Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kiymaliborek said:

erucalavera said:

valero estirir bu ligde

fiorentina ile resmen imzaladı.

Melo olmayınca Valero'yu bağladılar. Çoktandır anlaşma sağlanmıştı fakat yedekte tutuluyordu

Bana göre underrated adam, Meireles tipli tam zayıf gözüküyor ama tam kemik. box-to-box iyi giderdi mesela bizim için de. Melo'dan eksiği yok
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Topal kötü mü?

topal kötü tabi abi mersin idman yurdunda oynayamıcak adam valenciada fenerde fln oynuyo.kondisyon var sadece koy onun yerine 10000 metre maroton koşucusunu aynı şey.lige yeteriz bi şekilde ama cl flnda düşünmek lazım transfer yaparken.
Mesaj tarihi:
takım çok kötü ya,hani efsane bi oyun beklemiyordum zaten sezon başı,karşında yatmaya gelmiş bir takmı var filan ama böyle rezil bi oyun hayal kırıklığına uğrattı.
Mesaj tarihi:
"En büyük problem aceleci olmamızdı" demiş aykut hoca, yazmıyım yazmıyım diyorum adamı deli ediyorsun 80 dakikada kaleye şut çekememiş, kuyt hariç ceza sahasına bile yaklaşamamış bir takım var ortada ve sen çıkmış acele ettik diyorsun, 10 pas yapmadan kendi sahamızdan çıkamadık ve acele ettik diyorsun e bravo aykut...
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Bu Sow ne ayak herkes iyi falan diyordu şuana kadar çok pasif kaldı.

artık ramazan oruç muhabbeti mi uyumsuzluk mu bilmiyorum bi türlü ısınamadım bende.
Mesaj tarihi:
Topal'ın yanına pas yapan oyuncu alınmazsa bu takım pas maz yapamaz. Eskiden Emre'nin sayesinde top çeviriyorduk. O bile tek yetemiyordu...

Ayrıca Serdar Kesimal neden oynamıyor Bekir'den iyi diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Bu Sow ne ayak herkes iyi falan diyordu şuana kadar çok pasif kaldı.

geçen sene adam 11 maçta 8 gol salladı.

oruç tutuyo-tutacak 1 aydır. vazgeçmiyo da yapcak bişey yok sabretcez.
Mesaj tarihi:
bekir golünü de attı tutmayın artık küçük enişteyi. Maçtan sonra gerek türk basını gerek rumen basınına açıklamalarda bulunmuş. Sağolsun bütün basın toplantılarında yer alıyor. Fenerin gelecekteki kaptanı asdfgasffg.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...