Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

abi o macta emenike'nin oynamaması ve ardından fb'ye transferi fazla tesaduf olurdu.

iyi güzel diyosun ama aynısını burak yılmaz yaptı bu yıl ?

hem burak sizin maçta oynamayıp fb maçında oynadı,emenike hem ts hem fb maçında oynamadı.olabiliyor yani böyle şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

birinde kapı gibi mahkeme kararı var. zorlamamak lazım bence. :) varsayım =/= mahkeme
para sayma görüntüleri kolpasını geçelim de emenikenin apar topar kaçması neden? birşeyi yapmadıysan kaçmaya korkmaya ne gerek var? bunu merak ediyorum ben. adam o kadar korkuyor ki rus takımı türkiyeye kampa gelmedi emenikenin korkusu yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

takımla çalışmaya çıkmadan gözaltına alınması alakası ne ben kuramadım ya. :)

şike varsa ki mahkeme var dedi (türkiyedeki yargının güvenilirliği başka konu oraya girersek futboldan çıkarız) emenike fenerle sözleşmeyi imzaladığı an şike karşılığı aldığı vaati sağlamış oluyor. antreman ne alaka burada çözemedim. kocaman adam bu yahu niye korkacak yapmadığı birşeyden?
Sosyal ağlarda paylaş

tamam mahkeme kararı var, peki tff'ninde kararı var ortada, hadi diyeceksiniz, ama demirören ama ama yüce Türk adaleti, yerim böyle adaletini kimse kusura bakmasın bu adamlar okey masasındamı çete kurdu? bundan 10 yıl öncesine kadar kanatlı ne kadar araba çeşiti varsa anadoluya legal-illegal yollarla gitti hepimiz değilde bazılarımız iyi bilir, çok uzağa gitmeyin youtubeda şu kadar para gönderdiler diye ses kayıtları mevcut aratın bulursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

10 yıl öncesine kadar kanatlı ne kadar araba çeşiti varsa anadoluya legal-illegal yollarla gitti hepimiz değilde bazılarımız iyi bilir

cidden anlamadım ya burada ne demek istediğini?
10 sene önce, yani 2001-2002'de fenerbahçenin ağırlığı başlamıştı ligde. g.sarayın o rüzgarı bitmişti falan. Ne oldu ki 2000'lerde? biraz açsan?
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Yahu adama gecen sene mactan 1 hafta once cıkıp ft demedi mi? culyo ben seni takıma alacam diye? sonra ne oldu hepimiz daha iyi bilmiyormuyuz? +ben şike var diye bişey demedim, transfer şikesi varsa galatasaray bu şikeyi çok iyi yapıyor dedim.

ya abi bahsettigin seyin transfer sikesiyle ne alakası var. culio'ya bugun oynatıcam der, yarın oynatmaz. kime ne yani?
Sosyal ağlarda paylaş

burak, amrabat transfer dönemlerinde görüşülmemiş, sezon ortasında. burak hatta istanbulda 1 hafta takıldı playoff sırasında. culio'ya orduspor maçı öncesinde "seneye bizde oynarsın birader" deniyor, maça çıkmıyor. necati de aynı şekilde, maça çıkmayıp 1 gün sonra transfer oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...