S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 sağlam sopa lazım bu elemana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 sonra beşiktaş taraftarı burak yılmazın adamlığını falan sorgular bizim futbolcularımız şöyle böyle der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 biz batuhan ın adamlığını sorguluyoruz, siz burak denen karaktersiz adına pankart açıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 burak yılmaz kırmızı ışıklarda durmam geçerim cezası neyse öderim mi diyormuş mesela adam bi kendini yere attı ne anası kaldı ne bacısı alex son 2-3 maçtır full yere atıyor kendini her ikili mucadelede.o da karaktersiz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 batuhan aynı okan bayülgen kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Burak Yılmaz gitsin hız yapsın kendine zararı, ama burada koca camiaların puanını gaspediyor haliyle bütün toplumdan lanet ve küfür yiyor, bu kafayla eğer oynayabilirse Arif gibi bişey olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ahahah abi sanırsın adam oynadıgı her maçta gasp etti adam bi maçta kendini yere attı.onu yiyen hakeme değilde adama laf ediliyor.dunyada kendi itek yere atan adam burak yılmaz barçalılar kendini yere atınca fanboy gibi savunuyorsunuz ama.gsli atınca karaktersiz hırsız kuyt ceza sahasında egemenle birlikte bir adamı sıkıştırıp penaltı bekleyincede karakterli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Burak ilk kez yapmıyor ki önceden de yapardı, ben onun babasını da sevmezdim pis sütoğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben burak yılmazı ztn sevmiyorum beğenmiyorum.ama genelde trabzonda 30 gol atana kadar yeto olarak kazma olarak bilinirdi adam hiç kendini yere atan emek hırsızı olarak ünlenmedi.bize gelince biranda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 eh artık havasından mıdır suyundan mıdır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Nene saat 17.30da uçağa binecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Yahu bu Cenk yetosunun parasını duble yapacak, Toraman'a Pektemek'e saçma paralar verecek durumunuz var madem şu Ernst'i niye yolladınız yahu. Şimdi Nene de gelince takımın çehresi değişecek valla taş gibi takım olacak ama Ernst de olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 bugün akşam inecek ucakalrın birinde yeni transferimiz var . nane yada zarate dışında başkasınıda olabilrimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi hala mı burak konuşuluyor geçin artık. bu arada beşiktaş iyi gidiyor neneyi de alırsa 3.lük garanti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 bugün son gün zaten. illa biri alınacak. umarım zarate'dir. ama hiç inancım yok LigTV 2 yıllık anlaşıldı. Yıllık 1.7m alacak diyor. neden 2 yıl acaba? bence adamında pek gelesi yok gibi. Kendini gösterip gidesi var veya sezon sonuna kadar esecek, sezon sonu satacağız iyi paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Red said: ben burak yılmazı ztn sevmiyorum beğenmiyorum.ama genelde trabzonda 30 gol atana kadar yeto olarak kazma olarak bilinirdi adam hiç kendini yere atan emek hırsızı olarak ünlenmedi.bize gelince biranda oldu hep öyleydi abi. bizde de deniyordu paso. Elle topu önüne alıp şampiyon olmuşçasına sevinmesini hala unutamıyorum. Kişilik meselesi tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 2030da nene geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Red said: ben burak yılmazı ztn sevmiyorum beğenmiyorum.ama genelde trabzonda 30 gol atana kadar yeto olarak kazma olarak bilinirdi adam hiç kendini yere atan emek hırsızı olarak ünlenmedi.bize gelince biranda oldu sen hiç gökmeni dinlememşiin geçen sene demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 cidden o adamları izliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ayı gökmen izlenmez mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 transfer window yarın mı kapanıyor? nene den hala ses yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Nobre kadar çirkefi de az gelmiştir bu ülkeye, sahi daha sonra BJK'ye transfer olmamış mıydı? Hala bırakamadınız şu futbolcuları takımlarla/geleneklerle eşleştirme olayını. Yok öyle birşey. 3 büyüklere de inanılmaz düzgün adamlar gelmişken, hepsine de oldukça karaktersiz adamlar gelmiştir/gelecektir. Bunun takımın karakteriyle bir ilgisi yok, çünkü takımların karakteri olmaz. Öyle olsaydı o formaları giyemeyecek bir sürü adam o formaları giyemezdi. Geçelim bu işleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 nobre gs nin kocası abi. o yüzden pislik bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 He herşey GS ile alakalı çünkü. Emre de Hagi abisi yüzünden çirkefti haha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Nobre fenerde ki gibi değildi beşiktaş'ta oynarken. Egemen'de pislik bir adamdı beşiktaş'ta sessiz sakin bir adam oldu. Evet, doğru takımların karakteri olmaz. Ben türkiye'de en çok Lugano dan nefret ettim ama keşke Beşiktaş'ta oynasaydı. Şimdilerde melo da öyle çıldırtıyor milleti Beşiktaş'a da lazım böyle bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar