Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 bi arkadasimizi yitirmisiz, ikinciyi de yitirmeyelim. almayin salcano. 320 hadi neyse de , 750 liraya bisiklet bol. Scott, Sedona, merida, geotech vb bulunur yani rahat. Hadi belki scott bulunmaz. edit: @llama her seferinde trek i farkli yazabilmeyi basardigin icin bahsetmeyi editlemeye layik gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 750ye scott yoktur ya bide bunlar düz yarış değil city - yarış arası hibrit mi dersin ne dersin artık lastik kalınlıkları daha geniş yarışlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 senko said: Lyv said: senko said: istanbula veya izmire dönersem ben de alıcam şunu düşünüyorum ben istanbula don tasindim ben bisikletimde olcak izmire donersen kafani kirarim KIRDIRTMA KAFANI kuzucuk valla hiçbişi belli değil şu an ya istanbul - ankara - izmir bu 3 ilden biri olcak ama hangisi bilmiyorum dsf istanbul olur umarim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 bende bi tane almak istiyorum ama bisiklet ağır bir adamı kaldırabilmeli 130+ kilo benim bisiklet toplamadan bahsediyorlardı bu konuda bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 şöyle bişey kaldırır heralde http://www.raleighusa.com/bikes/cruiser/retroglide-7-12/ benim fav http://www.raleighusa.com/bikes/steel-road/furley-12/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 kıçınız acımıyomu bunlarda yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 pedli tayt var abi acıtmıyo o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ya 300 civarlarına daha iyisini bulabileceğimi zannetmiorm. bu arada bisikletin markası çok tatava, araştırdıkça öreniorm. Kadro zaten demir döküm muabbeti bildiğin, aliminyumlar iyi oluyor hafif dayanıklı falan. E geri kalan her şeyi dışardan alıo zaten bisikler firmaları, vitesler şimano olcak;frenler zart zurt. öle yani çok rereöeö =). mutluyum bu arada farlarımı da aldım dandirikler biraz ama iş görüolar hihihi. evvelsi gün bostancıdan dragosa kadar gittik geldik 12km felan. havalar düzelsede tee sonuna gitsem o yolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 annenelerinizin minderlerini koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sadman said: kıçınız acımıyomu bunlarda yaw geçen gün benim dalga motor acıdı durduk yere bırak popoyu çektim kenarı valla attım eli avuşturdum uyuşukluğu falan geçti... sıkıntı yaratıyor yani deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 senko said: 750ye scott yoktur ya bide bunlar düz yarış değil city - yarış arası hibrit mi dersin ne dersin artık lastik kalınlıkları daha geniş yarışlara göre bunların lastik kalınlığı yol ile dağ bisikleti arası... tırtıklarıda dağlardan az daha ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 aynen şimdi direk yol alsan yazık olacak türkiyenin yollarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 abi almayın zaten yol yav, bak ben memnunum bundan hem çimenlere şuna buna giriom arada. olmadı tekeleri değiştiriveririm diyorum ( olmaz öle diyen olcak tabide, bisiklete kask mecburi diyen insanlar var sdsf ) al önden süspansiyonlu vitesi sorun çıkarmıcak hafif bişe tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yolları bırak mazgallar öldürür yeminlen @Suark... kask ve eldiven gerçekten şart heleki eldiven oyle rahat ettiriyor ki terlesede kaymıyor düşsen hasar almıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 arka süspansyona karşı mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 gerek yok abı arkada, engele falan gelirsen ayağa kalkıver. eldiven oke, zaten düşünce ellerin üzerine düşüosun ama düşmem ben bu düz yollarda, eskiden düşme sebeplerimin %80 i yoldaki taşlar %20 si saçma sapan akrobasilerim oluodu hehe. kafa üstü hayatımda bir kere düştüm ( ki milyon kere düşmüşümdür ) o da çok yavaş gittiğim için stall olup yana devrildim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Rerore said: arka süspansyona karşı mıyız downhill yapmıyosan arka süspansiyon tamamen gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://www.whistlebisiklet.com/miwok-1164-d.aspx sunlara ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 dağlara çıkmıcaksan dağ bisikleti almanın mantığı yok diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mtb ye alternatif nedir ki? ben sahsen 2 set lastik ile heryere girip cikiyorum problemsiz olarak. on-road da 1.50 semi slick, off-road da 2.25 lastikler yeterli donusumu sagliyor. Lastikleri es gecmedikden sonra disli oranlarindaki ufak farkliliklari goz ardi edilebilir bence. Nasilsa high-end takim duzulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 mtb kendi alternatif hibrid uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hybridler en güzeli. 28" tekerler ve ön amortisör şukela olur. city bike gibi de durmaz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sirkeciye git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 var mı söyle 300 e önerebilceginiz bisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 benimki iidi aşşa yukarı işte salcano mountaineer. ama çaldılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar