lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://www.diablowiki.net/File:D3ce-features.jpg arada 130 lira fark var nedersiniz sizce almalımıyım collcector's edition ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 hayırdır gereksiz anket açma gecesi mi bugün? biri kate upton mı d3 mü der, diğeri son iki gün kala CE sorar, muhtemelen CE'yi unut kardeş bu saatten sonra. hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Yok kardeş sen oynama gerek yok değmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 hakkaten saçmaladınız artık yeter, osurmadan s.çılırmı s.çılmazmı diye anket açın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Puohahah , yediğine göre değişir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yaşına bağlı 13 flnsan değer 3-5 sene sipeşıl edişın aldım olm dersin ha 20den fazlaysan gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Seru said: hayırdır gereksiz anket açma gecesi mi bugün? biri kate upton mı d3 mü der, diğeri son iki gün kala CE sorar, muhtemelen CE'yi unut kardeş bu saatten sonra. hadi hayırlı işler. FesTivaL said: Puohahah , yediğine göre değişir :D SNA1L said: yaşına bağlı 13 flnsan değer 3-5 sene sipeşıl edişın aldım olm dersin ha 20den fazlaysan gerenk yok ozii_x said: Yok kardeş sen oynama gerek yok değmez :) ne diye kırıyorsunuz insanların heveslerini daha uygun ve aşağılama içermeyen bir dille böyle konu açmanın gereksiz olduğunu açıklayabilirdiniz.sonuçta troll değilse ciddi ciddi bunu sormak istemiş size, heycanlanmış sormuş çocuk belki sırf sizinle bir şeyler paylaşmış,iletişime geçmiş olmak için yapmış bir liseli olamaz mı? sizse onun duygularıyla oynayıp kendine olan güvenini kırıyorsunuz balonlu olsam da siz madalyalılara bunu yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 aww <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 değmez http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/707/nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 değmez hatta oyunu alma,alırsan : 3 sene sonra gerıye baktıgında cıddı bı bosluk goruceksın hayatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 CE bulamazsin zaten. 2 tane al fakire garibana ver birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Suark said: değmez hatta oyunu alma,alırsan : 3 sene sonra gerıye baktıgında cıddı bı bosluk goruceksın hayatında çok haklısın bende bunu düşündüm ama ayın 15 i olduğunda şuanki gibi olmayacak hiçbirşey diablo çıkmış youtube ve forumlar gameplay lerle dolmuş olacak bilmiyorum almak,oynamak zorunda hissediyorum kendimi keşke hissetmesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bullbird said: CE bulamazsin zaten. 2 tane al fakire garibana ver birini. bulurum gibi geliyorda hiç aklıma gelmemişti kardaş sağol 2sinide alıp ce'ı internet kafede metin2 oynayan arkadaşını izleyen garibana veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Zaten bulamazsın artık gibi ama bence al, Blizzard oyunu CE alınır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://img.photobucket.com/albums/v727/Kenjine/Epic-fail-guy-dance.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 boyle bir soruyu sormaya gerek bile yok adi ustunde CE eger saglam bir faniysan alinacak material... ancak yoksa bol paran, alayimda dursun kosede diyorsan yine alabilirsin ama "hem fukarayim hemde biboktan cakmiyom acaba alsammi" diyorsan tabiki alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Abi tamamen seçim meselesi, benim hayatımın serisi starcraft serisidir mesela, "sadece starcraft'ın CE'lerini alacağım" demiştim kendi kendime sen de öyle bi şey yapabilirsin. diablo 3 ü mesela normal alıcam CE değil, ama Heart Of The Swarm çıkacağı zaman direk CE. Kendi beğenine göre şekillendir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 dandik bi ce olmasa alınırda gene usb gene usb veriyorlar :p, 20 tane usb olana kadar gider heralde böyle. art book u da oyun çıktıktan 2 gün sonra ebayden 20$ a alırsınız, üstelik skull dedikleri şey parmak kadar, değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 içeriği boş olduğundan almıyacağım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 hatta unboxing koyalım gazınız kaçsın :p http://www.youtube.com/watch?v=7JHFAXKglTQ ama mesela book of cain de dahil olsaydı Ce a, o zaman değebilirdi, o baya güzel çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 son dönem çıkan ce'ler bir boka benzemiyor olsa da diablo 3'ün ki fena değil aslında. alabiliyorsan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 çok kötü bence içerik. bi kitap var bi de belki ost için alınır onun dışında bi numara yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 teşekkürler se aldım kuruluyor Battletag:LeatherRebel#2615 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar