mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 https://p.twimg.com/AsNxmigCQAAhmIH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Şu resmi bir tek ben mi anlamadim yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Totem yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 gs yenerse kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 S-H said: lafın gelişi demiştir onu ;) iki takımda şampiyonluğu haketti şanslı olan kazansın :) (iyi olan diyemedim) Yok ya iyi olan kazansın. Fener yenerse de adam gibi oynayıp eze eze yensin, yoksa yenmesin. Zaten öyle oynayıp gol attıklarında falan üzülmüyorum ben. Böyle onun bunun götüne çarpıp, rüzgara kapılıp gol olduğunda fıttırıyorum. Fener şansıyla kazanamasın bu maçı, zaten işlerin buraya gelmesi fener balı sayesinde oldu takımın azmi kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bugünün şifresi "GS Balı" yazın bi yere...:D Biraz da bize bal kanka. Acayip acayip goller, kritik dakikalarda goller filan bugün GS'den yana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 akşam şampiyonluk sonrası kazanan taraf tahrik etmesin milleti şimdiden uyaralım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 deadwoll said: S-H said: lafın gelişi demiştir onu ;) iki takımda şampiyonluğu haketti şanslı olan kazansın :) (iyi olan diyemedim) Yok ya iyi olan kazansın. Fener yenerse de adam gibi oynayıp eze eze yensin, yoksa yenmesin. Zaten öyle oynayıp gol attıklarında falan üzülmüyorum ben. Böyle onun bunun götüne çarpıp, rüzgara kapılıp gol olduğunda fıttırıyorum. Fener şansıyla kazanamasın bu maçı, zaten işlerin buraya gelmesi fener balı sayesinde oldu takımın azmi kadar. 2-3 maç olmuştur koca sezon boyunca ki her takıma denk gelir o kadarı pek bal denemez bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 off ne tokat döncek akaşma yeter ki berabere bitmesin biterse 2-2- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Ne 2-2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 valla gs 9 puan önde bitirerek haketti şampiyonluğu ztn ama playoff denen sey vardı en başından beri fenerde bu zor yılda şampiyonluğu son maça getirerek en az gs kadar haketti..iyi olan kazansın..kaçan şampiyonluğa üzülmem ama olursak ki eminim olucaz tadından yenmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Fener değil de kim 2. olacaktı ki? BJK, Trabzon içler acısı, Bursa kötü başladı, zaten diğer takımların herhangi bir iddiaları yok normal koşullarda. Play-off'ta da normaldi gayet şu sonuçlar, süpriz olan FB'nin BJK'ye yenilmesi bizim de evimizde maç kazanamamamız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 3-1 fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 valla 2. olamayadabilirdi yasanan o kadar sey var en iyi oyunculari gondermis vs..ama bjk ve tsnin bukadar kotu olucaklarini dusunmemistim ben sezonun basinda..yinede ne derseniz diyin basaridir fenerin yaptigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://i.imgur.com/jxQhr.jpg bu ne abi fdsgfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Süper amatör ve 3. lig maçlarında sıkça rastlanan bir tezahürat. Aslında 3. lig maçları çok eğlenceli geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Cinler gidecek sonra atıcaz 14 senenin birikmişliğiyl; tarihi fark olacak, o pankartı asanları fener taraftarı asacak dsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 metrobüste 12 yaşındaki fb taraftarını bıçakla yaralamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 digiturk web tv de 25 lira maç. ama kesin ptlayacak izletmeyecek maçı. adam gibi çalışacak olsa alıcam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Saat yaklaştıkça darlanıyorum. Maçı izlemeyecektim ama kardeşim tutturdu mecbur izleyeceğiz. Sırf sinir harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Stadda bir şey olmaz ama, fb şampiyon olursa, anadoludaki kutlamalarda çok olay olur. Geçen sene olmuştu çünkü, ve bu sene ortam malum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Nefret, tahamülsüzlük diz boyu... Ülkenin her tarafında olay çıkacak, kim kazanırsa kazansın. malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar