Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce değermi ?

lifeleech

Öne çıkan mesajlar

Seru said:

hayırdır gereksiz anket açma gecesi mi bugün? biri kate upton mı d3 mü der, diğeri son iki gün kala CE sorar, muhtemelen CE'yi unut kardeş bu saatten sonra. hadi hayırlı işler.

FesTivaL said:

Puohahah , yediğine göre değişir :D

SNA1L said:

yaşına bağlı 13 flnsan değer 3-5 sene sipeşıl edişın aldım olm dersin ha 20den fazlaysan gerenk yok

ozii_x said:

Yok kardeş sen oynama gerek yok değmez :)

ne diye kırıyorsunuz insanların heveslerini daha uygun ve aşağılama içermeyen bir dille böyle konu açmanın gereksiz olduğunu açıklayabilirdiniz.sonuçta troll değilse ciddi ciddi bunu sormak istemiş size, heycanlanmış sormuş çocuk

belki sırf sizinle bir şeyler paylaşmış,iletişime geçmiş olmak için yapmış bir liseli olamaz mı? sizse onun duygularıyla oynayıp kendine olan güvenini kırıyorsunuz

balonlu olsam da siz madalyalılara bunu yakıştıramadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

değmez
hatta oyunu alma,alırsan : 3 sene sonra gerıye baktıgında cıddı bı bosluk goruceksın hayatında

çok haklısın bende bunu düşündüm ama ayın 15 i olduğunda şuanki gibi olmayacak hiçbirşey diablo çıkmış youtube ve forumlar gameplay lerle dolmuş olacak bilmiyorum almak,oynamak zorunda hissediyorum kendimi keşke hissetmesem
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamamen seçim meselesi, benim hayatımın serisi starcraft serisidir mesela, "sadece starcraft'ın CE'lerini alacağım" demiştim kendi kendime sen de öyle bi şey yapabilirsin.

diablo 3 ü mesela normal alıcam CE değil, ama Heart Of The Swarm çıkacağı zaman direk CE. Kendi beğenine göre şekillendir bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...