Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

havada subtitle ekleyen program

reyou

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

amazon prime uyeligi aldim, videolari direk sitede izlemek mumkun olabiliyor yalniz, sorun su ki altyazi eklemek mumkun degil indirmek falanda kasmak istemiyorum bunun yerine sole bi program varmi,

altyaziyi video falan olmadan direk bilgisayar ekraninda gostericek, bolelikle ben bi yandan amazon video yu acicam bunuda acicam senkronize olarak izlemis olucam.

tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

Geyigede cevirilmis olsa, problem'in asli, yani stream esnasinda kullanicinin istedigi subtitle i secebilmesi heyecanli bir konu zira bu konuda arastirma yapmakta olan ve tekniklerini gelistirmeye calisan sirketler var, Netflix gibi.

Ciddi sekilde ilgisini ceken varsa, bu blog sayfasini okumakla baslayabilir, industry deki sorunu, domain i tanimak icin ilk once.

Netflix Subtitle Blog
Sosyal ağlarda paylaş

bulabilirsen bi zahmet adini yaziver buraya, cunku dun yazmaya basladim programi bugun bitiririm belki ama yani sirf istedigim gibi bulamadigimdan yaziyorum..

bende buldum bitane
http://download.cnet.com/Subtitles-Reader/3000-2169_4-10652462.html

yalniz bundada ileri geri sarma yok sanirim, o yuzden amazon videolari ile RIP cekip videolarin subtitle lari tutmuyo, biraz ileri geri sarmak gerekiyo, o ozellikte olsaydi iyiydi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...