barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 türk adaletine güvendi adamasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 emenikenin para sayma görüntüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 toggie said: keske sike yapmasaydınız di mi :) keşke suçsuz bi adamı basın karalamasıyla,gazıyla gözaltına aldırmasaydılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi o macta emenike'nin oynamaması ve ardından fb'ye transferi fazla tesaduf olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 emenikenin davası hala sürüyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 toggie said: abi o macta emenike'nin oynamaması ve ardından fb'ye transferi fazla tesaduf olurdu. iyi güzel diyosun ama aynısını burak yılmaz yaptı bu yıl ? hem burak sizin maçta oynamayıp fb maçında oynadı,emenike hem ts hem fb maçında oynamadı.olabiliyor yani böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Eğer transfer şikesi varsa bunu galatasaray çok başarılı bir şekilde son 2 senedir yapıyor, ordu maçından önce git Culio'ya ben seni takıma alacam panpa de, sonrada her şey bittikten sonra hastrı bas adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sike nerede burada tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sen iddia ediyorsun ya emenike çıkmadı maça şike var, para sayma görüntüleri var diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yok ben sana culio olayının neresinde sike var diye sormustum. kendi oyuncumuzun nerede oynayacagına biz karar vermeyecek miyiz anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 birinde kapı gibi mahkeme kararı var. zorlamamak lazım bence. :) varsayım =/= mahkeme para sayma görüntüleri kolpasını geçelim de emenikenin apar topar kaçması neden? birşeyi yapmadıysan kaçmaya korkmaya ne gerek var? bunu merak ediyorum ben. adam o kadar korkuyor ki rus takımı türkiyeye kampa gelmedi emenikenin korkusu yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Yahu adama gecen sene mactan 1 hafta once cıkıp ft demedi mi? culyo ben seni takıma alacam diye? sonra ne oldu hepimiz daha iyi bilmiyormuyuz? +ben şike var diye bişey demedim, transfer şikesi varsa galatasaray bu şikeyi çok iyi yapıyor dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kiymaliborek said: emenikenin apar topar kaçması neden? birşeyi yapmadıysan kaçmaya korkmaya ne gerek var? daha takımla çalışmaya çıkmadan elinde hiç bi geçerli kanıt olmadan adamı gözaltına alırsan korkar kaçar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 takımla çalışmaya çıkmadan gözaltına alınması alakası ne ben kuramadım ya. :) şike varsa ki mahkeme var dedi (türkiyedeki yargının güvenilirliği başka konu oraya girersek futboldan çıkarız) emenike fenerle sözleşmeyi imzaladığı an şike karşılığı aldığı vaati sağlamış oluyor. antreman ne alaka burada çözemedim. kocaman adam bu yahu niye korkacak yapmadığı birşeyden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 tamam mahkeme kararı var, peki tff'ninde kararı var ortada, hadi diyeceksiniz, ama demirören ama ama yüce Türk adaleti, yerim böyle adaletini kimse kusura bakmasın bu adamlar okey masasındamı çete kurdu? bundan 10 yıl öncesine kadar kanatlı ne kadar araba çeşiti varsa anadoluya legal-illegal yollarla gitti hepimiz değilde bazılarımız iyi bilir, çok uzağa gitmeyin youtubeda şu kadar para gönderdiler diye ses kayıtları mevcut aratın bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sleepingdeath said: 10 yıl öncesine kadar kanatlı ne kadar araba çeşiti varsa anadoluya legal-illegal yollarla gitti hepimiz değilde bazılarımız iyi bilir cidden anlamadım ya burada ne demek istediğini? 10 sene önce, yani 2001-2002'de fenerbahçenin ağırlığı başlamıştı ligde. g.sarayın o rüzgarı bitmişti falan. Ne oldu ki 2000'lerde? biraz açsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 cımbızla işine gelen lafı çekme, tarih lafın gelişi 10-15 sene önceside diyebilirdim. belki yaşın küçüktür hatırlamassın şimdi ansiklopedilerle wikilerle uğraşma. 90ların sonu diyeyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yahu anlamadım diyorum? sen ne atar yaptın ki şimdi? cımbızla çektiğim yok ne gitmiş kanatlı falan hiçbir bilgim yok soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sleepingdeath said: Yahu adama gecen sene mactan 1 hafta once cıkıp ft demedi mi? culyo ben seni takıma alacam diye? yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sleepingdeath said: cımbızla işine gelen lafı çekme, tarih lafın gelişi 10-15 sene önceside diyebilirdim. belki yaşın küçüktür hatırlamassın şimdi ansiklopedilerle wikilerle uğraşma. 90ların sonu diyeyim sana. 90ların sonu dediğin teşvik yasalken yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sleepingdeath said: Yahu adama gecen sene mactan 1 hafta once cıkıp ft demedi mi? culyo ben seni takıma alacam diye? sonra ne oldu hepimiz daha iyi bilmiyormuyuz? +ben şike var diye bişey demedim, transfer şikesi varsa galatasaray bu şikeyi çok iyi yapıyor dedim. ya abi bahsettigin seyin transfer sikesiyle ne alakası var. culio'ya bugun oynatıcam der, yarın oynatmaz. kime ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Eyvallah sezon baslagici icin her seyi dersin, Yigit, Necati, Burak, Amrabat, Culio hepsi birbirine yakin ornekler hadi buragi biraz daha uzak tut ama hepsiyle sezon icin mactan bir kac gun once gorusuldugu malum, hepsimi tesaduf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 transfer doneminde gorusulup, bazilari alinmis adamlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 burak, amrabat transfer dönemlerinde görüşülmemiş, sezon ortasında. burak hatta istanbulda 1 hafta takıldı playoff sırasında. culio'ya orduspor maçı öncesinde "seneye bizde oynarsın birader" deniyor, maça çıkmıyor. necati de aynı şekilde, maça çıkmayıp 1 gün sonra transfer oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 tapelerle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar