PZero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Llama said: haluk levent bugün mu yarın mı ne konser veriyor geliri beşiktaşa feda tşörtü alanlar ucretsiz giricekmiş http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52802/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 PZero said: Llama said: haluk levent bugün mu yarın mı ne konser veriyor geliri beşiktaşa feda tşörtü alanlar ucretsiz giricekmiş http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52802/ üstüne haluk leventte açıklama yaptı bu gönül sevda işi dedi klüpten tabiki izin almıcam bağlantısı olmıcak dedi bu benim kendi konserim kendi kararım dedi... fedasını alan gelsin dedi. adam hiç kendide satmıyor feda tşörtünü gidin alın gelin konserime diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 "Tatar Ramazan" said: Tanju İsmail Köybaşı'ndan daha iyiydi be yollamışlar lol haydaa adamcağız 1.5 mu 2 maç mı ne adam kalmadığından oynamıştı ama gayet de oynamıştı ha sonra zaten sakatlandı garibanım kötü olmuş ya da ben hiç anlamıyorum bu işten fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 tanjuyumu yollamışlar yuhhh la bu samet ne yapmaya çalışıyor beee.. hem kim gitmiş kim kalmış nerde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Llama said: PZero said: Llama said: haluk levent bugün mu yarın mı ne konser veriyor geliri beşiktaşa feda tşörtü alanlar ucretsiz giricekmiş http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52802/ üstüne haluk leventte açıklama yaptı bu gönül sevda işi dedi klüpten tabiki izin almıcam bağlantısı olmıcak dedi bu benim kendi konserim kendi kararım dedi... fedasını alan gelsin dedi. adam hiç kendide satmıyor feda tşörtünü gidin alın gelin konserime diyor dolandırıcılıktan yargılanan biri böyle organizasyona girştiği için yarın bi gün altından olumsuz bişey cıkarsa klüp sorumluluk almak istemiyor demek bu . bencede doğru bir davranış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bende ilk öyle düşünmüştüm, mantıklı açıklama ve iyi yapmış yönetim diyordum. Lakin ortada kazanılacak bir para yok, kulübe gidecek tonla para var. Ha unutulan eski bir şarkıcının tekrar parlama çabası ama bundan BJK kârlı çıkacaksa niye olmasın? Bu tip organizasyonları bizzat kendileri düzenleyip işleri garantiye alsalardı o zaman da bunlara bırakmasalardı. http://eksibesiktas.blogspot.com/2012/07/feda-futbol-ve-quaresma.html Şu yazıda mükemmel olmuş. FB'lisi GS'lisi hepsi okumalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yeni kırmızı formayı aldım arkasına 21 numara yazdırma fikrim geldi sdf mevcut oyunculardan hiçbirine fazladan bir sempati beslemiyorum 21 yazdırsam hafif esprili ve hoş olur diye düşündüm ama nahoş mu olur lan yoksa diye de endişelendim tabi. şu an 21'i kullanan yok di mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 21in ne espirisi var yahu noumanın değilmiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 esprisi o işte olmamış mı fdsg severdim keretayı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 DarKRideR said: http://eksibesiktas.blogspot.com/2012/07/feda-futbol-ve-quaresma.html Şu yazıda mükemmel olmuş. FB'lisi GS'lisi hepsi okumalı Yazıyı beğendim, bence GS ne yaptıysa son 20-25 senede yaptı, Derwall ile başlayan yeniden yapılanmaları ile 20 senede sanırım 10 şampiyonluk kazandılar. Manchester United gibi sonradan açıldılar da denebilir Misal Fatih Terim takıma ilk geldiğinde elindeki Türkler hep satılcak isimler olarak bakılıyordu, ama o disiplin, çalışma ve gaz ile bunları adam etti, yanlarına Hagileri ekleyerek o takımı yarattılar başkan ve yönetimiylen. Yani Derwall'in 10 sene önce attığı altyapı tohumları FT'ye yetişkin çiçekler olarak sunulmuş oldu. Onu Almanya'lardan getiren 80'lerin o yönetimine ve rahmetli hocaya yatıp kalkıp dua etsinler valla. Biz ise aynı dönemde her zamanki gibi yıldız peşinde koşup ünlü kaleci Schmaucher'i getiriyoruz ve 90lardaki halimiz ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Fikret Orman şu an Star Tv Sahur Özel programında. Ramazanda Feda kampanyası falan galiba ya da takımı okutup üfletecek. hfgj. Bi bakın işte. https://p.twimg.com/Ay2JEBoCEAENihx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ulan espri dönüyor sandım gerçekmiş hakkaten ya abi ne işi var sahur programında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bu fikret orman'ın çok kötü bir huyu ya, nereye çağırsalar gidiyor kıramıyor sadfasdf bizim yeni yönetimdeki herkes konuşmayı, gözükmeyi vs. seviyor zaten, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 abi ahahaha http://i.imgur.com/MXZdR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 abi rezalete bak ya. kubat gibi oldu adam. yakında seda sayana muge anlıya falan da cıkar. kanal 7de turku programında apaçi marşı çaldırıp kolbastı oynar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 şov şov gezsinler zaten, pazarlamayı buradan yapmayı planlıyorlar sanırım. Normalde her karta 8 taksit, BJK Bonus'a 12 taksit imkanı var kombine satışlarda. 10 taksit almayı planlıyordum yük olmasın diye ödemelerde neyse, ayvalık'tayım bayağıdır ve bayrama kadar da kalacağım. Stad altı dışında bir tek Biletix'ten alabiliyorsun, onda da siteye koymamışlar. Çağrı merkezini arayıp telefonla alman gerekiyor. Aradım, 10 taksit almak istiyorum. Ama yapamıyoruz, sebep? Çağrı merkezinden sadece peşin ve sadece 3 taksitli ödeme alabiliyoruz. Resmi sitede yazılanlar sadece stad altında geçerli ... Kombine almak isteyen adama satmamak için elinden gelen herşeyi yapıyorlar. Sonra çıkıp pişkin pişkin "kombine rekoru kırmak istiyoruz" diyorlar. Bu kadar pazarlama öküzü olabilir mi bir yönetim cidden ya, iyi niyetli olabilirsin ama bu işlerden zerre anlamıyorsan ne yapılanman güven verir ne de başka şeyler. İyi niyetli adamları silerler bu ülkeden, pazarlamasını iyi yapanlarda Fenerbahçe gibi zirvede oturur sürekli ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Llama said: 21in ne espirisi var yahu noumanın değilmiydi o pascal denmis geldim panpa ben de kırmızı FEDA aldim onun arkasına 21 yazdırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 gs fb ts cok güzel birbirlerine girdiler . biz bu tartışmalara dahil olmayız umarım ve onlar birbirini yerken bundan yararlanıp sezonu iyi bir şekilde bitiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 çebi susarsa olur o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 çok fazla çebi tanıdım hayatım boyunca, yaptıkları en iyi iş boş boş çene çalmak. O yüzden onun susmasını beklemeyin adam biz konuşunca sponsorlar reklam yapıyor dedi, üstüne hyundai ile görüşüyoruz 2 güne sonuçlanır dedi. 1.5 hafta oldu halen sonuçlanmadı Hyundai ile görüşmeler basketbol takımı için, ishal ağızlı dedikleri tipler var ya, bunlar işte asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 3 kupa almış Avrupa'da adını duyurmuş takımın sponsorluğundan çekildi ya tüpçü, cidden aile şirketini bile batırabilir babası bıraksa lol BJK tarihinde kulübe en çok zarar veren kişi direkman yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 kendisi değildi ki sponsor zaten, babası sponsordu desteği de bizzat o çekti. Babadan oğula nesilmiş bunlar onu görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://www.fanatik.com.tr/Cebiden-havuz-yorumu_3_Detail_33_271030.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Çıkabilirler ki? Göreceği zarar maddi olarak minimum olur ama hayvan gibi prestijli bir hareket olur yaptıkları, Bu sezon kendi içeri girince ticari gelirlerdeki yükselişi gördü. Taraftar düzgün gaza getirilir ve yönlendirilirse ticari gelirler hayvan gibi artıyor. Havuzdan çıkmakta en az bunun kadar büyük bir gaza getirici hareket olur. Tahminen 30-35 milyon euro falan alıyor havuzdan Fenerbahçe şampiyon olabileceği takdirde. Buna 15 milyon euro kadar maç günü ve ticari gelir eklemeyi başarırsa bir senelik zarar onlara hiç koymaz. Hele ki şampiyonluk ile biterse yıl hiç hiç koymaz. 1 sene gelirler düşer, ama yapacağın prestij öyle böyle olmaz. Üstüne üstlük diğer takımlara zarar verirsin, takımını buradan da bir adım öteye taşırsın. Ama Aziz Yıldırım'ın takımı çekeceğine inanmıyorum. Yapılabilecek bir hareket ama böyle bir işe kalkışmadan da taraftarını güdüleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ne yamuk adam çıktık bizde haa illa arenada oynıcaz diye :D çimleri bile kurutmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar