Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Derste sıkıldığınızda ne yaparsınız?

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

said:
Vicious, 22 Eylül 2004 08:55 tarihinde demiş ki:
maltepe anadolu lisesi ???

yok
antalya yavuz selim ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...

paranoya yapmayın !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 22 Eylül 2004 08:35 tarihinde demiş ki:
süperman deyince aklıma ne geldi
bizim okulda çocuğu tutmuşlar bacaklarından göğüsünden felan
kaldırmışlar uzun boylular havada süperman gibi gezidiriyolar
herkes derste bunlar koridorda bom boş zaten
biz tam konsantre olduk dersi dinliyoz bi baktık kapının üstündeki camın önünden birisi uçarak geçiyo :P
hoca felan ne kopmuştuk ama ^^

puehueuauehau

ya aklıma getirdimde düşünsene millet konsantre :D[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

bugun dersi dinlim dedim kimya dersi son ders bişeyi annamadım bu kimyasal bilmemneleri birleştiriyosun tepkimeye giriyo falan hocaya sordum adam baarmaya basladı ıste anlatıyorum da dınlemıyosunuzda falan son 10dk adam onu annattı bi daha soru sormak mı? töbee!!![signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Sosyal ağlarda paylaş

yanındaki kafa bir adamsa oturun sohbet edin hoca bir uyarır hocam ben konuşmuyom ki dersin iki uyarır hocam siz de bana taktınız dersin üçüncüde uyarmaz zaten yada sos falan oynayın kitap okuyabilirsin lise hayatım böle geçti eb[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

walla bende alternatif çok aklıma ne eserse yapıyorum!!!:-)Zaten bi tek matematik,almanca ve ingilizce derslerinde sıkılıyorum...Önce sıkıntı belirtilerim çığlık atma we gerinip abuk sabuk ses çıkarmayla başlio arada bir sıkıldım diyerek tahtaya fırlıyorum tahtayı silcem diye...Bazen hocalarla laf dalaşına giriorum...Ama en güseli bi kareli kağıdın her karesini zeynep yazarak doldurdum toplam 2675 kez herkes deli olduğumu söledi...
Ama en zevklisi de çığlık atmak oluyo sanırım herkese tavsiye ederim:-)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delyyyy, 22 Eylül 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
bir keresinde parmagimi ısırıp kanatmıstım ve koca sayfaya arkadaslarımın ismini kanımla yazmıştım baya guzel oluyor bu sene tekrarlamayı planlıyorum baya zaman götürüyor

Sende iyi sadistmişsin haa..
Korku filmi gibi kanla yazı yazmalar filan ehe.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene çok ii bi hocamız vardı
Hoca: Özkan teybi ayarla da şu kitabın kasedini dinleyelim.
Ben: Ayarlayayım hocam. *teybin başına gidilir fişi skülüp yakında duran çantaya atılır.* Hocam çalışmıyo bu?
H: Fişi nerde bunun?
B: Aaa bendeymiş. Hocam bende kalcak bu ders yapmak istemioruz.
H: İyi o zaman gel de şu diğer sınıfların sınavlarını hesaplamama yardım et.
-O gün ders işlenmez-[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laistragon, 22 Eylül 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
bide o hemşireler sna öle ii dawranıolarki.aman Allahım melekler yau :-P

Bi arkadaşın gözlüğü kırılmıştı göz kapağında yırtık mı ne vardı dikiş atılacaktı... Malum dikiş zor yere atılıyor ayakta atsan atamazsın hemşirede arkadaşın kucağına oturup atmıştı dikişi :) acıbadem inde hemşireleri güzel yani... o anda onun yerinde olmak istemiştim :D[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
Bluetooth ile karşılıklı oyun: BT destekli Worms oyunu vardı bende, sınıfça oynardık.

Yazılı Muhabbet: Yardımsever birisi bi ajanda alırdı, sonra içine yazardın ne yazacaksan, o ajanda sınıfı dolaşırdı. Ben öyle bi derste 18 kişiyi çıkışta ne yapacağımıza dair organizze ettiğimi bilirim :)

Sesli Muhabbet: Risklidir, hoca yakalarsa kızabilir.

XOX: Gayet açık

SOS: Gayet açık

Bu arada GOPAL lı arkadaşlar varmış ya, ben de arama yaparken rastladım bu topiğe. Cafer beye saygılar :)
Sosyal ağlarda paylaş

1- en az bir arkadaş daha kafalanır
2- kafalanan arkadaşlarla beraber amiral battı oynanmak üzere deftere 2 adet 10x10 luk grid çizilir ve sonra gemiler dizilir
3- ağız ve el kol işaretleriyle atış yaptığımız nokta söylenir, örneğin ses çıkartmak istemiyoruz o yüzden eller kollar bir tarafta kaş göz oynatıp ağız yamultularak "A-7" deme çabası içinde bulunulur
4- karavana atış yapan oyuncuya içe dönük bileği çok ses çıkarmadan el üstünde kaydırmak suretiyle "nah" çekilir
5- gemimizi vuran olursa sie aq ben oynamıyorum denir derse dönülür...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...