Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

yusema said:

Buddha said:

Masquerade said:

Abi iyi misiniz stad ve çevresi Filistin style oldu? Can güvenliği yok dalga geçiyoruz da canlı izliyorum olaylar sapıtmış.

Yazık.

Ya abi lütfen çık şampiyonluğu kutla :) Şampiyon olmuşsunuz yaptığınız muhabbete bak. Senin bütün hayatın FB ile ilgili GS şampiyon olduğu halde :) Valla bak herkes kutlama yapıyor eşin dostun arkadaşın falan varsa çıkamıyorsan evde kutlayın tadını çıkarın. Yani seni GS'nin başarısından bile daha çok mutlu ediyor FB'nin başarısızlığı. Sana yazık asıl.

crit sdfsd

koridora dalmaya çalışanları görünce tırstım fgdg. yoksa bana ne old boys fenerlilerden. bizim topçulara dokunmasınlar da nabalarsa yapsınlar.

skorskyler ile kaçalım kupamızı alıp.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

@doruk muslera'ya yanıcı madde mi? ne zaman oldu o olay?

ki dediğim gibi trabzonspor maçında yaşananlardan sonra bu maçta hiç bir şey atılmadı demek yanlış olmaz. hiç bir futbolcunuza bir şey değmedi + hiç bir korner taç bu yüzden gecikmedi + yabancı madde atanları fenerli taraftarlar linç ediyordu.

bunu inkar etmek için crt kafası lazım
muslera'ya faul yapılan ertesinde sakatlığı için oyunun durduğu an yanında gözüküyordu çok hızlı geçtiğinden ne olduğunu göremedim de yanıyordu

o değil bayrak falan yandı yahu milletin tepesinde, üsttekiler sapıklık yaptı diye alttaki adamların kafası ömür boyu kel kalacaktı

bir de ben bu kıyas muhabbetini sevmiyorum, onlar bunu yaptı, bizimki de bir şey mi denmesini sevmiyorum. bu düşünceyle bi yere varamayız bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Harir said:

nerde polis biber gazı sıkmış ya.Sahaya koltuklarla girdikten sonra sıkmıştır.

http://media1.ntvspor.net/C/I/261/alevs_0FDS4.jpg

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/64710/kadikoyde-biber-gazi?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

LOOOOOOOL

O bazı meşaleli mağra adamlarının bayrağı tutuşturmasından sonra çıkan duman. Az daha cayır cayır ızgara oluyorlardı birkaç değnek yüzünden...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...