Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe, Dirk Kuyt'ın ardından bir transfer daha gerçekleştirdi. Trtspor'un haberine göre; Sarı-Lacivertli ekip, Kayserispor'da forma giyen sol bek Hasan Ali Kaldırım'ı renklerine bağladı. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda; kulübüyle sözleşmesi 2015'te bitecek olan 23 yaşındaki milli futbolcu için 3 milyon Euro ödeneceği öne sürülmüştü

haber
Sosyal ağlarda paylaş

haberler cok degisken de, ziegler icin 5m euro istemisler, hasan ali icin ise 3 milyon dolar + ertugrul taskiran'i kiralik veriyoruz diyorlar. eger dogruysa, COK mantikli. bu seneden sonraki sene, turk oyuncu gerekliligi daha da artacak. simdiden hazirlanmak lazim. cunku bir sonraki sene almaya kalksak bir sol bek 8 milyon euro'dan baslar, tum takimlar demiroren gormus antep tarifesi ceker..
Sosyal ağlarda paylaş

Topal ve Valencia ile anlaşılmış deniliyor. Haftasonuna açıklanıcakmış. NTV Spor da dinledim az önce, milliyet'de son dakika haberi yapmış;

milliyet haber

Ziegler ile yollar az önce ayrıldı. Siteden resmi açıklama yapıldı.

Ben baya severdim bu adamı. Çok düzgün herifti açıkcası. Ama bir bakımada iyi oldu. Hasan Ali Kaldırım çok iyi transfer bir gökhan gönül olabilir ileride. Ziegler gittiğine göre yabancı kontenjanı'da açılmış oldu.

Milliyet Haber
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

haberler cok degisken de, ziegler icin 5m euro istemisler, hasan ali icin ise 3 milyon dolar + ertugrul taskiran'i kiralik veriyoruz diyorlar. eger dogruysa, COK mantikli. bu seneden sonraki sene, turk oyuncu gerekliligi daha da artacak. simdiden hazirlanmak lazim. cunku bir sonraki sene almaya kalksak bir sol bek 8 milyon euro'dan baslar, tum takimlar demiroren gormus antep tarifesi ceker..

Aynen bu mantıkla şu an klüpler deli gibi saldırıyor, Galatasaray bile rotasyonda oynatacağını bile bile başkası kapmasın diye Alper Potuk'u bitiriyor, Umut'u opsiyonlu kiralıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende gelip buna benzer bişey soracaktım. Eskiden hep yabancı transfer ederdik. Şuan 2 tane aldık türk bir çoğuylada ilgileniyoruz. Sorumda şu Ali Kaldırım nasıl bir oyuncudur. Son 3 yıldır pek maç izlemediğimden biride çıksın şu transferi yorumlasın =) 22 yaşında olması bununda genç olması güzel sol bek sıkıntımız vardı bu heralde sırf rotasyon için alınmamıştır zamanla ilk 11i kapar heralde. Salih'te umarım şans bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuana kadar ligin transferleri açık ara Salih ve Oğuzhan'dır. Salih cidden harika bir adam, hani 2. lig maçlarında çok beğenmiştim ve BJK'nin gündemine geldiğinden beri de diyorum burada, o çocuğa şans verilirse ülke futbolu için çok iyi şeyler olur. Tabii sağlam yönlendirilmesi ve yeteneklerinin daha da sivrilmesi gerekiyor ayrı bir konu, FB'de bunu yapabilir mi sorun çünkü kötü bir yerli geçmişi var bu konuda :)

Hasan Ali'de bana çok iyi bir oyuncu olarak gözükmüyor. Ha şu var, şuan en güven veren Türk sol beki, ama iyi bir sol bek mi? Bence değil, ama olabilir. Ülkenin en iyi sol bek alternatifi kafası hücumdan başka bir şeye çalışmayan İsmail'den ona kaydı en azından, bu bile büyük bir artı bence
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Aykut şans verir yıllardır takımda olan Alex bile söyledi genç oyunculara şans verildiğini görmek güzel bunu gidip Alex'e sormak lazımdı zaten :D Şans vermezse şayet Aykut 2 taraftar 1 genç oyuncu 1 hata yaptı diye ağlıyor diye az şans verirse yazık. Bence Aykut'ta bizim gibi FB'nin hep gidişatını bir FB'li olarak takip etti. Gençleri çürüttük yıldız futbolcuları şımarttık, top oynamadan oyun öldürerek oyun kazandık falan. Geldiği gibi zaten koşan pas yapan takım yapıcam dedi ama bana zaman verin dedi. 1 devre idare ettik 2. devre süper oynadık ligde. Ki 1 devre az bir zaman bile 10 yıldır duran toplarla maç kazanmaya alışmış defans anlayışıyla oynayan bir takıma. Bir sürü taraftar ühü ühü yaptı adam dediğini uyguladı. Genç oyuncularada şans verdi ama ilk yılıydı diye biraz başarıyada önem verdi.

Aykut'un eksikleri;

1- Oyuna geç müdahale etme. (Daum'dan bulaştı heralde)
2- Zor maçlarda öne geçtikten sonra üstüne yatmaya çalışma ve maçı verme. (Yine Daum ama Daum'unki çoook daha abartılıydı az kanser olmadık :D)
3- Selçuk'a diğer TD'ler gibi fazla sabretmesi :D (Aziz'in vaftiz oğlu falan heralde bu adam :D)

Umarım Selçuk gibi yaşını başını almış artık kendini düzeltmesi imkansız oyunculara şans vereceğine Salih'e falan şans verir. Salih hata yapsada kendini geliştirme şansı var geleceğe yatırım. Selçuk zaten yılların eşşek şakası oynamasının hiç bir manası yok. Genç olsa eskisi gibi düzeltir derdik. Adam şu pas hatalarını düzeltmedi gitti. Selçuk'a gösterilen sabrın %5i Salih'e falan gösterilsin yeter :D Yok o pozisyonda Selçuk dışında başka yedek yok falan diyen FB'liler var. Zaten bu kafa yüzünden gençler gelişmiyor hepsini çürütüyoruz. Selçuk yıllarca oynadıda ne oldu. Ben saydım sadece 5 defa bariz Avrupa'dan elenmemize neden oldu (UEFA, CL):D Ligdekileri saymaya matematiğim yetmedi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut Kocaman, yeni sezona ilişkin yaptığı planlarının en önemli kısmını açıkladı.F.Bahçe Teknik Direktörü, Brezilyalı yıldızın futbol yaşamının sonlarına geldiğini belirtti ve “Artık Alex’siz seçenek oluşturmalıyız. Onunla da konuşarak bunu yapacağız. Daha verimli olabilmesi için maç sayısını ayarlamalıyız” dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

4 3 3 geliyor da, cok iyi bi orta saha transferi lazım hala. hatta 2 lan.

KAPTAN CEVAP VERDi

AYKUT Kocaman’ın açıklamalarını twitter’dan duyan Alex, “Bu futbol, o hoca” diyerek, kararın Kocaman’a ait olduğunu vurguladı. Alex, bir taraftarın sözlerine kızarak, “Kardeşim iyi misin. Benim için problem yok. En önemli FB.” diye tweet attı.

alex ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sezon başı Alex'le arası kötüyken bunu yaptı. Şuan araları iyi. Sadece Alex'ten daha fazla verim almak için değil aynı zamanda takımı Alex'sizliğede alıştırmaya çalışacak. Gayet doğru yapıyor. Her güzelliğin bir sonu var bunu görmek buna göre davranmak lazım.

Fakat heralde dinlendirerek en yüksek performansı almaya çalışcam derken dk 70te öndeyken çıkarma falan yorulduğunda çıkarma falan bunları kastediyordur. Kullanabildiği kadar kullanır heralde Alex'i.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...