Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

sleepingdeath said:

O degilde Hamit'in neyini tartisiyoruz anlamiyorum, RM'de yedek kulubesine bile zar zor giren, butun bir sezon bir elin parmak sayisinda 11'de cikmis bir adam, sahsen ben kendi takimima gelmesini istemiyordum, isin ilginci Hamit'i, Gs'yi neden Fener topicinde tartisma ihtiyaci duyuyorsunuz cidden ilginc.. Masallah diyelim Gs'ye en kotu kadrosu boyle olsun, zaten karakteristik olarak takimla es deger adamlari aldilar. Neyse gencler fazla polemige gerek yok aha ben sizin yerinize koyayim; uefa.jpg sike.jpg unalbasgan.jpg

http://files.sharenator.com/Engy_face_Reaction_faces_part_2-s260x301-159273-580.png

birisi efsanevi paragraflar basligina tasiyabilir ayrica bunu. basyapit.

Sosyal ağlarda paylaş

"Dirk Kuyt" said:

Hangi numaralı formayı giyeceği konusunda henüz karar vermediğini belirten ve "17 numara Van Hooijdonk ile nasıl eşleşmişse benim seçeceğim numara da benimle birlikte olur" diyen Dirk Kuyt, Van Persie hakkında ise, "Van Persie bana düşüncelerini söyledi. Fenerbahçe’nin taraftarıyla camiasıyla ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve bir gün Fenerbahçe’de oynamak istediğini söyledi. Fakat şu anda bunun mümkün olmadığını biliyoruz. Sadece içinde böyle bir duygu olduğunu söyledi" diye konuştu.

seneye bizde
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...