Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sleepingdeath said: O degilde Hamit'in neyini tartisiyoruz anlamiyorum, RM'de yedek kulubesine bile zar zor giren, butun bir sezon bir elin parmak sayisinda 11'de cikmis bir adam, sahsen ben kendi takimima gelmesini istemiyordum, isin ilginci Hamit'i, Gs'yi neden Fener topicinde tartisma ihtiyaci duyuyorsunuz cidden ilginc.. Masallah diyelim Gs'ye en kotu kadrosu boyle olsun, zaten karakteristik olarak takimla es deger adamlari aldilar. Neyse gencler fazla polemige gerek yok aha ben sizin yerinize koyayim; uefa.jpg sike.jpg unalbasgan.jpg http://files.sharenator.com/Engy_face_Reaction_faces_part_2-s260x301-159273-580.png birisi efsanevi paragraflar basligina tasiyabilir ayrica bunu. basyapit.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sevgi pıtırcakları karnınızda kelebekler mi uçuşuyor, ahaha çokiyisinizgençlersizşimdibuyazıyıdateknefesteokursunuzsüphanallahkardeşlerim.
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 "Dirk Kuyt" said: Hangi numaralı formayı giyeceği konusunda henüz karar vermediğini belirten ve "17 numara Van Hooijdonk ile nasıl eşleşmişse benim seçeceğim numara da benimle birlikte olur" diyen Dirk Kuyt, Van Persie hakkında ise, "Van Persie bana düşüncelerini söyledi. Fenerbahçe’nin taraftarıyla camiasıyla ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve bir gün Fenerbahçe’de oynamak istediğini söyledi. Fakat şu anda bunun mümkün olmadığını biliyoruz. Sadece içinde böyle bir duygu olduğunu söyledi" diye konuştu. seneye bizde
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bir gün mutlaka Fenerbahçe... Gerçi Kuyt niye sallasın, yanlış çeviridir
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kaptan kaldığı yerden
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 gecen seneden hicbi farkimiz yok ayni oyun. 3 oyuncu geldi yeni onlardan kisisel pozitif seylerde goremezsek gecen seneki ayni futbolu seyrederiz bu sene. bide bu takimin neresine transfer yapilacak onu anlamadim. her mevkide yeterince oyuncu var...
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bu sene aykut kocaman alex savaşı olur fenerbahce cok tehlikeli bir döneme giriyor . ilk kötü sonuca aykutda gider alexde gider
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 PZero said: bu sene aykut kocaman alex savaşı olur fenerbahce cok tehlikeli bir döneme giriyor . ilk kötü sonuca aykutda gider alexde gider ilk kötü sonuç çok iyimser olmuş bence ilk yediğimiz golde giderler.
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 İlk hazirlik macindan sonra ilk macta ikiside gider deniyorsa bende artirmak istiyorum, ilk gol pozisyonundan sonra aykut ve alex gider, yerine samet aybaba gelir.
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ilk galibiyetten sonra aykut şikeden metrise alex de rusyaya gider
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 19.07 dünya fenerbahceliler gunu kutlu olsun :)
HotLine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Alex'in golünden sonra Aykut karamsar bi şekilde yere bakıyo hiç dikkat eden oldumu ya? Benim içimmi fesat arkadaş. 19.07 Kutlu olsun!
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Aykut sürekli yerde para arıyor gibi zaten. Alex'in golüne özel değil
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/draws/index.html canlı yayın
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 mokoko said: fenerbahçe vs vaslui bu ne lan
Öne çıkan mesajlar