Elarine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Selam, ben bir arkadaşla eve çıkıyorum, bir siyam kedisi var, uysal yapılı sakin bi kedi. Ben eve bi köpek almayı düşünüyorum fino kaniş gibi küçük köpek istemiyorum. Kedi yavru olmadığı için köpekle anlaşabilir mi bilmiyorum. Köpeği yavruyken alıp küçüklükten kediye alıştırmak istiyorum. Hem kedi hem köpek besleyen varsa hangi cinsin uygun olduğu konusunda yardımcı olursa sevinirim. (doberman pitbull gibi zor eğitimli olmayacak, yapısı gereği çok cıvık da olmayacak bir cins istiyorum.) Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 selam ünzile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 siyamlar genelde bencil olurlar evde başka bi hayvan kabul etmezler hele ki bebek değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Bende samoyed istiyorum. Ev yere sıfır arka tarafta bir alan var orayada büyüyünce klube yaparım diyorum. Binadan bağımsız evden kapı açılıyor oraya. Tek endişem havlarsa binadakiler sorun çıkarırlar. Ben ne zaman köpek besleyebilecem ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 buyuk köpek evde zor, ustune bır de araban yoksa hiç alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Yavru alırsan bir ihtimal anlaşabilirler ama siyamda huylu hayvandır sağı solu belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Günah, melake girmez sonra kıldığın namaz kabül olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Kedi daha üstün zekasını, çevikliğini ve efendi tanımaz tavırlarını kullanarak ezer o köpeği, döver, yemeğini çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 en güzeli kediyi atın köpek kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar