Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Cidden Özer, Yekta, Ceyhun, Sezer vb. oyuncuları Beşiktaş'a kiralasa Gs ve Fb bedelsiz hem büyük takımda forma şansı bulup biraz potansiyel sergilerler Uğur Boral'ı falan alacaklarına onlar için de güzel olur

@fizban teklif zaten ayaküstünde şeyapmak orası ayrı da, mokoko Sezer'e de giydirmiş onu merak ettim

abi sezer'in bişiyini görmedikte görücek neyi var allahaşkına. ne bekliyosunuz ki sezer'den. ben o pele ile olan frikik olayından sora formamı giydirmem öle bi adama asla. napıcak sezer, ne oynamışta bizde oynicak bide.
Sosyal ağlarda paylaş

Sezer iyi yetenek ama sıra gelmez. Beşiktaş'ın işine çok yarayacağını düşünmüyorum, zaten Sezer ve muadili adamları elden çıkarmaya bakıyorlar. En değerli oyuncuları için iki adet kadroda düşünülmeyen hücum oyuncusu+3 milyon Euro çok az. Ben Beşiktaş'ın takaslı tekliflere çok sıcak bakacağını sanmıyorum zaten, adamlara cash lazım şu aşamada, zaten ellerinde tonla kontrat var bi de iki tane daha eklenmesin
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'den Atletico Madrid'e transfer olan Emre Belözoğlu, İspanyol AS Gazetesi'ne özel bir röportaj verdi. Emre "Atletico'yu 10 yaşından beri takip ediyorum" dedi.

Yakında ben aslında küçüklükten beri A.Madrid taraftarıydım o zamanlar Madrid alt yapısı GS alt yapısından daha kötü olduğu için GS alt yapısına gittim derse hiç şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

hazır bakmışken yazayım. şampiyonlar ligi 3. öneleme turundaki muhtemel rakiplerimiz;

club brugge
fc vaslui (romanya)
feyenoord
motherwell

kuralar 20 temmuzda, tur 1-8 ağustos'ta.

4. öneleme turunda seribaşı olma olasılığımız şu takımların birinin elenmesine bakıyor:

Dinamo Kiev
Panathinaikos
FC København

seribaşı olursak muhtemelen,
Udinese, Lille, Malaga, Borussia Monchenglachbach ile

olamazsak,
Braga, Kiev, Panathinaikos, Kopenhag, Spartak Moskova ile eşleşiyoruz.

Spartak Moskova ile eşleşirsek Emenike TR'ye gelemeyecek deplasmana.

kuralar 10 ağustos'ta, tur 21-28 ağustos'ta.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

ya satmak istemediklerini böyle saçma bi denklemle söylemek istemiş herhalde ne bileyim,direk çıkıp satmıyoruz demek yerine böyle saçmalamaya gerek yoktu bence.

Kayseri Elmander+Melo+5 milyon euro isteyince oooooo Beşiktaş Sow+Stoch isteyince aaaaauuuvvv.

Samet Aybaba çok kıl adam aslında ya böyle demeçleri vs. açık sözlü. Eğlenceli geçebilir bu sezon
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...