S-H Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 cristian playofflarda iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 topal bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Palyoff'ta bencede iyiydi. Ama genel olarak o kadar iyi değil. Playoff performansı yüzünden ilk 11 verilmez güvenemezsin istikrar konusunda. Ha yedek olur mu olur. Selçuk'tan hiçbişey olmaz. Selçuk playoffu geçtim çoktan hakkını fazlasıyla tüketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 mehmet topal için; bonservis bedeli: 4,5 milyon euro 2012-2013 sezonu için garanti ücret 2.000.000 euro, maçbaşı 10.000 euro; 2013-2014 sezonu için garanti ücret 2.050.000 euro, maçbaşı 10.000 euro, 2014-2015 sezonu için garanti ücret 2.050.000 euro, maçbaşı 10.000 euro; 2015-2016 sezonu için garanti ücret 2.050.000 euro, maçbaşı 10.000 euro; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 TOPALA 13 MÖLYÖN YÜRO VERMİŞSİNİZ OHOO. fenerli kafasıyla transfer maliyeti hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Valencia aldığından ucuza sattı garip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 BJK den egemeni alıyormus FB? 30 yasında gerci ama iyidir egemen, yoboyla cok net olur ortada ama gene de bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Sarı lacivertliler, bu sezon transfer piyasasında fırtına gibi esiyor. Sezona Hollanda Milli Takımı ve Liverpool'un tecrübeli oyuncusu Dirk Kuyt transferi ile başlayan Fenerbahçe, ardından sol bekte Hasan Ali Kaldırım bombasını patlatmıştı. Son olarak dün Valencia'dan Mehmet Topal'ı da renklerine katan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan kadrosunu 3 güçlü isimle takviye etmişti. Sarı-lacivertli ekibin 4. bombası da Beşiktaş'ta istediği parayı alamadığı için yol ayrımına gelen Egemen Korkmaz oldu. Transferin ilerleyen saatlerde resmi siteden açıklanacağı öğrenildi. BEŞİKTAŞ'A SÜRE VERDİ Egemen'in transferi ile ilgili konuşan menajer Erdinç Şehit, "4.3 milyon liralık alacağımız var. Bunu tahsil edemiyoruz. Eğer bugün 17.00'a kadar alacaklarımızı Beşiktaş Kulübü'nden tahsil edemezek Fenerbahçe'ye imza atıyoruz" açıklamasında bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 terör örgütü gibi takım lan. sürekli bomba patlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Hasan Ali Ziegler'i aratır, Kuyt ayrı bir oyuncu fakat sistem değişikliğini körükleyen adam olacak ve Alex'in yerine olarak düşünebiliriz muallak bir konu, Mehmet Topal Emre B.'nin defansif yönünü kapatır ama 3lü orta sahada Busquets rolünü aşamaz. Egemen muhtemelen Yobo'nun yerine düşünülüyor yine bir kalite düşüşü. Bombalar patladı ama geçen senenin kadrosunun üstüne çıkması için Fenerbahçe'nin 2 kaliteli orta saha+1 stopere ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 2 ortasaha 2 stoper daha deniyordu zaten. topal ve egemen geliyorsa tino costa + 1 defans pesinde daha kosariz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bekir formdayken Egemen'i alıp bitirir stoper transferini, Yobo'ya bir ultimatom da olabilir gerçi Egemen hamlesi fakat sorun çıkaran o konuda Everton sanıyorum Ben basit bir hesap yaptım sadece; Alex(kısmen)-Yobo-Ziegler-Emre gitti, Kuyt-Egemen-Hasan Ali-Topal geldi. Sistemi iyi oturtursa isimlerin önemi kalmaz fakat gelen-giden olayı dengeli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yoboyu alacagız heralde ya, yobo + egemen gayet saglam olur diye dusunuyorum ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 BulletRide said: Hasan Ali Ziegler'i aratır, Kuyt ayrı bir oyuncu fakat sistem değişikliğini körükleyen adam olacak ve Alex'in yerine olarak düşünebiliriz muallak bir konu, Mehmet Topal Emre B.'nin defansif yönünü kapatır ama 3lü orta sahada Busquets rolünü aşamaz. Egemen muhtemelen Yobo'nun yerine düşünülüyor yine bir kalite düşüşü. Bombalar patladı ama geçen senenin kadrosunun üstüne çıkması için Fenerbahçe'nin 2 kaliteli orta saha+1 stopere ihtiyacı var Busquets'i hafife alma. Büyük topçu Busquets.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 BulletRide said: Bekir formdayken Egemen'i alıp bitirir stoper transferini, Yobo'ya bir ultimatom da olabilir gerçi Egemen hamlesi fakat sorun çıkaran o konuda Everton sanıyorum aynen öyle everton ile arada sorun var.yaklaşık 1-1.5m euro sanırım.bilica duruyor mu bilmiyorum ama egemen alınırsa bilica gitsin zaten takımı yakmaktan başka hiç bi işe yaramadı daha kenarda bekir ve serdar var. topal zaten emre'nin yerine alınmadı,emrenin yanında oynayacak adam yerine alındı.en az emre kalitesinde bir adam alınmalı ama bence bugünkü karardan sonra transfer işleri yavaşlar.uefa geçen yılki gibi avrupadan men edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bilica'nın sözleşme bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fernandesi alsak sadece bi de olurmu ki, topalla yanyana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 transferlerden ziyade moussa sowun performansını çok merak ediyorum ben lig içerisinde nasıl olucak.bence kuyt ile müthiş bir uyum sağlayıp gol yağdırıcak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 sow ile kuyt yardırır. Fernandes filan yazıp abartmayın lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fernandes bence avrupa'da buyuk bir takima gidebilir, valencia vs ayarinda.. fenerbahce'ye gelirse cok iyi olur tabi. ama sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 adam zaten valencia'dan geldi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 iste o ayarda diyorum. ha bu arada fernandesin bonservisiyle ilgili cok cesitli soylentiler vardi, yok kulup tamamini almadi da falan filan. oyleyse kotu. degilse bi 5-6 ya gider en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bence istenilen kalitede bi ortasaha alınamıycak,cl'den men edilme çok olası.emre'yi yolladığımıza pişman olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 öyle bir ihtimal olsa bu transferler yapılmazdı diye tahmin ediyorum.selçuk bile yeterli lig için olmadı mehmet topuz yine iki sene önceki gibi oynatılabilir göbekte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 geçen yıl da öyle başladık,sonra tek tek oyuncu satmakla uğraştık,aldığımız adamı oynatamadan sattık filan.bence bu sefer daha temkinli yaklaşacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar