mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 BulletRide said: Cidden Özer, Yekta, Ceyhun, Sezer vb. oyuncuları Beşiktaş'a kiralasa Gs ve Fb bedelsiz hem büyük takımda forma şansı bulup biraz potansiyel sergilerler Uğur Boral'ı falan alacaklarına onlar için de güzel olur @fizban teklif zaten ayaküstünde şeyapmak orası ayrı da, mokoko Sezer'e de giydirmiş onu merak ettim abi sezer'in bişiyini görmedikte görücek neyi var allahaşkına. ne bekliyosunuz ki sezer'den. ben o pele ile olan frikik olayından sora formamı giydirmem öle bi adama asla. napıcak sezer, ne oynamışta bizde oynicak bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Sezer iyi yetenek ama sıra gelmez. Beşiktaş'ın işine çok yarayacağını düşünmüyorum, zaten Sezer ve muadili adamları elden çıkarmaya bakıyorlar. En değerli oyuncuları için iki adet kadroda düşünülmeyen hücum oyuncusu+3 milyon Euro çok az. Ben Beşiktaş'ın takaslı tekliflere çok sıcak bakacağını sanmıyorum zaten, adamlara cash lazım şu aşamada, zaten ellerinde tonla kontrat var bi de iki tane daha eklenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 @KAYABJK said: Eger Fernandez giderse F o orada duramaz bu ne demek çözebilecek var mı aranızda? arkadaş bu kaya çilingiroğlu ne yeto bi herif lan düzgün yazı yazamıyor daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 f.o. işte, fikret orman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Noat Samisa Blog @noatsamisa Fernandes'in maaşı yüksek, ama yerine iki adam gelse muhasebenin hesabı değişmeyecek. Acaba, demek için bile akıl tutulması yaşamak lazım. dsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 F.O demek istemiş. Fikret Orman yani. Fernandes transferi ligin kısa vadesinde dönüm noktası olabilir, Fernandes hamlesi ile Fenerbahçe 4-3-3'ü kusursuz işletir Aykut'a rağmen. Galatasaray için hayırlı olmaz kendisine yaklaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 insan araya bi nokta bi virgül bi bi şey koyar ama di mi? pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 fernandes net olurda sanmıyorum ben yaw, bırakmaz bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Fenerbahçe'den Atletico Madrid'e transfer olan Emre Belözoğlu, İspanyol AS Gazetesi'ne özel bir röportaj verdi. Emre "Atletico'yu 10 yaşından beri takip ediyorum" dedi. Yakında ben aslında küçüklükten beri A.Madrid taraftarıydım o zamanlar Madrid alt yapısı GS alt yapısından daha kötü olduğu için GS alt yapısına gittim derse hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 cimbom transferde azimiza sicti. rezil olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 hazır bakmışken yazayım. şampiyonlar ligi 3. öneleme turundaki muhtemel rakiplerimiz; club brugge fc vaslui (romanya) feyenoord motherwell kuralar 20 temmuzda, tur 1-8 ağustos'ta. 4. öneleme turunda seribaşı olma olasılığımız şu takımların birinin elenmesine bakıyor: Dinamo Kiev Panathinaikos FC København seribaşı olursak muhtemelen, Udinese, Lille, Malaga, Borussia Monchenglachbach ile olamazsak, Braga, Kiev, Panathinaikos, Kopenhag, Spartak Moskova ile eşleşiyoruz. Spartak Moskova ile eşleşirsek Emenike TR'ye gelemeyecek deplasmana. kuralar 10 ağustos'ta, tur 21-28 ağustos'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Fener portodan rolando ile anlasmaya yakinmis yalniz herifin bonservis bedeli baya ucuk 15 milyon euro felan deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 of rolando ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 cakma ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 seribaşı olursanız daha zor takımlarla oynuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 apsingir said: Fener portodan rolando ile anlasmaya yakinmis yalniz herifin bonservis bedeli baya ucuk 15 milyon euro felan deniyor. Fenerbahçe bu maliyetlere anca CL'ye ayak basması kesinleşince girer. Lig için kadrosu yeterli Galatasaray ile rekabete girmek için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 htspor'a göre,adnan aybaba fernandes için sow + stoch + para istemiş. sow stoch ve paranın yanına bi de akıl fikir verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 1. hafta elağzıspor-fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 S-H said: htspor'a göre,adnan aybaba fernandes için sow + stoch + para istemiş. sow stoch ve paranın yanına bi de akıl fikir verelim. ya trollemiş ya da dünyanın en gerizekalıca transfer hamelelerinden birini yapmaya karar vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ya satmak istemediklerini böyle saçma bi denklemle söylemek istemiş herhalde ne bileyim,direk çıkıp satmıyoruz demek yerine böyle saçmalamaya gerek yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi çok bariz sarcasm yapmış işte adam. sonra zaten fernandes'in bedeli yok demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 El-Barto said: abi çok bariz sarcasm yapmış işte adam. sonra zaten fernandes'in bedeli yok demiş. sarcasm =/= saçmalamak en iyi adamımızı istiyorlarsa bizde en iyi iki adamlarını isteriz vs vs açıklama yapmasın madem sarcasm yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 S-H said: ya satmak istemediklerini böyle saçma bi denklemle söylemek istemiş herhalde ne bileyim,direk çıkıp satmıyoruz demek yerine böyle saçmalamaya gerek yoktu bence. Kayseri Elmander+Melo+5 milyon euro isteyince oooooo Beşiktaş Sow+Stoch isteyince aaaaauuuvvv. Samet Aybaba çok kıl adam aslında ya böyle demeçleri vs. açık sözlü. Eğlenceli geçebilir bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 onlarında farkı yokmuş aynı şey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 o değil de bizim forvet sorunumuz var mı yok mu? yine alex'e mi bakacağız bütün sezon. şöyle isimli güzel bir forvet alaydık iyiydi. karaoğlanlar çok istikrarsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar