Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyunu hesabıma eklememe rağmen battle.net D3 bölümlerine mesaj atamıyorum wow hesabını aktifmi etmek gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lifeleech said: Oski said: birazdan skeleton king'i kesicem. benim gibi her köşeyi gezip tüm konuşmaları dinliycek biri varsa coop yapabiliriz. en azından bu akşam için. DH'yim ben. Barbarian ım yapalım dicem bende öyle oynuyorumda oyuna girmiyor işte girince haber et. battle tag Oski#2754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 souldarkorn said: kullanıcı adı ve şifre hatası ne yaa. WoW a giriyorum diablo da kullanıcı ve şifre hatası diyor aynı hesap.315300 hatası veriyor.varmı bilgisi olan. şifreni copy paste yapıyorsan o hatayı alıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 SİNİRDEN EKMEK YİYORUM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 MERMER YEDİM, MERMER MERMER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 fii asia oynuoduk oda gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Oski said: lifeleech said: Oski said: birazdan skeleton king'i kesicem. benim gibi her köşeyi gezip tüm konuşmaları dinliycek biri varsa coop yapabiliriz. en azından bu akşam için. DH'yim ben. Barbarian ım yapalım dicem bende öyle oynuyorumda oyuna girmiyor işte girince haber et. battle tag Oski#2754 tamamdır LeatherRebel#2615 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 amerikadan character screen'i gördüm. ama oyuna girmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 We anticipate all servers will be available for play at approximately 1:30 p.m. PDT. 1 saat e gelcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 act 2deydim mis gibi dc yedim bi kaç saat önce, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Asia serverındaki karekteri EU ya taşıyamıyoruz değilmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Taşıyamıyorsun. Ben demin girdim, sürekli denemeye devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 şu soru klasik niye her oyunda soruluyo ? çok merak ediyorum biri açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 _Spartacus_ said: Taşıyamıyorsun. Ben demin girdim, sürekli denemeye devam edin. girdim derken avrupa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 girdim. evet europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 serverlarin odevi var yavrum, simdi gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ya 5 dakka yaaaaaaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bashiok @Bashiok EU fix is in and looking positive, but it will still take time for the service to process all the requests. Expect Error 37. Keep trying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Cocostar said: _Spartacus_ said: Taşıyamıyorsun. Ben demin girdim, sürekli denemeye devam edin. girdim derken avrupa mı?Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bu girenler retrieving hero list te bekliyormu yoksa direk giriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 fıtık olmuşlar sürekli yeni server taşımaktan tırlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 mail yaz, şifre yaz authenticated geçti :D Retrieving Hero List *1 dakika* *3 dakika* *5 dakika* *15 dakika* *30.. 40 45 elli altmış..* http://www.youtube.com/watch?v=p1pTwwd6iS0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Teodor said: bu girenler retrieving hero list te bekliyormu yoksa direk giriyor mu?Ben sürekli retrieving hero list'te bekliyordum, yine oraya gelince alt tab yaptım. Geri döndüğümde açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 su an girdim oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lifeleech said: Teodor said: kız arkadaşının hamile kalma ihtimaliyle nasıl bir bağ var? bu login serverda spamleme işe yarıyormu yoksa en iyi çare gecenin ilerleyen saatlerini beklemek mi? oyunu beklerken girişimde bulunuyor anla işte.. adam mavi ekran verdi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar