deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Kupa törenini hangi kanal verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Sampiyonluk degilde fenerbahce taraftararini tekrar sahada gormek gulumsetti. Kadikoyde sampiyon olmakta ayrica sevindirici sonuc olarak hakettigimiz sampiyonlugu gecte olsa kutladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 telegoldekiler vericez diyip duruoyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 lol ne gs li taraftarın ne fbli taraftarın birbirinden farkı yok temelde ama hala millet sen onu yaptın ben bunu yaptım derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Yalnız adam gelişine vurmuş. http://www.zevkli-forum.com/data/komikresimler/gelisine-sut-249bc2.jpg Şu geldi aklıma. Ha bu tip şiddet olaylarını onaylamıyorum, jopa, biber gazına falan karşıyım bunu da not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 hava aydınlandı mı abi nasıl bir kapatır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 GS Kupayı alacak. Işıklar yandı ve polis kordon oluşturmuş saha içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 kupa geliyo sahaya isiklar yanmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ışıklar yandı mı 2-2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 of trt yayınla şunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 aynısını biz de gecen sene basketbolda yapmıstık ben stadtaydım yani. ondan fenerlilerin yapmaya calıstıgı seyi hadi goruyorum, "anlıyorum" diyelim. ama iste mallık federasyonda. de ki kupayı yarın alabilirsniz yarın alsın hangi takım kazanırsa. fener kazansaydı gozune sokarak alıcaktı orda kupayı fener. gs de bunu istiyo tek cakal siz misiniz diyo kısaca fenere ve federasyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 GEd said: lol ne gs li taraftarın ne fbli taraftarın birbirinden farkı yok temelde ama hala millet sen onu yaptın ben bunu yaptım derdinde. Abi taraftar dediğin adam kim? Aynı ülkede yaşayan, aynı boka batmış insanlar. Bugün belki bu olayın tersi olsaydı benzer şeyler arenada da yaşanırdı. Zaten bu durumdan taraftar kadar hükümet, TFF, kulüp yöneticileri ve futbolcular da sorumlu, belki taraftardan da çok. Hep diyoruz, Ünal Aysal'ın ta temmuzda dediği gibi, en kısa zamanda doğru kararlar verilip bitseydi bu iş, şu an Fener süper lige çıkmış/süper ligde bir sezonu daha bitirmiş, GS muhtemelen şampiyon olmuş, hapse atılan adamlar da cezalarını çekmiş/çekmemiş dışarı çıkmış olacaklardı. Ama işte eyyamcılık yaptılar, bir tarafları bazı şeyleri yapmayı yemedi falan derken, bugünlere gelindi. Şu play-off denen şey saçmalıktır, bunu ben her hafta söyledim, sonuçlarından da bahsettim, 2 gündür Kadıköy yanacak cumartesi akşamı diyordum şakayla karışık, gerçek oldu. Orada fenerli değil, hangi takımın taraftarı kendi stadında şunu yaşamış olsaydı bu olayların benzerlerini yine yaşatırlardı. Böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 feneri geçtim şu fedarasyona iyi kapak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 hangi kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yarım saat içerisinde kupa verilecek tff açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 TRT 3 yayınlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Ulan polis şu memlekette birtek taraftar kitlelerine gücünü gösteremiyor. Memura, işçiye en büyük dayağı atan polisler. Polis herhangi bir taraftar grubuna gaz bombası atıyorsa hayatı boyunca verdiği tek doğru karardır herhalde. Kendi stadını yakan, koltukları söken, tünelin girişini parçalayan, benzin istasyonu önünde polis arabasını ateşe vermeye çalışan adamlar ağlamasın. Orda söndürülmese o araçlar istasyon patlayacak belki. Bu kadar uyarıya, açıklamaya rağmen bukadar oluyor demek ki. Burzaaaaa maçı sonucu asıl olaylar çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 "biz şampiyonluğu sahada kazandık,kupayı da orada alacağız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 SNA1L said: sabonis said: fizban said: abi allah rızası için kadıköy'e gelen hangi takım otobüsü taşlanmış ya, bi zahmet saçmalamayın ya. doğru otobüsü taşlamadınız en az 100 kat beterini yaptınız ahahaha. fenerbahçe taraftarı böyle işte abi. gs'nin ne zaman böyle yaptığını gördünüz lan şampiyonluk veya büyük derbi kaybedince. dedi 2 ingiliz öldüren taraftar edit:dahada söyliceklerim var abi bırakın bunları öküz heryerde öküz gs fb bjk ts farketmiyo..ama polisin müdahalesine haketti taraftar diyip fanatizmin dibine vuruyosan bi otur düşün maça bileti bile olmadan gelen holiganlar içip taksimde götlerini açıp küfretmişler kavga çıkmaması mümkün mü? çok yazık tabii ki, olayları izlerken içim cız etti o apayrı bir olay. ama gidip elin holiganının ve "rakip takım" taraftarının yaptığı şeyi görmezden gelemezsin. sizin yaptığınız olayda rakip yani gs taraftarı yok, tahrik yok bişi yok, sadece futbolcular seviniyorlar saha içinde. muhteşemsiniz aynen devam, savunun savunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Şampiyon kadıköyde kupayı almak için sahaya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 sdafkasdflkasdfjkls abi bayrağı değil kupayı diktik bu sefer santraya travma sebebi sdfsd fasdf sdf ,asdif ,asdgfdlgldfkhşdlfgkhfghfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 OOoOooOooO İki kupaaa geliyOoOoOOOOo ahahaha ZAAAAAAAAAAAA layıp kaçalım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 @sabonis tahrik polisten var bunu anlamıyosunuz kaç kere söyledim elinin altında internet var biraz araştır hastaneler çocuk kadın erkek dolmuş biber gazından..orantısız müdahaleye böyle tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ZAAAAAAAAAAAAAAA Byraktan sonra kupayı sahaya dikmek. Çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ALDIK KUPAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar