Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 magic oynayan ariorum bi kac mac yapariz belki 1lgilenenlere duyrulur[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 canım bak altta kocaman masaustu bolumu war nese ben oynuyodum ama su anda sadece kartlar duruyo bagadır oynamıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ben varım t2 ve extended deckim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sabo yenı mı basladın?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 oynarım eski fln .. kartlarında çoğ*unu daıttım ama oynarım ( izmirdeysen) bide daha geçen gun oyle bi thread açıldı ara biras :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hayır yeni başlamadım yaklaşık 2 senedir. oddysey'den beri oynuyorum apprentice'in yeni updateleri var çekip deck kurup oynayabilirsiniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 apprentice için şu deckler ve kendisi için link verirmisin aceba?.. sonra oynarız birlikte..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deserttwister Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ben oynuyorum. Ankaradaysan birşeyler yapabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bustırrr lar ne kadar oldu?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 7.5 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yuh eskıden deckler 5mılyon fılandı oda yenıydı yane ben bırakmadan sonra fılan ole olmustu ohaa deckler sımd ne kadar oldu?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ben eskiden oynardım. Para tuzağı olduğunun biraz geç farkına vardım. En son hatırladığım 6. edition mıydı neydi.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ben zaten para tuzağı olduğunun farkındayım t2 deck kuracak olursam elime ciddi miktarda para geçmesi lazım yoksa artık kurmam deckler 100 dolar ile 400 dolar arası değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya ama ist.te oturuom ben aslinda birileriyle kapissak ii olurdu yinede soluom isteyen warsa kapisalim nerdeyse tum versionlarin swamp war bende 5 senedir fln oynuom yoq 6 miydi herneyse ama bi sey sorcam turkiye turnuwalarina nasi uye olcam bi kere 4 sene once almanya daki turnuwaya katildim almancam biraz kotudur ama neyse daha comezdim o zaman ama 6. oldum bide almancayi ii bilmiodum beni aydinlatabilirseniz turkiye turnuwalarina nasi katilcam sewinirm[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 saklıkent'e git yusuf'u sor. sana herşeyi anlatır, biraz kilolu gözlüklü uzun saçlı bi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 beşiktaşta saklı kentte düzenleniyo genelde sanctioned turnuvalar. oraya gidersen sana yardımcı olurlar diye düşünüyorum...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ya kopun gelın su pıstıden ya ısıga kavusun masaustune gelın :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yahu saklikenti biliom o kadar da deil istanbula yeni tasindik ama nasi uye olcam turkiye turnuwasi na yane hemen tak diye baslarmiiz acaba bilmiom iste[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 okulumda her tenefüs her tenefüs magic oynuyorlar walla senelerdir oynamıyorlardı yeniden başladılar[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bi turnuva olunca gidiyosun. -illa nationals falan olması gerekmiyo. booster draft falan da olsa katılabiliyosun.- eğer DCI numberin varsa -ki almanyada katıldığın için var demektir- sorun yok. direk boosterlarını alıp oynuyosun. turnuva zamanlarını (regionals falan) da öğren ordan. sonra boosterlar para verip giriyosun işte... Dragoncum aynı anda hem magic hem masa üstü oynayamıyo muyuz? :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tamam beyler cok saolun bu turnuwalarda ilk 5 e girerm die dusunuorm seneye simdi yaz geldi size cok tesekkur ediorum[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yok ole kolay deıl derece yapmak manyaqları war bu ısın ama yınede dene yane ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Benım saygın ve degerlı Grudge dostum....:D Sıze dogru yolu gostermek ısıgı ve guzellıgı anlatmak benım gorevım ne kadar cabuk kurtulursanız o kadar ıyı bu ılletten,ben de zamanında oynadım ordan bılıyorum neler olabılıcegını benden uyarı gerısı sıze kalmıs tabı :)....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 jacabo bab manyaklari war diosun ama bende manyagiym[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 boosterlar 7 milyon mu OHANESSS!!! lan ben en son aldigimda 2 milyonduki feci pahali gelmisti o gunden sonra birakmistim vah vah yazik yeni baslayanlara rahat 1-1.5 milyar bayarlar kendilerini kaptirirlarsa:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar