbolcu kesilebilir ilk 11 den, kazandıgı surece sorun yok. hic bir futbolcu TD ya da FB den ustun degil yani, alexi cok severim bir fenerbahceli olarak ama o twit mesajı tam bir kepazelik. bu kadar uzuluyorsanız bi transfer teklifi yapın bari ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yahu sanki aykut'la alex'in arasında gecenleri 2 senedir bilmiyomusuz gibi anlatmayın su olayı. geldigi ilk sene de kisisel sorunları sebebiyle alex'i kesmeye calıstı, yedi tokadı agzına hemen ardından. bu sefer arkasında aziz yıldırım'ın destegini de buldu. alex'in de yapmaması gereken twitter acıklaması yuzunden olaylar tam olarak aykut'un istedigi gibi gidiyor su anda. yalnız taraftar buna izin vermezse aziz de kurtaramaz aykut'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 O zaman teknik direktörünüz teknik direktör olacak, fenerbahçe takımı teknik direktörü olduğunun farkında olacak, adam olacak da hakikaten oyuncularını kıskanmayacak. Sen kulüp kapısından içeri girdiğinden beri yıllar boyunca performanstan bağımsız olarak her fırsatta bi adamı, üstelik de takımı sırtlayan adamı takımdan kesmeye çalışırsan, sürekli bununla ilgili demeçler verirsen, sıkışık zamanlarda bi tarafın sıkışınca aman bizi kurtar diye sahaya sürüp sonra rahata geldiğinde eveeet keselim diye meydan okursan, açık açık bunu medyaya bile taşırsan o adam tabii ki huzursuz olur, tepki verir. Ondan sonra ister Fener ol ister Barça fark etmez. Sen çalışanına insan gibi davranmayıp her fırsatta ayağını kaydırmaya kalkarsan adamdan "vur ensesine al ekmeğini" politikası gütmesini beklemeyeceksin. Hele bu adam takımda önemli bir adamsa tabii ki kızar, isyan eder. Şu Aykut'un yaptığını işyerinde şefleriniz müdürleriniz size yapsın bakalım, hele bir de işinizde gayet iyi rahat iş bulabilecek adamsanız, arkanız da sağlamsa siz napıyorsunuz, hiç büyük şirkette çalışıyorum, kurumsal kültür falan diyor musunuz... Önce o takımın teknik direktörü ünvanını taşımaya hak kazanacaksın, ona göre düzgün tavır sergileyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Zegna said: bu kadar uzuluyorsanız bi transfer teklifi yapın bari ya :p valla gs teklif yapsa aziz satmaz. alex de fb'den ayrılır ama gs'ye gelmez. hem ulkesine donme istegi var. hem de kulube ve teknik direktore kusse de taraftara saygısızlık olsun istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bakalım alex olmazsa fener küme düşer tezi gerçekleşecek mi hoş yd olmasaydı düşecekti direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Zegna said: bu kadar uzuluyorsanız bi transfer teklifi yapın bari ya :p Valla yapabiliyorsa alsın bonservisini gelsin, paçalı formayı giydirelim. Melo'yla konuşur anlaşır o kabul ederse 10 numarayı da veririz. Zamanında kendi efsanelerimize sahip çıkamadık, vefasızlık ettik, başkalarınınkine daha büyük ayıp yapılmasını engelleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yahu bu kıskanma lafı nedir? Aykut Aykut'tur, Alex'de Alex. Aykut neden kıskansın Alex'i? Bunlar Alex'in saçmalamasının ardından gazetecilerin üzerine atladığı şeyler. Hee,ille de geçmişi deşelim diyorsanız bu takımda 6 tane Brezilyalı'nın olduğu ortamda Alex'in takımı nasıl istediği gibi yönlendirdiğini, nasıl istediği adamı vezir(Semih), istediği adamı da rezil(Guiza)ettiğini Fenerbahçeliler bilir. Teknik direktör gelir gelmez öncelikle bu şekilde bir takım içi örgütlenmenin önüne geçmek istedi, bunu da öyle veya böyle yaptı. Bence şu kıskanma olayı çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ya bu arada kıskanmış gol rekoru kırsın istememiş o yüzden oynatmamamış dediği maçın gol rekoruyla alakası yok. alex aykut'un gol rekorunu zaten kırdı. ligdeki gol rekorunu kırması için de şampiyonlar liginde oynatmadı gibi süper bir tezle geliyorsunuz, hayran oluyorum. kulüpler sizin gibi ergen düşünceliler tarafından yönetilmiyo, bunu anlayamadınız. aykut kocaman alex'siz oynamak istiyor, evet, ama bunu kıskançlık, kişisel problem gibi saçma sapan şeylere bağlamanın anlamı yok ki. adam öyle oynamak istiyor. farklı futbol oynamak istiyor. alex'le de bu mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Rewendor said: Zegna said: bu kadar uzuluyorsanız bi transfer teklifi yapın bari ya :p Valla yapabiliyorsa alsın bonservisini gelsin, paçalı formayı giydirelim. Melo'yla konuşur anlaşır o kabul ederse 10 numarayı da veririz. Zamanında kendi efsanelerimize sahip çıkamadık, vefasızlık ettik, başkalarınınkine daha büyük ayıp yapılmasını engelleyelim. bizim efsaneler TD ya da klupten buyuk degil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yarın başkan çözer bu sorunu, gargamel ve program arkadaşları başta olmak üzere Fenerbahçe üzerinden ekmek yiyen tiplere de avuç yalamak düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 fizban said: ya bu arada kıskanmış gol rekoru kırsın istememiş o yüzden oynatmamamış dediği maçın gol rekoruyla alakası yok. alex aykut'un gol rekorunu zaten kırdı. ligdeki gol rekorunu kırması için de şampiyonlar liginde oynatmadı gibi süper bir tezle geliyorsunuz, hayran oluyorum. kim gelmiş o tezle, nerde mesaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 fizban said: ya bu arada kıskanmış gol rekoru kırsın istememiş o yüzden oynatmamamış dediği maçın gol rekoruyla alakası yok. alex aykut'un gol rekorunu zaten kırdı. ligdeki gol rekorunu kırması için de şampiyonlar liginde oynatmadı gibi süper bir tezle geliyorsunuz, hayran oluyorum. kulüpler sizin gibi ergen düşünceliler tarafından yönetilmiyo, bunu anlayamadınız. aykut kocaman alex'siz oynamak istiyor, evet, ama bunu kıskançlık, kişisel problem gibi saçma sapan şeylere bağlamanın anlamı yok ki. adam öyle oynamak istiyor. farklı futbol oynamak istiyor. alex'le de bu mümkün değil. Kıskançlık değil ego diye yorumluyorum ben durumu. Kıskançlık diye formüle edersek de golle rekorla alakalı değil, o gol rekoru lafı nereden çıktı bilmiyorum. Ama genel olarak Aykut'un taraftar gözündeki değeri belli Alex'inki belli. Aykut'un kredisi belli, Alex'inki belli. Aykut'un karizması belli, Alex'inki belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Zegna said: bizim efsaneler TD ya da klupten buyuk degil malesef. Bırak efsanenizi, ezdiğiniz Selçuk Şahin bile şu anda TD'nizden büyük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 nereden çıkarıyorsunuz bunları, kim söylüyor,ölçümüz nedir, bu işin bir ölçüm-metresi varsa nedir? filanca futbolcunun teknik direktörden büyük olduğunu -ve hele söz konusu teknik direktör de Aykut Kocaman üstelik- kim,nasıl ölçmüş de söylüyor? Bırakın Allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 @toggie; pzero var, ekşi sözlükte ve twitter'da galatasaraylıların mesajları var vs. @rew; sosyal medyadaki ergenler aykut'u tanımadığı için alex'in kredisinin daha fazla gözükmesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bir şey daha...geçen sene boyunca Fenerbahçe üzerinde uygulanan linç kampanyası sırasında Aykut Kocaman başkanın içeride bulunduğu süre boyunca tam bir lider gibi davrandı. Her fırsatta takımın başında ve lider görüntüsü çizdi. Açıklamaları hep birlik ve braberliği vurguladı. Başkan onun bu duruşunu çok beğendi. Şu an Fenerbahçe takımında yeri en garanti olan kişi Aykut Kocaman'dır. Aksini düşünmek saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Ergenlere gerek yok ki, futbolcu Aykut'la t.d. Aykut'u ayırmak yetiyor kredi için. Aykut'un TD kariyeri boyunca FB'deki başarısı(?) ortada. Ya da şöyle diyeyim, bugün Aykut mu FB için daha kritik yoksa Alex mi dersen bu da ortada. Alex'in ilerleyen yaşı handikap sadece. TD'yi al 70ine kadar dursun isterse başta. Teknik taktik - oyuncu değişikliği falan geçtim sadece kompleksle takımın yıldızını 4 defa kesmeye çalışıp sonra tokadı yiyerek yalvar yakar 3 seferinde takıma geri koymak bence yeterli imajını sıfırlamak için. 4. ne olacak onu da göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yahu kompleks değil ki bu, anlamadınız bunu bi türlü. takım alex'le hızlı oynayabiliyor mu ? hayır. alex 7 yıldır fenerbahçede, 7 yılda kazandırdığı başarılar, maçlar vs var. hızlı oynayarak kazanabildik mi ? hayır. aykut kocaman HIZ-LI FUT-BOL İS-Tİ-YOR. alex oynarken bu mümkün mü ? hayır. deniyor alex'siz, beceremiyor, geri dönüyor eski taktiğe. aykut'un fenerbahçe'deki td kariyeri ortada diyorsun, 30 yıldır alınamayan türkiye kupası, sırasıyla şampiyonluk ve ikincilik elde etti takım. yani bir insan kendi aleyhine bu kadar saçma bir tez sunar mı ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 İlk geldiğinde acilen t.d.'likten alınmış, ikinci geldiğinde şikesi mahkeme kararıyla kanıtlanmış bir şampiyonluk kazanmış, tüm güçlü rakiplerin arada başka takımlara elendiği bir Türkiye kupası kazanmış ve hakkını yemeyelim gayet başarılı bir şekilde ikincilik kazanmış bir adam Aykut. Elle tutulur tek başarısı geçen sezonki ikincilik yani, ki bence o kaos ortamında bu gayet büyük bir başarı, o konuda hakkını veririm. E iyi peki Aykut çok iyi adam o kalsın başta :) Bir GS'li olarak ben çok isterim Aykut'un uzun süre FB'nin başında kalmasını, ve her derbi öncesi "ulan 89 dakika tutsak arada bi kere kaçsa yine atacak golünü şu adam" diye tırstığım Alex'in kesilmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Fener Alex'siz bence de daha iyi takım olur ancak bu zaman isteyecek. Deplasmanda sıkıntıya girecek maçlar, puanlar kaybedilecek. Alex'in avantajı bu tip maçlarda 1-2 hareketlerle puan kazandırıp göz boyamasıydı yoksa Fener top mop oynamazdı pek. Şimdi muhtemelen takım olarak çok daha mücadele eden basan koşan takım olacak ama o ortasahasıyla deplasmanlarda oldukça zorlanacağını düşünüyorum şahsen, belli olmaz gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar