4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 DoruK said: SNA1L said: gol gibi geldi bana.ahahah gelmese şaşardım :D abi ne biliyim o şekilde büsürü gol gördüm kaleci yere bırakıyo adam arkadan gelip alıp atıyo fln..bilmiyorum kuralı dedim ztn..gol olaydı iyiydi ya:D buarada ziegler nası ağladı ya dia utansın pis herif..biri ağlar biri mallığına takımı eksik bırakır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Galatasarayı tebrik ediyorum bu sene bizden daha fazla hakettiler. Türkiye kupasını alalım lan bari sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 uyarı atışı mı yaptılar ses mi patlattılar niye kaçıştı tünelin girişi saranlar ya dsagfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 @doruk muslera'ya yanıcı madde mi? ne zaman oldu o olay? ki dediğim gibi trabzonspor maçında yaşananlardan sonra bu maçta hiç bir şey atılmadı demek yanlış olmaz. hiç bir futbolcunuza bir şey değmedi + hiç bir korner taç bu yüzden gecikmedi + yabancı madde atanları fenerli taraftarlar linç ediyordu. bunu inkar etmek için crt kafası lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yere bırakması farklı degaj için o şekil atması farklı durum diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 stat dışında taraftar ve polisler çatışıyor diye altyazı geçiyor TRT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Abi iyi misiniz stad ve çevresi Filistin style oldu? Can güvenliği yok dalga geçiyoruz da canlı izliyorum olaylar sapıtmış. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 TD)Pentagram said: 4Ever said: uahahahahha fener taraftarı polisleri kovalıyor :Di aghyghuagyagyauhauh polis resmen geri yaptı HAHAHAHHAHJ zergling baneling vs stim marine spread micro oldu mu olmadı mı onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 adamlar benzin istasyonunu yakmaya kasıyolarmış ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 adamlara bak soyunma odasina yardirmaya calisiyorlar ,verin abi adamlara kupayi gecen seneki kupanin yanina koysunlar takilmaya devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Aynen kupayı verin charm yesinler gaçalım o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 souldarkorn said: stat dışında taraftar ve polisler çatışıyor diye altyazı geçiyor TRT. millet çoluk çocuk maça gidiyor ki biliyorsunuz saraçoğlunun taraftar yapısını ailece maça gider insanlar. onların üstüne sırf insanlar stadı boşaltsın diye biber gazı sıkılınca bunların yaşanması normal. galatasaray taraftarı yok zaten oralarda. polise tüm tepki. benim de çocuğuma biber gazı sıksa polis ben de tepki gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Abi polise diyip duruyorsun da soyunma odalarına girmeye çalışan tipler var sahanın içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 işin şakası maytap geçmesi bir yana böyle insanlara zarar verecek bir durum varsa vermesinler kupayı madem. Arena da 3-5 gün sonra törenle alırız kupamızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Masquerade said: Abi iyi misiniz stad ve çevresi Filistin style oldu? Can güvenliği yok dalga geçiyoruz da canlı izliyorum olaylar sapıtmış. Yazık. Ya abi lütfen çık şampiyonluğu kutla :) Şampiyon olmuşsunuz yaptığınız muhabbete bak. Senin bütün hayatın FB ile ilgili GS şampiyon olduğu halde :) Valla bak herkes kutlama yapıyor eşin dostun arkadaşın falan varsa çıkamıyorsan evde kutlayın tadını çıkarın. Yani seni GS'nin başarısından bile daha çok mutlu ediyor FB'nin başarısızlığı. Sana yazık asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Masquerade said: Abi polise diyip duruyorsun da soyunma odalarına girmeye çalışan tipler var sahanın içinde? e bir kere kontrolü kaybetti insanlar artık bu saatten sonra ne yapacaksın. fenerlilerin öyle bir niyeti olsa maç biter bitmez sahaya dalardı insanlar. canlı izledik işte herkes takımları alkışlıyordu kimsenin derdi yok. bir kere kızınca nereye saldıracağını bilemezsin. bir de şu var said: Kızıltoprak'ta meşaleyle gelen taraftarları benzin istasyonuna park edip bekleyen polise madalya takılsın. Havaya uçacağız az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 nerde polis biber gazı sıkmış ya.Sahaya koltuklarla girdikten sonra sıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Buddha said: Masquerade said: Abi iyi misiniz stad ve çevresi Filistin style oldu? Can güvenliği yok dalga geçiyoruz da canlı izliyorum olaylar sapıtmış. Yazık. Ya abi lütfen çık şampiyonluğu kutla :) Şampiyon olmuşsunuz yaptığınız muhabbete bak. Senin bütün hayatın FB ile ilgili GS şampiyon olduğu halde :) Valla bak herkes kutlama yapıyor eşin dostun arkadaşın falan varsa çıkamıyorsan evde kutlayın tadını çıkarın. Yani seni GS'nin başarısından bile daha çok mutlu ediyor FB'nin başarısızlığı. Sana yazık asıl. crit sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 SNA1L said: abi polislerin mallığı herzamanki gibi çileden çıkarmışlar taraftarı biber gazı ne ya yuh.taraftarda mal gerçi meşale yaktılar fln..buarada bişey sorucam o semihin gol neden verilmedi elinden çıkmıştı kalecinin tam bilmiyorum kuralıda gol gibi geldi bana. Durumu anlatiyin bir kac it kopuk biletlerin renkli fotokopisini cekip 150 den salak suluk millete kakalamis. Kakaladiklari tiribunde telsim, olay cikartan gurubun oldugu yer %90 i kombine olan bi mekan. Neyse bu fotokopi ile iceri girmeye calisinca millet sokmadilar, tamda insanlarin girmeye calistigi zaman oluyo. Beyinsiz polis buna müdahale edemedi birden kapida izdiham olustu. Neyse beyinsiz polis cevik kuvvet sanirim, basladi biber gazi sikmaya zaten izdihamdan millet cocuklarini omuzlarina almis, yasli yasli adamlar var etrafta.. bi guzel yedirdiler biber gazini. Neyse maç bitti, adamlar tüplerle (biber gazi) maskelerle pozisyon aldilar. iste Gs li futbolculari korumak icin iceri felan girdiler. Millet bu sirada futbolculari cagirmaya calisiyo.. Bu sirada emniyet disari diye bagirmaya basladi bi grup iskemlerleri felan sokup atti 3-5 kisi. Beyinsiz polis bunun üzerine biber gazi sikmaya basladi !!!!!!!! yazik yani adamlar resmen biber gazi sikip coplamaya gelmis taraftari....... Asil işin aci kismi Gatasarayli futbolcular sevinip ciktilar Ortada Gs li bi Allahin kulu yokken polisin sahada biber gazi copla isi ne..... Zeka düzeyi dusuk insanlari polis yapanda kabahat baskasinda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 https://p.twimg.com/Ast0gVJCMAAso9T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 taksim fenaymış haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 urfaliji napmış öyle yaasfgga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 darısı bursaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bu sene çok maç izleyemedim özetler falan baya beğenmiştim Muslera'yı bugun canlı izledim hakaten müthiş kaleci. Yılın oyuncusu seçilmeli TR'de. Bilmiyorum şayet öyle bir ödül varsa en çok hakeden Muslera'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar