SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aziz çıktı fener akar transferde diyodum sıçtılar resmen..elle tutulur bi kuyt bide egemen var gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Topal kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 buyuk ihtimal cl yi dusunuyolar onlarinda kafada cl ye kalamama ihtimali var sanirim. bu lig icin yeterli bir kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kiymaliborek said: erucalavera said: valero estirir bu ligde fiorentina ile resmen imzaladı. Melo olmayınca Valero'yu bağladılar. Çoktandır anlaşma sağlanmıştı fakat yedekte tutuluyordu Bana göre underrated adam, Meireles tipli tam zayıf gözüküyor ama tam kemik. box-to-box iyi giderdi mesela bizim için de. Melo'dan eksiği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 valero dediğin gibi en underrated adamlardan biri. keşke alabilseydik. çok geç kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Wishmaster said: Topal kötü mü? topal kötü tabi abi mersin idman yurdunda oynayamıcak adam valenciada fenerde fln oynuyo.kondisyon var sadece koy onun yerine 10000 metre maroton koşucusunu aynı şey.lige yeteriz bi şekilde ama cl flnda düşünmek lazım transfer yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 :D ben beğenmiyorum abi umarım yüzümü kara çıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yok begenmeyebilirsin de "mersin'de oynamayacak adam, yerine maratoncu koysan daha iyi oynar" falan diyemezsin gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ya abartıyorum okadarda değil ama fenerde oynıcak adam değil bence..trabzona fln olur ama eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 internette parasını verip izleyebileceğimiz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fb'de oynamaz dedigin adam icin fb'de oynayan orta saha oyuncularına bakıyoruz; baroni, selcuk, topuz. topal hepsinden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 onlarda işte yıllardır fenerin kanseri istenmeyen adamlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Topal extra bir özelliği yok ama tam görev adamı takım oyuncusu. O bölgeyede öyle bir oyuncu gider. Adam en azından Selçuk gibi pas özürlüsü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 valero lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 takım çok kötü ya,hani efsane bi oyun beklemiyordum zaten sezon başı,karşında yatmaya gelmiş bir takmı var filan ama böyle rezil bi oyun hayal kırıklığına uğrattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bu Sow ne ayak herkes iyi falan diyordu şuana kadar çok pasif kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 "En büyük problem aceleci olmamızdı" demiş aykut hoca, yazmıyım yazmıyım diyorum adamı deli ediyorsun 80 dakikada kaleye şut çekememiş, kuyt hariç ceza sahasına bile yaklaşamamış bir takım var ortada ve sen çıkmış acele ettik diyorsun, 10 pas yapmadan kendi sahamızdan çıkamadık ve acele ettik diyorsun e bravo aykut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Buddha said: Bu Sow ne ayak herkes iyi falan diyordu şuana kadar çok pasif kaldı. artık ramazan oruç muhabbeti mi uyumsuzluk mu bilmiyorum bi türlü ısınamadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Topal'ın yanına pas yapan oyuncu alınmazsa bu takım pas maz yapamaz. Eskiden Emre'nin sayesinde top çeviriyorduk. O bile tek yetemiyordu... Ayrıca Serdar Kesimal neden oynamıyor Bekir'den iyi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Buddha said: Bu Sow ne ayak herkes iyi falan diyordu şuana kadar çok pasif kaldı. geçen sene adam 11 maçta 8 gol salladı. oruç tutuyo-tutacak 1 aydır. vazgeçmiyo da yapcak bişey yok sabretcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bekir golünü de attı tutmayın artık küçük enişteyi. Maçtan sonra gerek türk basını gerek rumen basınına açıklamalarda bulunmuş. Sağolsun bütün basın toplantılarında yer alıyor. Fenerin gelecekteki kaptanı asdfgasffg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 PArdon ama Sow denen adam avrupa kupalarınızda oynamayacaktı ise neden aldınız ki? Yani siz elendikten sonra ligde oynasa ne olur oynamasa ne olur Sow beyefendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 İŞTE ŞOV BU ŞOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar