copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Selam arkadaşlar =) Eylül gibi albümleri çıkıcak , vokal kardeşim olur. Albüm kayıtları tamamlandı ama aranje ve masteringleri üzerinde çalışılmaya devam ediliyor ( Yurt dışına yollanıcak falan) Ufaktan paylaşalım biraz biraz dedik ben de sizlerle paylaşıyım dedim , beğenenler beğenmeyenlere beğendirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ilk 50 saniyesi güzel gerisi tırt. bi de kardeşinin sesinden o chorusu alsınlar daha güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Kesinlikle katılıyorum vokal konusunda , çok oynamışlar o yüzden zaten menajer aranjeyi değiştirip masteringe yollıycak. Teşekkür ettik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://www.facebook.com/pages/7edi/211162775575763 Bu da sayfamız , ellerinizden öper ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Karışık duygular içersindeyim o yüzden ne düşündüğümü yazmaycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ya vokalin sesinde rafet elromanlık mı var yusuf gül'lük mü var anlayamadım. Şarkı güzel. (pozitif yorum ekleme düzenlemesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Çok fazla oynanmış düzeltilecek o kısımlar Teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Orjinal sesi öyle değil yani? Özellikle adamlar mı yapmış? Yapanda hiç mi zevk yokmuş gibi sorularım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ben canlı dinledimdi sesi baya iyi ama naabmışlar öyle anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Orjinalde harbi daha iyi ahaha menajer de aranjöre kaydı işte şimdi yeniden kayıt aranjör işlerine giriliyor o yüzden sonbahara falan yetişebilecek albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yazık etmişler o halde. Gerçekten rafet elroman çakması olmuş ve kötü olmuş. Düzelmiş kaydı paylaşınca madem, hadi selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 onyüzbin satar bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yarısına kadar bayık modda giden şarkı birden hızlanınca beklentiyi karşılamıyormuşda hadi hızlanalım biraz dercesine giriş yaptı ortalardan. Ama bana piyasadaki gruplardan bi farkı yokmuş gibi geldi. Fark yaratıcak soundları da yok vokalleri de.. Velhasıl inşallah tutar. Bu arada vokalin sesi Cenk Durmazel'e benziyor biraz bana mı öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Andırıyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 beğenmedim başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 adeta bir ankara grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 aynen böyle karamsar, kasvetli bir havası var şarkının, tam ankara atmosferini yansıtmış. başarılar abine ve arkadaşlarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Tarzım değil ama zor zanaat başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Benim de tarzım değil hatta grubun da tarzı bu değil hiç ama piyasa işte büyük balık küçük balığı yutuyor maalesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kötü malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 O zaman gönül isterdiki önce tarzlarını icra etsinler tutmaz ise bu şekil tekrar dönseydiler. Hmm gerçi tutarlarsa söylediğimin tersini yapmaları daha basit olur popülariteden evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Birde grubun adını yediedi olarak okuyorum neymiş bu falan diye kastım bi müddet lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 7edi en birinci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 isim başarılı olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 se7en güzel filmdi evet asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar