Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zuhal müzik güvenilirmidir ?

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

Fuhus fiyatlara satiyorlar herseyi, valla sanirim hayatimda 3-5 defa gittim, her seferinde inanilmaz ilgisiz ve vurdumduymaz, cikinti ve kendini birsey zanneden calisanlari vardi, ki cogu seferinde de ovunmek gibi olmasin ama gayet ust seviyede olan ekipman bilgimle kolay kolay bertaraf ettim. Hele ki kucuk 14-15 yaslarinda bir ergen gencin tekine MG30DFX'i ''Kardes bunu Dave Mustaine kullaniyor'' diyerekten kakalamaya calismalari ayriyetten muhtesem bir deneyimdi benim icin.

Sahsen tercih etmiyorum ben, ha zamanla belki biraz daha duzelmis olabilir, ammavelakin hatirladigim kadariyla ust seviye ekipman denemeye gidildiginde gayet ters ve itici davranan calisanlara sahipti zamaninda.

Hos Dore Muzik'te de gidip Mark V'i denemek istedigimde, ''Hayir, kesin alicilar disinda denetmiyoruz'' diyip ters bir sekilde arkasini donup gitmesi de beni bozmadi degil, ''Kolay gelsin, iyi satislar.'' diyip cikmistim.

TNT Muzik'te boyle birseyle karsilasmazsin mesela, reklam yapiyormus gibi olmayayim da, yamuk yumuk beginner seviyesinde mid scooplayarak metalika calmadigin muddetce oturup saatlerce Bogner Uberschall bile deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dore'nin "kesin alıcılara denetiyoruz" demesi komikmiş. Kesin alıcı zaten denemiştir diye düşünüyorum. Zuhal'den 2 kere gitar aldım. İkisinde de Yusuf abi ile konuştum. Onun dışındaki elemanları çok bilmem.

Bu arada bahsedilen internet sitesinden alış-veriş sanırım. O konuda da bi deneyimim yok, lakin bir problem olacağını zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu müzik mağazalarına girip bişey sorduğumda garip bişey oluyor. ben bakkal gibi bakıyorum onlara ama onlar bakkalın müşteriye baktığı gibi bakmıyor galiba anlamadım hala. önce bi tartmaya çalışıyolar galiba müşteriyi bilgilimi değilmi diye. sanki o benden bişey bekliyor gibi. istisnasız hepsi öyle. sizede oluyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

ya bu müzik mağazalarına girip bişey sorduğumda garip bişey oluyor. ben bakkal gibi bakıyorum onlara ama onlar bakkalın müşteriye baktığı gibi bakmıyor galiba anlamadım hala. önce bi tartmaya çalışıyolar galiba müşteriyi bilgilimi değilmi diye. sanki o benden bişey bekliyor gibi. istisnasız hepsi öyle. sizede oluyor mu?

Got that right. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

sana da oluyor yani dimi Havenless. anladığım kadarıyla önce seni bi tartmak istiyolar ne kadar bilgili diye. bilgisiz olsam ne yapcak acaba. bende kendimi belli etmem öyle durumlarda anlayamıyolar karşılıklı paralize oluyoruz bi süre. sonra çok bilgili sanıyor beni. çekiniyor bişey tavsiye demeye. istismasız hepsi böyle ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...