Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Oynayan Var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yuh eskıden deckler 5mılyon fılandı oda yenıydı yane ben bırakmadan sonra fılan ole olmustu ohaa
deckler sımd ne kadar oldu?[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Ben eskiden oynardım. Para tuzağı olduğunun biraz geç farkına vardım.

En son hatırladığım 6. edition mıydı neydi.[hline]Ugly women makes us buy beer,
Pretty women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
ben zaten para tuzağı olduğunun farkındayım
t2 deck kuracak olursam elime ciddi miktarda para geçmesi lazım yoksa artık kurmam

deckler 100 dolar ile 400 dolar arası değişiyo.
Mesaj tarihi:
ya ama ist.te oturuom ben aslinda birileriyle kapissak ii olurdu yinede soluom isteyen warsa kapisalim nerdeyse tum versionlarin swamp war bende 5 senedir fln oynuom yoq 6 miydi herneyse ama bi sey sorcam turkiye turnuwalarina nasi uye olcam bi kere 4 sene once almanya daki turnuwaya katildim almancam biraz kotudur ama neyse daha comezdim o zaman ama 6. oldum bide almancayi ii bilmiodum beni aydinlatabilirseniz turkiye turnuwalarina nasi katilcam sewinirm[hline]

haksizliga fuck you
sssTT ses cikarma anla dogruyu
Mesaj tarihi:
beşiktaşta saklı kentte düzenleniyo genelde sanctioned turnuvalar. oraya gidersen sana yardımcı olurlar diye düşünüyorum...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
yahu saklikenti biliom o kadar da deil istanbula yeni tasindik ama nasi uye olcam turkiye turnuwasi na yane hemen tak diye baslarmiiz acaba bilmiom iste[hline]

haksizliga fuck you
Mesaj tarihi:
Bi turnuva olunca gidiyosun. -illa nationals falan olması gerekmiyo. booster draft falan da olsa katılabiliyosun.- eğer DCI numberin varsa -ki almanyada katıldığın için var demektir- sorun yok. direk boosterlarını alıp oynuyosun. turnuva zamanlarını (regionals falan) da öğren ordan. sonra boosterlar para verip giriyosun işte...

Dragoncum aynı anda hem magic hem masa üstü oynayamıyo muyuz? :)[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
tamam beyler cok saolun bu turnuwalarda ilk 5 e girerm die dusunuorm seneye simdi yaz geldi size cok tesekkur ediorum[hline]

haksizliga fuck you
Mesaj tarihi:
Benım saygın ve degerlı Grudge dostum....:D
Sıze dogru yolu gostermek ısıgı ve guzellıgı anlatmak benım gorevım ne kadar cabuk kurtulursanız o kadar ıyı bu ılletten,ben de zamanında oynadım ordan bılıyorum neler olabılıcegını benden uyarı gerısı sıze kalmıs tabı :)....[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
boosterlar 7 milyon mu OHANESSS!!!
lan ben en son aldigimda 2 milyonduki feci pahali gelmisti o gunden sonra birakmistim
vah vah yazik yeni baslayanlara
rahat 1-1.5 milyar bayarlar kendilerini kaptirirlarsa:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
  • Yeni Oluştur...