Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

DRaGoN_SLaYeR said:

hamit oldu gibi konuşuyor bütün spor haberleri, çok yararı olacak mı bu adamın gerçekten yav ben aman aman da bi performans göstereceği düşünmüyorum ya, hayırlısı.

hicmi mac seyretmiyosun :d

milli takimi derleyip toparlayan adam bu aman aman preformans gostermesede ortalama ustu olur o performans
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

hamit oldu gibi konuşuyor bütün spor haberleri, çok yararı olacak mı bu adamın gerçekten yav ben aman aman da bi performans göstereceği düşünmüyorum ya, hayırlısı.

Fenerbahçe Hamit ile ilgilenmiyor, ilgilenirsek alabiliriz diyor. Şu an Galatasaray da Fenerbahçe de adamın istediği ücreti karşılayabilecek düzeyde fakat Galatasaray'ın koyduğu yıllık ücret baremi var. Bunun üstünü verirse Fenerbahçe alır, fakat o zaman indirime gitmeyen Emre niye yollandı?

Hamit değerli bir futbolcu fakat Emre yerine transferi düşünülüyorsa yaş o iş
Sosyal ağlarda paylaş

abi hala emre niye gitti diye soranlar var yahu. adam sorunluydu. siz değilmiydiniz bu adam sorunlu, fotbol oynamamalı diye. aykut'ta baktı uğraşılcak gibi değil yolladı adamı. yoksa yönetim olayı tamamen aykut'a bırakmıştı. eğer aykut isteseydi emre banko kalırdı bu sene.

önümüzdeki senelerde 5 yabancıya düşücek olmasıda türk transferi olayını çok önemli kılıyo bu sene. hamit'in gerekli olup olmadığı gs'li taraftarların yorumuna kalmış bişi değil sonuçta. aykut istiyosa alınmalı. bence gereksiz olsa bile alınmalı. türk milli takımının nuri'den sora en kaliteli adamıdır hamit. hertürlü iş yapar. aykut'un kafasında çok değişken taktiklere uyum sağlayabilicek bi kadro kurmak var. hamit'te tam bu işin adamı. sağ bek, sağ kanat, ortasahanın sağında hiç sırıtmadan oynayabilicek "türk" bir adam. kesinlikle kadroya katılmalı hamit. 5 senelik 7 senelik sözleşme falan önemli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

abi yuvarlak hesap en fazla 30 olur o. zaten S-H de sozlesmeye bitim tarihine 33 yas demis herelde ama ne alaka anlamadım.

başka bi topicte 30 yazmışlardı hamit'in yaşına hiç bakmadım.

3 yıllık sözleşme istiyordu gs ve fb filan

kulüplerin isteklerine göre sözleşme bitince 30+3 yaş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

sag kanada sercan filan lazim. hamit gsye gitti neden biraktilar bilmiyorum. diayi gonderip hamiti almadiklarina gore vardir heralde bir pilan.
ortasahada ben hala guvenemiyorum baroniye. topallada pek farkli oyuncular degil. madem alexsiz oynamaya alismaliyiz diyor aykut demek oluyorki hucuma donuk bir ortasaha alinacak ama kim ...
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe bakalım 4-3-3'e dönecek mi bu sezon çok merak ediyorum, Emre de gitmişken 3lü ortasaha olacaksa Hamit iyi olurdu. Fakat kaleci ve defansın full yerli olması yabancı ortasaha transferinde Aykut'u rahatlatıyor biraz o açıdan Topal-Baroni(Topuz)-Yabancı ransfer gibi bir 3lü olur.

İleri de yapıştır Kuyt-Sow-Stoch canavar işte. Alex'i forvet falan oynatabilirsin bu sistemde fanteziye kaçıp
Sosyal ağlarda paylaş

Yok dediğim Kuyt-Sow-Stoch ilk tercih. Ama illaki bazı maçlarda veya maç içerisinde Alex de tercih edilecek. 4-2-3-1'de zaman zaman en uçta denedi Alex'i Aykut. Arena'daki 3-1'lik maçta Biyenvenüyü kanat oynatıp Alex'i ileri sürdü. Pep'in Villa'yı sola alıp Messi'yi forvet oynatması vb. E tabi tutmadı.

Fakat 4-3-3'te Kuyt ve Stoch gibi içeri giren kenar forvetleri varken Alex de oynar. Keza Sow da Hazard ile değişmeli kanada geçerdi Lille'de. Bir oyuncu daha alarak bu rotasyonu geliştirebilir Fenerbahçe.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...