Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

bu sistemsizlikte nuri hiçbi işe yaramaz. yazık etmesin kendine. zaten geleceğini sanmıyorum.

edit: ha ama belki şu şekilde sıcak bakıyor olabilir. ilk 11 garantisi verebiliriz adama. liverpool ve arsenal vermeyecektir ve nuri'nin şuan en çok istediğin şeyi ilk 11 olduğunu düşünüyorum.

gelir mi gelmez. gelmesini ister miyim? deli gibi. peki başarılı olur mu? bilmiyorum bu sistemsizlikte ne olur. adama yazıkta edebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

"Tatar Ramazan" said:

Selçuk'u verdiniz de almadık mı lol

Selçuk'la Nuri aynı tipte oyuncular değil ki. Nuri çelimsiz, güçsüz bir adam. Tekniğinden faydalanırsın ancak. Diarra tarzı bir adam lazım o bölgeye. Nuri alakasız tamamen, hiç bir faydası da olmaz su takıma.

abi ben oraya essien gelse çare olacağını düşünmüyorum. sistem sıfır şuan. kimse ne yaptığını bilmiyo takımda.

aykutu ben seviyorum, bana kalsa 10 yıl daha takımın başında kalsın sorun etmem. bazı şeyler başarıdan daha önemli benim gözümde; ama futbolcular saygı duymuyor adama bana göre. şu kadroyu idare edebilecek tek türk Fatih Terim. bugünkü kadroyu Fatih Terim yönetse, bu sefer Gsyi kendi sahasına hapseden biz oluruz; çünkü futbolcuları çok iyi yönetiyor. dolayısıyla sistem takır takır işliyo, futbolcular biliyo çünkü işlemezse fatih terimin gazabını. olay bu.

aykut kocaman'ın basın toplantısında söylediği her şeye katılıyorum ben. çok tepki çekti adam; ama hep doğruları söyledi. ama işte bu dediklerini yapabilmesi için, bir taraftar tamamen arkanda olacak. iki fatih terim karizman olacak ki futbolcular dediklerini bire bir yapıyo olsun ve taraftar oyundan memnun olsun. oyunun sonu belli aykut sonuna geldi artık büyük ihtimalle kovulacak ya da istifa edecek.

sen istersen oraya şuan essieni koy, yanına nuriyi al. bişey değişmeyecek şuan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...