yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 footer.php < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 php ile alakası yok style içine float:left ekle <p style="text-align: center;float:left"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 neyle alakası var abi? :D uzantısı .php olduğu için öyle sandım. bu kodların adı ne oluyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 css Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sağolasın bu arada tam istediğim gibi olmadı (altındaki 2 satırın yanına geldi fena da gözükmüyor gerçi ya) ama oldu neticede bu kodları düzenlemeyi öğrenebileceğim bir site tutorial bir yer var mı? edit: ben de css diye biliyordum önceden de işte css falan yazmayınca o tablolarda php bu heralde dedim. Ne kadar cahilim anlayın. Wordpress sağolsun bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ayrıca benimki öylesine yanyana dizmek için onu birbirlerine uzaklığı boyutları vs istediğin gibi stilize edebilirsin. daha fazlası için : http://www.w3schools.com/css/ http://www.w3schools.com/css/css_float.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 nasıl göründüğünü ben bilemem o yüzden extra birşey eklemedim sayfanı ve cssni görmeden yorum yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Anladım tabii ki, sağol tekrar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ilgili P elementleri icin. display:block; float: left; width:250px; /* nasil lazimsa */ height: 200px; /* sabit yukseklik isini kolaylastirir */ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 display:inline-block; float: left; padding-left: 10px; padding-right: 10px; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Uyanık olup bana yardım etmeye gönüllü olan varsa benim için 3-4 satır CSS yazmasını rica edeceğim. Footer düzenlemeyle ilgili. Şu şuraya şu şekilde gelecek diyeceğim yapacak. Gerçek hayatta karşılaşma imkanımız varsa yemek ısmarlama vaadi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar