Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

mehmet topal için;

bonservis bedeli: 4,5 milyon euro

2012-2013 sezonu için garanti ücret 2.000.000 euro, maçbaşı 10.000 euro;
2013-2014 sezonu için garanti ücret 2.050.000 euro, maçbaşı 10.000 euro,
2014-2015 sezonu için garanti ücret 2.050.000 euro, maçbaşı 10.000 euro;
2015-2016 sezonu için garanti ücret 2.050.000 euro, maçbaşı 10.000 euro;
Sosyal ağlarda paylaş

Sarı lacivertliler, bu sezon transfer piyasasında fırtına gibi esiyor. Sezona Hollanda Milli Takımı ve Liverpool'un tecrübeli oyuncusu Dirk Kuyt transferi ile başlayan Fenerbahçe, ardından sol bekte Hasan Ali Kaldırım bombasını patlatmıştı. Son olarak dün Valencia'dan Mehmet Topal'ı da renklerine katan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan kadrosunu 3 güçlü isimle takviye etmişti. Sarı-lacivertli ekibin 4. bombası da Beşiktaş'ta istediği parayı alamadığı için yol ayrımına gelen Egemen Korkmaz oldu.

Transferin ilerleyen saatlerde resmi siteden açıklanacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'A SÜRE VERDİ

Egemen'in transferi ile ilgili konuşan menajer Erdinç Şehit, "4.3 milyon liralık alacağımız var. Bunu tahsil edemiyoruz. Eğer bugün 17.00'a kadar alacaklarımızı Beşiktaş Kulübü'nden tahsil edemezek Fenerbahçe'ye imza atıyoruz" açıklamasında bulundu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan Ali Ziegler'i aratır, Kuyt ayrı bir oyuncu fakat sistem değişikliğini körükleyen adam olacak ve Alex'in yerine olarak düşünebiliriz muallak bir konu, Mehmet Topal Emre B.'nin defansif yönünü kapatır ama 3lü orta sahada Busquets rolünü aşamaz. Egemen muhtemelen Yobo'nun yerine düşünülüyor yine bir kalite düşüşü. Bombalar patladı ama geçen senenin kadrosunun üstüne çıkması için Fenerbahçe'nin 2 kaliteli orta saha+1 stopere ihtiyacı var
Sosyal ağlarda paylaş

Bekir formdayken Egemen'i alıp bitirir stoper transferini, Yobo'ya bir ultimatom da olabilir gerçi Egemen hamlesi fakat sorun çıkaran o konuda Everton sanıyorum

Ben basit bir hesap yaptım sadece; Alex(kısmen)-Yobo-Ziegler-Emre gitti, Kuyt-Egemen-Hasan Ali-Topal geldi. Sistemi iyi oturtursa isimlerin önemi kalmaz fakat gelen-giden olayı dengeli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Hasan Ali Ziegler'i aratır, Kuyt ayrı bir oyuncu fakat sistem değişikliğini körükleyen adam olacak ve Alex'in yerine olarak düşünebiliriz muallak bir konu, Mehmet Topal Emre B.'nin defansif yönünü kapatır ama 3lü orta sahada Busquets rolünü aşamaz. Egemen muhtemelen Yobo'nun yerine düşünülüyor yine bir kalite düşüşü. Bombalar patladı ama geçen senenin kadrosunun üstüne çıkması için Fenerbahçe'nin 2 kaliteli orta saha+1 stopere ihtiyacı var

Busquets'i hafife alma. Büyük topçu Busquets..
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Bekir formdayken Egemen'i alıp bitirir stoper transferini, Yobo'ya bir ultimatom da olabilir gerçi Egemen hamlesi fakat sorun çıkaran o konuda Everton sanıyorum

aynen öyle everton ile arada sorun var.yaklaşık 1-1.5m euro sanırım.bilica duruyor mu bilmiyorum ama egemen alınırsa bilica gitsin zaten takımı yakmaktan başka hiç bi işe yaramadı daha kenarda bekir ve serdar var.

topal zaten emre'nin yerine alınmadı,emrenin yanında oynayacak adam yerine alındı.en az emre kalitesinde bir adam alınmalı ama bence bugünkü karardan sonra transfer işleri yavaşlar.uefa geçen yılki gibi avrupadan men edebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...