Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

lafın gelişi demiştir onu ;)

iki takımda şampiyonluğu haketti şanslı olan kazansın :)
(iyi olan diyemedim)

Yok ya iyi olan kazansın. Fener yenerse de adam gibi oynayıp eze eze yensin, yoksa yenmesin. Zaten öyle oynayıp gol attıklarında falan üzülmüyorum ben. Böyle onun bunun götüne çarpıp, rüzgara kapılıp gol olduğunda fıttırıyorum.

Fener şansıyla kazanamasın bu maçı, zaten işlerin buraya gelmesi fener balı sayesinde oldu takımın azmi kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

S-H said:

lafın gelişi demiştir onu ;)

iki takımda şampiyonluğu haketti şanslı olan kazansın :)
(iyi olan diyemedim)

Yok ya iyi olan kazansın. Fener yenerse de adam gibi oynayıp eze eze yensin, yoksa yenmesin. Zaten öyle oynayıp gol attıklarında falan üzülmüyorum ben. Böyle onun bunun götüne çarpıp, rüzgara kapılıp gol olduğunda fıttırıyorum.

Fener şansıyla kazanamasın bu maçı, zaten işlerin buraya gelmesi fener balı sayesinde oldu takımın azmi kadar.

2-3 maç olmuştur koca sezon boyunca ki her takıma denk gelir o kadarı pek bal denemez bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla gs 9 puan önde bitirerek haketti şampiyonluğu ztn ama playoff denen sey vardı en başından beri fenerde bu zor yılda şampiyonluğu son maça getirerek en az gs kadar haketti..iyi olan kazansın..kaçan şampiyonluğa üzülmem ama olursak ki eminim olucaz tadından yenmicek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...