Spexy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 arkadaslar bugun olanlari anatiim :) pyr0 yu bilirsiniz aynı sıfınftayız biz bu adamla neyse.... İşte bugun ders bio adam cd calar getirmiş arkada son ses acmiş kulaklıklarıda sıranın oraya koymus sınıfıa yayın yapıo millette oturmus bunu dinlio... Hoca geldiginde ise herkes öksürüyo filn adam komus linkin parkı bagıttırıo en arkada bio ögretmenide anar gibi oldu ama ispalıyamadı inglice filn derken koptuk zaten biz... Adan gay ya yabıo işte. banada derste bi not yazmıs okudum yerlere yatıodum... bizim bio ögretmenin sesi harbici igrenc tırmalıo kulakları neyse bu salak sey yazmıs abi karıda öle bi ses varki sarkıyı duyamıom, ben bu karının fraknası alamadım ölücem aman size bişi olmasın yazmıs öldüm koptum...[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sanatsal kişiliğimi geliştiriyorum ben. kitap filan okuyorum, kara kalem konuşturuyorum; lord soth mu dersin, glithos mu dersin, bilimum kılıç kalkan savaş aleti mi dersin, ne ararsan var defterde. yalnız bugün tarih dersinde kitap okurken hoca "orhan bey ne yapmış söyle bakiym" dedi bana. "gümüş para çıkarmış, -öö- sınırları genişletmiş, osman bey'in oğluymuş, çokta kafa adammış" gibisinden bişeyler dedim. sonradan dank etti. dank diye. yankılandı sonra. dank.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sıkıldıgımda cok konusurum hemde boş ne konustugumu ben bile hatırlamam sonra yani o derece boş :p arkadasımın bacagına seri sekilde hızlı hızlı diz atarım :) tam hoca yanından gecerken "ya yeter artık sus be" yada "ne kopyası manyak mısın git isine lan" gibi seyler derim zaten bunları yapana kadar zil calar genelde[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 21 Eylül 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 uyurum daha çok uyurum uyandırılırsam inadına uykum olmasada kafamı dayarım başka quest yazarım:) ondan questlerim yaratıcı oluyordu ehehe günde 4 saat quest planlıyordum Proje çizerim sonra yırtar atarım tarihe karışır:P kağıttan uçak yaparım sonra bakalım çöpe indirebilicekmiyim şeklinde atarım tabiki inmez guguk kuşu sesi çıkarırım çok iyi oldum bu konuda suratımda hiçbi dğeişiklik yapmadan ses çıkarıyorum ağzımı oynatmadan :P bidefa 4 5 gün yakalandamdan sürekli ötmüştüm sonra hoca bütün sınıfı tektek sorgulamıştı o sırada gülme tuttu tabi:D Sağı solu sabote ederim eşya hacılarım yan masalardan sonra "al silgi aldım sana senin olsun" diye birisine veririm karışır ortam camdan bakarım güneş çok vuruyorsa saatimin camı ile tahtaya ışık tutarım haha :P çok zevkli Hoca çok hissiz ve yavaş ise yürürken cebine tebeşir atarım kağıt atarım çok riskli ama[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Biz ders yapmıyoruz ki :) *!iyice abartır*[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! _________________ -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bluetooth açıp ona buna bişiler gonderileblr..[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Uyurum , Bi$iler cizerim karikatur olmadı cop adamlar felan , Yazı yazmayı sewdiimden hoca anlatırken bile annatıklarını yazmaya calı$ırım zevkli oluyo bayaa . Hoca arkasını donunce millete kagıt , silgi parcası gibi bilimum e$ya atarım sonra benim attıgımı belli etmem tabi gulmezsem herkes etrafına bakar . Yanımda 2 lamer daha her zmn vardır $u aralarki duetlerimiz ismail yk - sapır supur ve $opar - $ak $uka .. Zevkli oluyo[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ben canım sıkılınca okula gitmezdim.. Taakii müdür odasına çağırıp, bak bundan sonrada gelmessen devamsızlıktan bırakırım diyene kadar. Ondan sonra okulda canım sıkılınca sinir olduğum hocaya laf sokardım paso.. Yine müdür odasına çağırıp, bak bundan sonra dersin düzenini bozarsan , savunma kağıdınıkabul etmem direk uzaklaştırırım okuldan. Ondan sonra yine canım sıkılıyosa derste uyumaya başlardım.. Taakii ... bu boyle gider.. :) Bizim ünlü müdür http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=cafer+tarakcioglu[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Şu diyolag tarafımdan gerçekleşmiştir.. Görmemiştim haha şimdi görünce koptum tekrar.. Cafer- Müdürümüz.. cafer sınıfa girer televizyon açıktır, sınıf kral tv seyretmektedir. cafer girince bir arkadaş televizyonu kapatır. cafer - niye açıyursun televizyonu? arkadaş - açmadım hocam, kapattım ben. c - açmadığın şeyi niye kapatıyursun? a - hocam siz gelince saygımdan kapattım. c - madem o kadar saygılısın niye açıyursun? a - hocam ben açmadım, kapattım ben siz gelince. c - açmadığın şeyi nie kapatıyursun evladım? a - hocam saygımdan. c - e saygı duyuyorsan açma be! (bkz: eeeh)[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 :D müdür manyakmış[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Biz zaten ne zaman bizim tayfa bir araya gelse, mdürün diolagları dolaşır.. Bir gaziosmanpaşa anadolu liseliye sor. Cafer tarakçığlunu.. Ağzını 2 saat kapamaz. Efsanedir.. Bide biz okulun ilk mezunlarıydık.. Çok diyoloğumuz oluyordu.. 7 sene hergün muhabbet :)[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Biz böyle embesil gibi ağzımız bi karış açık mal mal bakardır bi kaç kişi. Hele bi ark vardı tam yapıyodu görseniz yazık zihinsel özürlü dersiniz. Öyle bakınca 5-6 kişi hoca kafasını tahtadan sınıfa çevirince böyle bi kaç sn kitleniyo bize bakıyo tabi biz dayanamayıp hep gülüyoduk. Ama bunu bi hocaya bi kez yapabilyosun o kötü. Bazen salak hocalar olursa hep yiyolar. Hele bi tane fizikçi vardı arkı çağırmıştı problemin mi var çocuğum. Söyle yardım olalım falan diyodu :D[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bizimde recep bayrak die geometri hocamız vardı.Adam'a yapmadığımız kalmamıştı lisede[kulağına elmanın çöpünü attık okadar yani].ahh özledim valla liseyi....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: nedanko, 21 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Ben canım sıkılınca okula gitmezdim.. Taakii müdür odasına çağırıp, bak bundan sonrada gelmessen devamsızlıktan bırakırım diyene kadar. Ondan sonra okulda canım sıkılınca sinir olduğum hocaya laf sokardım paso.. Yine müdür odasına çağırıp, bak bundan sonra dersin düzenini bozarsan , savunma kağıdınıkabul etmem direk uzaklaştırırım okuldan. Ondan sonra yine canım sıkılıyosa derste uyumaya başlardım.. Taakii ... bu boyle gider.. :) DNA Copy Process Initiated... Copying Started... Please Wait... This may take several minutes. Copy Process Completed. New Clon about to begin in 5 seconds. 4... 3... 2... 1... Watta wadaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Haha ben lisede , tenefüste, geometricinin büyük tahta pergelini kırmıştım. Tahtaya çizim yapmak için olandan. Ama yanlışlıkla oldu. Neyse.. Adam derse geldi. Ben tahtayı içiçegeçirmiştim. Hafif tutuyodu. Aldı pergeli tahtaya dayar dayamaz düştü. Bütün sınıf koptu. Adam döndü masaya oturdu.. Hüngür hüngür ağladı.. Biz dumur tabii.. Sonra ben sizi müdürünüze söylemeye gidiyorum dedi.. Çocuk gibi şaştık :)[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Spexy, 21 Eylül 2004 18:54 tarihinde demiş ki: arkadaslar bugun olanlari anatiim :) pyr0 yu bilirsiniz aynı sıfınftayız biz bu adamla neyse.... İşte bugun ders bio adam cd calar getirmiş arkada son ses acmiş kulaklıklarıda sıranın oraya koymus sınıfıa yayın yapıo millette oturmus bunu dinlio... Hoca geldiginde ise herkes öksürüyo filn adam komus linkin parkı bagıttırıo en arkada bio ögretmenide anar gibi oldu ama ispalıyamadı inglice filn derken koptuk zaten biz... Adan gay ya yabıo işte. banada derste bi not yazmıs okudum yerlere yatıodum... bizim bio ögretmenin sesi harbici igrenc tırmalıo kulakları neyse bu salak sey yazmıs abi karıda öle bi ses varki sarkıyı duyamıom, ben bu karının fraknası alamadım ölücem aman size bişi olmasın yazmıs öldüm koptum... harbici ya bugün acaip güseldi çok güldüm =).abi arkada bi ara evanescence a geçtim sonra onun cd bitince mor ve ötesine geçtim.ztn hoca ,eva çalarken ses geldiğini anca anladı ama dı$ardan geldi sanıyor =) i$te ilk açtım 3-4 ki$i duyuyor son ses olmasına rağmen $arkı ztn slow du ses çıkmıyordu fazla,hoca bi kaç kere geldi hep $arkılar bitip diğer $arkıya geçerken geldi ve hiç ses yoktu ama faint tam ba$ladı hoca geldi ben sesini kısmak yerine kolumu kulaklıklarının ustune koyuyorum ki sesi yalıtıcam güya :-p baktım hala ses geliyor direk ark ayağını yere vurmaya ba$ladı flm hoca tam benim sıraya elini uzattı aha gitti discman dedim o sırada ders. defterimi aldı bu dersane defterin mi dedi bende direk ewt hocam dedim.hoca brz bakındı deftere sonra koyup gitti masasına ama biz koptuk sıra ark.ımla :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bizde sayende baya eglendik adam bugun hocaya bi laf dedi ki sormayın ne dedi asagı bakın; Hoca dediki '' ben 10 yıllık ögretmenim'' pyr0 '' nevar bende 11 yıllık ögrenciyim'' koptum ya bikeresinde hiç unutmam sınıfta 7 kişiyis gecen sene 5 kız 2 erkek olarak 5 kız kactı arkadan bizde kacıcas tam kacarken müdüre yakalandık dialoga bakın Müdür '' nereye gidionuz?'' Ben '' hocam okuldan kacıolar onları kovalıos'' nası dedim bende bilmiom tak die atıverdim sonra geri cıktık 2 kişi ders işledik[signature][hline]:))))) [Bu mesaj Spexy tarafından 21 Eylül 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abi bu son yazdığın laf sokmalar konuyla alakasız oldu ama o an ya$ayınca daha komik oluyor $imdi bende gülücük bile olu$madı =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: ZeuZ, 21 Eylül 2004 19:09 tarihinde demiş ki: Yanımda 2 lamer daha her zmn vardır $u aralarki duetlerimiz ismail yk - sapır supur ve $opar - $ak $uka .. Zevkli oluyo azuzu bende yanimdaki ve onumdeki 2 ark la arada soluoz ismail yk yi ve saksuka yi ... Gecen sene de tek oturuodm arkamdaki elemana donup sariii die bagiriodm bu da kirmiziii diyiodu gs marslarina girioduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bigün yasatırız mına koyım ne yazdcam nası anlatıım aslında bizim sınıfa bi kamera koyalım gösterelim millete :) Biri bizim sınıfı izliyor Nasıl?[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 valla direk uyurum...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bizdede acid gibi şarkı söylüyorduk mesela ben bass ı söylüyorum arkadaş bateri yapıyordu aynı anda gitar çıkarıyordu birisi sonra hoca bağırıyordu susun diye eheh sıra ile susuyorduk[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Genelde ben sırayı karalıorum.. Geçende farkında olmadan dersanenin sıraya bi reaper çizmişim güzel olmuş farkında deilim ben bile şaşırdım :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Spexy, 21 Eylül 2004 20:03 tarihinde demiş ki: Biri bizim sınıfı izliyor Nasıl? arkaya bnm sırayın oraya koyarlarsa çekilen ilk gün okuldan atılırım lol[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 çatır çatır uyurdum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar