Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mouse

neol

Öne çıkan mesajlar

gaming tarzı ile kablosuz aynı cümlede olmaz.
mouse için en önemli seyeline nasıl oturduğudur gerisi tatava.

hepsi lazer hepsi minimum 3600 dpi, hepsinin tepki süresi >1ms

razer abyssus, razer salmosa, logitech g9x, logitech 500, razer imperator, razer mamba. hepsi gayet iyi mouse'lar. aralarındaki en önemli hatta büyük ölcüde tek fark ömürleri ve şekilleri. hangisi eline oturuyo rahat ettiriyo bundan baska aslında pek önemli bi kriter yok. ha bide cyborg rat 7 var, şekli şemali kostumize edilebilinen bi mouse bazısı cok seviyo bazısı az seviyo.

300 liram var diyosan ne güzel, al işte bi abyssus, steelseries qck+ mousepad, bide mekanik klavye(thermaltake meka 1 olur, razer blackwidow olur) miss gibi işte. 300'ün 300ünü mouse yatırmana gerek yok (yatıramazsında zaten)
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

gaming tarzı ile kablosuz aynı cümlede olmaz.
mouse için en önemli seyeline nasıl oturduğudur gerisi tatava.

hepsi lazer hepsi minimum 3600 dpi, hepsinin tepki süresi >1ms

razer abyssus, razer salmosa, logitech g9x, logitech 500, razer imperator, razer mamba. hepsi gayet iyi mouse'lar. aralarındaki en önemli hatta büyük ölcüde tek fark ömürleri ve şekilleri. hangisi eline oturuyo rahat ettiriyo bundan baska aslında pek önemli bi kriter yok. ha bide cyborg rat 7 var, şekli şemali kostumize edilebilinen bi mouse bazısı cok seviyo bazısı az seviyo.

300 liram var diyosan ne güzel, al işte bi abyssus, steelseries qck+ mousepad, bide mekanik klavye(thermaltake meka 1 olur, razer blackwidow olur) miss gibi işte. 300'ün 300ünü mouse yatırmana gerek yok (yatıramazsında zaten)

anladım sagolasında da
'gaming tarzı ile kablosuz aynı cümlede olmaz'
bunu anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi mouse'u alırsan al, pad olayı çok önemli. Deneyerek yaşadım ordan biliyorum. Rat 9 mouse ve Roccat Sota pad kullanıyordum. Sonuç rezalet, mouse'dan soğumuştum resmen. Sonra Razer Megasoma aldım. Sonuç mükemmel. Bütün mouse sorunlarım gitti, cillop oldu.
Bir de Mamba düşünüyorsan 2012'sini al.
Sosyal ağlarda paylaş

wireless mouselr hemd aha ağir, daa önemlisi dengeisz ağır. tepki süreleri daha kısa, pil sorunları var vs vs. gerek yok hiç.
düzgün kaliteli mouseların hicbirinde kablo ile sorun yasamazsın hiç merak etme.

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=174311

bak mesela burda konunun allahını incelemişler cok aklına takıldıysa burayabakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

yanı işte.

tabi elleip bi 2-3 gün kulalnamdan bilemiyo insan o yüzden kabaca, sunu bilmek lazım.

mouse tutusu 3'e grupolanabilir. palm claw fingertip.

avucun mouse oturuyo parcağının ucuyla dğeil, parmak izinle basıyosan palm.

elinin arkası mouse oturuyo parmaklarının ucları mouse'a değiyosa tuslara daha dik bir şekilde basıyorsan claw.

avucun hiç mouse'a oturmuyosa gerisi claw gibiyse fingertip.

cok genel olarak ortalama boyutta bir elin varsa palmlar daha büyük, uzun mouselar tercih ediyo. clawlar arası, fingertipler geniş ama cok uzuhn olmıan veya küt biten (örnek g9, abyssus) mouseları tercih ediyo.

burdan belki daha iyi denk getirebilirsin sana uygununu.
tabi suda vari ben browse ederken rahat takılıyosam üçünüde kullanıyorum, calısırken oyun oynarken tümüyle fingertip. tabi mesla bazı oyunlarda durum o kadar sakin oluyoki (moblar yeni moda fpsler) salıyorum elimi palm'a.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

yanı işte.

tabi elleip bi 2-3 gün kulalnamdan bilemiyo insan o yüzden kabaca, sunu bilmek lazım.

mouse tutusu 3'e grupolanabilir. palm claw fingertip.

avucun mouse oturuyo parcağının ucuyla dğeil, parmak izinle basıyosan palm.

elinin arkası mouse oturuyo parmaklarının ucları mouse'a değiyosa tuslara daha dik bir şekilde basıyorsan claw.

avucun hiç mouse'a oturmuyosa gerisi claw gibiyse fingertip.

cok genel olarak ortalama boyutta bir elin varsa palmlar daha büyük, uzun mouselar tercih ediyo. clawlar arası, fingertipler geniş ama cok uzuhn olmıan veya küt biten (örnek g9, abyssus) mouseları tercih ediyo.

burdan belki daha iyi denk getirebilirsin sana uygununu.
tabi suda vari ben browse ederken rahat takılıyosam üçünüde kullanıyorum, calısırken oyun oynarken tümüyle fingertip. tabi mesla bazı oyunlarda durum o kadar sakin oluyoki (moblar yeni moda fpsler) salıyorum elimi palm'a.

sagol kardesim sen bu konuda doktora falan yapmıssın herhalde :)
Sosyal ağlarda paylaş

G700 Teoride kablosuz cunku 1000 yapinca report ratei 2 saate gidio pil yani surekli kullanicaksan kabloyla kullaniosun zaten iyi yani kablo butun smartphonelara felan oluo sarj aleti diyede kullanirsin :p evet biraz agar ama iyi bi padle alisinca olur, deneyerek almak en guzeli ben denemeden aldim g700 uymadi kullanmiyorum. g9 dondum tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mouse konusunda Razer imba bir firma o yüzden şayet mmo oynayacak isen Razer Naga ya da yeni versiyonu olabilir.

http://www.jeffsreviews.com/Images/comp%20hard%20apr2011/razer%20naga%20molten/razer%20naga%20molten%20sml.gif

Normal oyun ise Razer Mamba olabilir.

http://www.sanalmarketim.com/_prod/_img/m/27bf262ce10a8d26b0e122723d7323fa.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

naga anlamlımı ya?
cok anlamsız geliyo ben naga.

hanı zaten yan tusları pek sevmiyorum, g9'da ve genelde mouselarda basparmağımı hiç kaldırmadan kontağı kaybetmeden basabildğim için arada cok nadir kullnıyorum (oyunlarda bi wow'da charge atarken kullanıyorum o kadar) öle 9 tus.. ne biliyim.

yanı 9 tusa basmak için illa o bas parmak kalkıcak baska tusa basıcak e o zaman mouse'u nasıl trace ettiriceksin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...