reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 selamlar, amazon prime uyeligi aldim, videolari direk sitede izlemek mumkun olabiliyor yalniz, sorun su ki altyazi eklemek mumkun degil indirmek falanda kasmak istemiyorum bunun yerine sole bi program varmi, altyaziyi video falan olmadan direk bilgisayar ekraninda gostericek, bolelikle ben bi yandan amazon video yu acicam bunuda acicam senkronize olarak izlemis olucam. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 varsa bravo dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 yoksa, yapin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 böle bi program yazıcam ben bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 aksama kadar bulamazsaniz, bugun aksam yazicam cunku bole bisi arayan 1231243278978 tane insana var internetten gordugum kadari ile yaklasin 8 saatiniz var, aksi halde o milyoner ben oliciiiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 hayır ben yazıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 yazdım, para sayma makinesi sipariş ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 video yokken bile altyazi olacak farkli olarak video varken senkronize gidecek ? mi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 demin patentini aldım. sen yaz, tutarsa konarım üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 1 milyar dolara sattim ben googlea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Geyigede cevirilmis olsa, problem'in asli, yani stream esnasinda kullanicinin istedigi subtitle i secebilmesi heyecanli bir konu zira bu konuda arastirma yapmakta olan ve tekniklerini gelistirmeye calisan sirketler var, Netflix gibi. Ciddi sekilde ilgisini ceken varsa, bu blog sayfasini okumakla baslayabilir, industry deki sorunu, domain i tanimak icin ilk once. Netflix Subtitle Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Netflix çok iyi yapıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 beyler siz bloglari toplarlayin ben windows icin yapicam biride linux icin yapsin, bide filmin title ini taniyip internetten otomatik olarak subtitle indiren bisiyle koydukmu icine gidip butun bloglara basariz, win2win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Lan ben yapayim derken kendi kendime neden ciktiniz oyle zirt diye. Neyse hadi yapin da kullanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 havada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 hatta karada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 on the fly'ı mı çevirdin abi çok saçma olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 hayir, ekranda kendi basina olucak diyor. herseyin uzerinde mesela, tabi ekranda olan biseyden havada diye bahsedince garip olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 öyle bi program var bi ara kullanmıştım adı hatırlayamadım da dandik bişeydi iş görüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 abi html de var o kayan yazı indir altyazı dosyasını kopyala hepsini aksın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bulabilirsen bi zahmet adini yaziver buraya, cunku dun yazmaya basladim programi bugun bitiririm belki ama yani sirf istedigim gibi bulamadigimdan yaziyorum.. bende buldum bitane http://download.cnet.com/Subtitles-Reader/3000-2169_4-10652462.html yalniz bundada ileri geri sarma yok sanirim, o yuzden amazon videolari ile RIP cekip videolarin subtitle lari tutmuyo, biraz ileri geri sarmak gerekiyo, o ozellikte olsaydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 forgiver said: abi html de var o kayan yazı indir altyazı dosyasını kopyala hepsini aksın gitsin html nasi bilcek hangi saniyede hangi section gelsin, aslinda aklima javascript ile yapmak geldi ama tembellikten C# ile yapiyim dedim sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 o yazarken aklıma geldi de eyyorlamam o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 marquee tagini demiyorsun umarim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bağımsız altyazı olsun adı, hatta özerkliğini ilan etmiş altyazı olsun ya da just subtitle olsun ya da olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar