Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Most viewed video on youtube


calimero

Öne çıkan mesajlar

çok yaşlıymış gibi "yeni nesil" lafını kullanacağım

bu bieber videolarını izleyen bu çocuğun dahil olduğu ürünlere saldıran nesil internet yerlisi. bunlar internetin içine doğdular. domine ediyorlar her şeyi.

benim neslim internet göçmeni. sonradan tanıştık internetle. bilgisayarla veya bilgisayar benzeri aletlerle değil internetle. ben 12 yaşımda tanıştım internetle mesela. bu, internetle sonradan tanışıp haşır neşir olanlar büyüdüler şimdi.

o nesil de gün gelecek büyüyecek ve bu sefer de beş yaşındayken babasının kredi kartını ondan habersiz kullanıp internette harcama yapan bir nesil gelecek belki.

böyle ığğğyyy demenin bir manası yok. bu çocuklar üzerinden çok büyük paralar kazanılıyor. onların da nette gördüklerine ığğyyy diyecekleri bir zaman gelecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lan bu çocuktan niye bu kadar nefret ediliyor ben anlamadım onun da bir hedef kitlesi var teenage kızlar bakıyor işte, sen teenage kız değilsen sana hitap etmiyor ki zaten, açma izleme izleyen izler sevişen sevişir

edit: ayrıca çoğunluğun salak olması gerekir zaten, genel kural budur yani millet salaktır tarih boyunca hep salaktılar evet, tarihe benim bakışım bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...