Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sleepingdeath said: O degilde Hamit'in neyini tartisiyoruz anlamiyorum, RM'de yedek kulubesine bile zar zor giren, butun bir sezon bir elin parmak sayisinda 11'de cikmis bir adam, sahsen ben kendi takimima gelmesini istemiyordum, isin ilginci Hamit'i, Gs'yi neden Fener topicinde tartisma ihtiyaci duyuyorsunuz cidden ilginc.. Masallah diyelim Gs'ye en kotu kadrosu boyle olsun, zaten karakteristik olarak takimla es deger adamlari aldilar. Neyse gencler fazla polemige gerek yok aha ben sizin yerinize koyayim; uefa.jpg sike.jpg unalbasgan.jpg http://files.sharenator.com/Engy_face_Reaction_faces_part_2-s260x301-159273-580.png birisi efsanevi paragraflar basligina tasiyabilir ayrica bunu. basyapit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sevgi pıtırcakları karnınızda kelebekler mi uçuşuyor, ahaha çokiyisinizgençlersizşimdibuyazıyıdateknefesteokursunuzsüphanallahkardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 "Dirk Kuyt" said: Hangi numaralı formayı giyeceği konusunda henüz karar vermediğini belirten ve "17 numara Van Hooijdonk ile nasıl eşleşmişse benim seçeceğim numara da benimle birlikte olur" diyen Dirk Kuyt, Van Persie hakkında ise, "Van Persie bana düşüncelerini söyledi. Fenerbahçe’nin taraftarıyla camiasıyla ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve bir gün Fenerbahçe’de oynamak istediğini söyledi. Fakat şu anda bunun mümkün olmadığını biliyoruz. Sadece içinde böyle bir duygu olduğunu söyledi" diye konuştu. seneye bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bir gün mutlaka Fenerbahçe... Gerçi Kuyt niye sallasın, yanlış çeviridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 samet çevirmiş galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kaptan kaldığı yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 gene ne varsa alexte var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 forma lansmanı ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 trye donunce yaparlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 gecen seneden hicbi farkimiz yok ayni oyun. 3 oyuncu geldi yeni onlardan kisisel pozitif seylerde goremezsek gecen seneki ayni futbolu seyrederiz bu sene. bide bu takimin neresine transfer yapilacak onu anlamadim. her mevkide yeterince oyuncu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bu sene aykut kocaman alex savaşı olur fenerbahce cok tehlikeli bir döneme giriyor . ilk kötü sonuca aykutda gider alexde gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 biri kalsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 PZero said: bu sene aykut kocaman alex savaşı olur fenerbahce cok tehlikeli bir döneme giriyor . ilk kötü sonuca aykutda gider alexde gider ilk kötü sonuç çok iyimser olmuş bence ilk yediğimiz golde giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 İlk hazirlik macindan sonra ilk macta ikiside gider deniyorsa bende artirmak istiyorum, ilk gol pozisyonundan sonra aykut ve alex gider, yerine samet aybaba gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ilk galibiyetten sonra aykut şikeden metrise alex de rusyaya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 19.07 dünya fenerbahceliler gunu kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Alex'in golünden sonra Aykut karamsar bi şekilde yere bakıyo hiç dikkat eden oldumu ya? Benim içimmi fesat arkadaş. 19.07 Kutlu olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Aykut sürekli yerde para arıyor gibi zaten. Alex'in golüne özel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 kura çekimi başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/draws/index.html canlı yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 şaka maka şike defteri kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yok baya ciddi ciddi kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 fenerbahçe vs vaslui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 mokoko said: fenerbahçe vs vaslui bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar