Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

bu maça gidersem yüreğim kaldırmaz diyor, hadi gittik, olurda gs yenerse , ordan avcılara eve dönene kadar gs lılar yolda bağıracak çağıracak kutlayacak ben dayanamam diyor o yolda kesin olay çıkar o yüzden en güzeli gitmeyip satabiliyorsa satıp sattığı parayla seneye kombine alacakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Aynen eyyam..Ha ama Fenerliler gelip saçmalık filan demesin. Eyyam yapıyor işte Federasyon. Aynı Emre'ye, Fenerbahçe'ye adam gibi ceza veremediği gibi.

3mac verdi iste daha ne istiyonuz zokoroya colmana hala ceza yok emre cekti cezasini terimde ceksin gayet sacma bence
Sosyal ağlarda paylaş

Emre'nin gerçekten ırkçılık yapmadığını mı söylüyorsun. 3 maç filan değil onun cezası minimum dörtten başlıyor. Bir gün önce söylemiş olabilirim, ne dediğimi hatırlamıyorum diyen adam bir gün sonra fuckin prick dedim diye geçiştiriyor, maçı izleyen koyu FB'li arkadaşlarım bile bariz adamın ne dediğini biliyor. Geçelim bunları. Sonra medya yasağı geliyor filan.
Kusura bakmayın da iş kendinize gelince hoş. Biraz da bize eyyam işte. Gayet güzel oldu bu. Neden güzel oldu, biraz da sizin sesiniz çıksın bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...