Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

havada subtitle ekleyen program

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar,

amazon prime uyeligi aldim, videolari direk sitede izlemek mumkun olabiliyor yalniz, sorun su ki altyazi eklemek mumkun degil indirmek falanda kasmak istemiyorum bunun yerine sole bi program varmi,

altyaziyi video falan olmadan direk bilgisayar ekraninda gostericek, bolelikle ben bi yandan amazon video yu acicam bunuda acicam senkronize olarak izlemis olucam.

tesekkurler.
Mesaj tarihi:
aksama kadar bulamazsaniz, bugun aksam yazicam cunku bole bisi arayan 1231243278978 tane insana var internetten gordugum kadari ile yaklasin 8 saatiniz var, aksi halde o milyoner ben oliciiiim :D
Mesaj tarihi:
Geyigede cevirilmis olsa, problem'in asli, yani stream esnasinda kullanicinin istedigi subtitle i secebilmesi heyecanli bir konu zira bu konuda arastirma yapmakta olan ve tekniklerini gelistirmeye calisan sirketler var, Netflix gibi.

Ciddi sekilde ilgisini ceken varsa, bu blog sayfasini okumakla baslayabilir, industry deki sorunu, domain i tanimak icin ilk once.

Netflix Subtitle Blog
Mesaj tarihi:
beyler siz bloglari toplarlayin ben windows icin yapicam biride linux icin yapsin, bide filmin title ini taniyip internetten otomatik olarak subtitle indiren bisiyle koydukmu icine gidip butun bloglara basariz, win2win.
Mesaj tarihi:
bulabilirsen bi zahmet adini yaziver buraya, cunku dun yazmaya basladim programi bugun bitiririm belki ama yani sirf istedigim gibi bulamadigimdan yaziyorum..

bende buldum bitane
http://download.cnet.com/Subtitles-Reader/3000-2169_4-10652462.html

yalniz bundada ileri geri sarma yok sanirim, o yuzden amazon videolari ile RIP cekip videolarin subtitle lari tutmuyo, biraz ileri geri sarmak gerekiyo, o ozellikte olsaydi iyiydi
Mesaj tarihi:
forgiver said:

abi html de var o
kayan yazı

indir altyazı dosyasını
kopyala hepsini aksın gitsin

html nasi bilcek hangi saniyede hangi section gelsin,
aslinda aklima javascript ile yapmak geldi ama tembellikten C# ile yapiyim dedim sdfsdfs
  • Yeni Oluştur...