Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Dün akşam dışarıdaydık, yazamadım buraya o yüzden. Şimdi yazayım dedim. Dün çıkan olaylar cidden üzücü. Ama biliyorum ki dostluk ve fairplay anlayışını benimseyen fenerliler arasında olay çıkaran 2-3 kişi yüzünden oldu hepsi. İlk olarak bütün sezon boyunca galatasaray'ı takip eden Fenerbah... Yok lan 9 puan fark koyduk, dün gene koyduk. Zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 başbakan el koymuş olaya. fatih terim kupayı soyunma odasında almayı reddettikten sonra ışıklar söndürülmüş, çimler sulanmaya başlanmış, fenerbahçe marşı çalmaya başlamış. başbakan aramış "kupa verilecek!" demiş. tırın! herkes sus pus, gs çıkmış almış kupasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 imparator fatih terim yerine imparator tayyip deselermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Nereden nereye sdfgh http://www.youtube.com/watch?v=56Eoko_l8Gk&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 fenerin hakkı yendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 GSli arkadaslari tebrik ederim. FBli arkadaslara da gecmis olsun seneye artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bir kez daha kaybetmeyi kabullenemediğimiz ortaya çıktı. Polisin gereğinden fazla biber gazı kullamasını da olaylara bahane olarak kullanmak çok saçma. Polis arabalarına takla attırmak benzin istasyonuna meşaleler ile dalmak bunların bahanesi olmaz. Ayrıca FB yönetimi bu sene çok leş bir yönetim gösterdi. Taraftarın FB sevgisini çok güzel suistimal ettiler. Ve maalesef taraftarda bunun farkına varmak istemedi. Şikeyi amaca ulaşmak için kullanan yönetimi aklı sıra sahip çıktı. Son olarak kupa töreninde çimleri sulamak fener marşı çalmak ışıkları kapamak falan nasıl bir yetersizliktir. Yönetim olarak hiçbir zaman FB bu kadar ezik olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 eXistenZ said: fatih terim kupayı soyunma odasında almayı reddettikten sonra ışıklar söndürülmüş, çimler sulanmaya başlanmış, fenerbahçe marşı çalmaya başlamış. Şu yöneticilerinde konuya dahil olduklarını gözteriyor zaten. Taraftar sahaya iner vs neysede adamlar kupa almasın diye bu yapılanlar pes yani. Kadıköyde kupa verilecek diyince itiraz etselerdi o zaman, o kadar eminlerdiki alacaklarından gerek görmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ya çocuk gibiler işte. "virmiciz kupayı burda virmiciz" tavırları. koca koca adamlar mevzu futbol olunca çocuktan beter. galatasaraylılar da farklı değil hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Her şey GS kupayı kadıköyde almasın diye yapıldı ama daha kötü oldu, yıllarca unutulmayacak, esprilere konu olacak bir rezalet yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Meşale ile benzin istasyonuna dalmak EPİC ! Bizim insanımız bu derbileri zevk,eğlence için değil stress atma için kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NPS5C7inbeU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 hazımsızlık kötü birşey ya neyseki başbakan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Hazımsızlığa karşı biber gazı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 o benzinlikteki arabayı söndürmeseler çok kötü şeyler olabilirdi cidden. o yangın söndürücüyle müdahale eden adama ödül vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bir ara stadda yangın çıkıyordu be ne 5 tane meşalesi? hınca hınç dolu, bir sürü çocuk var kadın var yangın çıksa mı iyiydi? yazık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 fener e özgü bir olay degil bu,bizim insanımız eglenmeyı de bılmıyor kazanmayı da kaybetmeyı de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 polise suç buluyoruz ama taraftarı galeyana getiren asıl bu davranışlar ile klüp yöneticileri. Onlar da ezeli rakibe saygı sadece sözde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Her tarafı dökülen futbol sezonun finalini seyrettik. Bana göre zaten 34 hafta bittiğinde Galatasaray şampiyondu. Süper Final Lig TV'nin uydurmasıdır. Süper Finali'n kupası da Ligv TV'ye verilmelidir. Maç için yapılacak bir yorum yok. Galiba bir takım genetiğine inanmak zorunda kalacağım: Fenerbahçe iş finale kaldığında başarılı olamıyor. Bunu son yıllarda sürekli görüyoruz. Trabzonspor karşısında ilk yarıda gördüğümüz Fenerbahçe'nin mücadele anlayışının yarısını bile Saraçoğlu'nda göremedim. Ben kendi adıma hem Fenerbahçeli hem de Galatasaraylı futbolcuları tebrik ediyorum. Ama bazı futbolcuların da artık en azından Türkiye'de futbol oynamasını istemediğimi net olarak anladım. Çünkü dertleri kavga çıkarmak, futbol oynamak değil. Bunu net olarak anladım. HAŞMET BABAOĞLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uiZUK8Nzkmw taraftar sahaya girsin diye herşeyi yapmış resmen polis. 1.46'da gelip okadar insanın arasına gaz bombası atan herif direk galeyana getirmiş herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Ben anlamiyorum ya videodaki duruma bakilirsa taraftar zaten cildirmis durumda. Eline ne gecerse atiyor millet. Nasil hala polise laf ediyorsunuz? Taraftar adam gibi otursa biseyleri protesto edicekse sozle, tezahuratla etse bunlarin hic biri olmaz. Ama insanimiz genel insanlik derslerinden, ozelliklerinden bihaber oldugu icin bunlar garip gelmiyor artik. Ayrica polisin fenerlilerin tasvir ettigi gibi asiri, orantisiz bir guc kullanimi mevcutsa da bunun karsiligi polis arabalarini ters cevirip milleti havaya ucurmaya tesebbus etmek degildir. Taraftarlar eger gercekten hakli ise bile kiziltopraktaki olaylar yuzunden haksiz duruma soktular kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Belkide şu iddialar doğrudur ! http://f1205.hizliresim.com/x/f/5sygu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Rezalete bak ya. TFF başkanı ağlayacak resmen kupayı verirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yıllarca aynısı oldu, taraftar sahaya meşaleleri atardı koltukları atardı ama orada biterdi sahaya girme olmazdı (beşiktaş maçında sahaya "düşenler" hariç tıtıtıtıtıtıtı) burada ise bildiğin tahrik var, o seyircilerin çoğu o stadı boşaltırdı her şekilde, içeride kalan 3-5 çapulcu yapacaklarını yaparlardı elbet. dışarıda taşkınlık olurdu yine, kadıköyde eğlenen GS taraftarlarının arabaları zarar görürdü ama polis otosu yakacak kadar olay çıkmazdı polis bildiğin kaşınmış, fenerbahçe taraftarı da kaşımaya gelmiş, zaten sahaya girildiğinde hedef polis bakalım görelim orantısız güç kullanımı var diye o polisleri tespit edip cezalandırabilecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar