RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 buradan daha once alışveriş yapan birileri varsa tecrubelerini paylaşabilirmi acaba ? zuhal müzik - muzikenstrumani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ankara zuhal müzikten 7 yıl önce falan gitar, amfi almıştım.. sıkıntı çıkmamıştı. bir arkadaşım da 3-4 yıldır falan zuhalde çalışıyor, gördüğüm kadarıyla kurumsallaşmış bir yer. öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 zuhal şuan en büyüklerden biri kendi alanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 taksim'dekine gidip gitarlarla oynayıp çıksan bile bi şey demiyolar onu biliyorum. parça falan da sağlıyolar vida köprü vs. bi şey olduğunda az aşağıdaki atölyelerine yolluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 teşekkürler yorumlarınız icin :) istedigim birşey orda cok makul fiyata varda bi sorayım didiydm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Zuhal bir çok ürünün TR distribütörü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Fuhus fiyatlara satiyorlar herseyi, valla sanirim hayatimda 3-5 defa gittim, her seferinde inanilmaz ilgisiz ve vurdumduymaz, cikinti ve kendini birsey zanneden calisanlari vardi, ki cogu seferinde de ovunmek gibi olmasin ama gayet ust seviyede olan ekipman bilgimle kolay kolay bertaraf ettim. Hele ki kucuk 14-15 yaslarinda bir ergen gencin tekine MG30DFX'i ''Kardes bunu Dave Mustaine kullaniyor'' diyerekten kakalamaya calismalari ayriyetten muhtesem bir deneyimdi benim icin. Sahsen tercih etmiyorum ben, ha zamanla belki biraz daha duzelmis olabilir, ammavelakin hatirladigim kadariyla ust seviye ekipman denemeye gidildiginde gayet ters ve itici davranan calisanlara sahipti zamaninda. Hos Dore Muzik'te de gidip Mark V'i denemek istedigimde, ''Hayir, kesin alicilar disinda denetmiyoruz'' diyip ters bir sekilde arkasini donup gitmesi de beni bozmadi degil, ''Kolay gelsin, iyi satislar.'' diyip cikmistim. TNT Muzik'te boyle birseyle karsilasmazsin mesela, reklam yapiyormus gibi olmayayim da, yamuk yumuk beginner seviyesinde mid scooplayarak metalika calmadigin muddetce oturup saatlerce Bogner Uberschall bile deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Dore'nin "kesin alıcılara denetiyoruz" demesi komikmiş. Kesin alıcı zaten denemiştir diye düşünüyorum. Zuhal'den 2 kere gitar aldım. İkisinde de Yusuf abi ile konuştum. Onun dışındaki elemanları çok bilmem. Bu arada bahsedilen internet sitesinden alış-veriş sanırım. O konuda da bi deneyimim yok, lakin bir problem olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ya bu müzik mağazalarına girip bişey sorduğumda garip bişey oluyor. ben bakkal gibi bakıyorum onlara ama onlar bakkalın müşteriye baktığı gibi bakmıyor galiba anlamadım hala. önce bi tartmaya çalışıyolar galiba müşteriyi bilgilimi değilmi diye. sanki o benden bişey bekliyor gibi. istisnasız hepsi öyle. sizede oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Mal said: ya bu müzik mağazalarına girip bişey sorduğumda garip bişey oluyor. ben bakkal gibi bakıyorum onlara ama onlar bakkalın müşteriye baktığı gibi bakmıyor galiba anlamadım hala. önce bi tartmaya çalışıyolar galiba müşteriyi bilgilimi değilmi diye. sanki o benden bişey bekliyor gibi. istisnasız hepsi öyle. sizede oluyor mu? Got that right. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sana da oluyor yani dimi Havenless. anladığım kadarıyla önce seni bi tartmak istiyolar ne kadar bilgili diye. bilgisiz olsam ne yapcak acaba. bende kendimi belli etmem öyle durumlarda anlayamıyolar karşılıklı paralize oluyoruz bi süre. sonra çok bilgili sanıyor beni. çekiniyor bişey tavsiye demeye. istismasız hepsi böyle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 okuyan müzik mağazacısı varsa yapmayın öyle geriliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Yaninizda mutlaka bilen birisiyle gitmenizde fayda var, calip calamamaniz onemli degil, obur turlu aninda uste cikmaya calisabilirler, dunyanin en iyi drive'ini metal zone denen ari kovanindan alacaginizi bile savunurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Gitar zahmetli mevzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 süphesiz ki her gitarist pentatonik bir şarkı çalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar