Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 4 pinlik girişe 3 pinlik fan da takılıyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 kaldı ki o kasada yeterince fan var, bütün kabloları kasanın arkasından toplayacağını düşünürsek, iç kısımda hava sirkulasyonunu engelleyecek hiçbir şey yok. gerek yok boşu boşuna para verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Esh said: dediğim gibi moboyu msi gaming 5 alsan daha iyi olur bence ama sana kalmış. kasa psu iyi, ramler yeterli, ssd standart zaten evo, hdd yi green al abi, depo için kullanacağın diskte 7200lük black e ne ihtiyacın var? ÇOK PERFORMANSLI OLSUN saldkjladja bilemedim ya. green black arası çok fark yoksa aslında. hıımmmmm inceleyeyim onu bi. kasa fanı da, "baştan alayım da serin serin olsun ciciş" gibi düşünmemden. sonra kendim takıp kabloları oraya buraya sallamaya kasmayayım alıyorken alayım işte hazır harcama yapıyorum. öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 git cpu fanı al o paraya, 100 -150 liraya güzel cpu soğutmalar mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 abi depo disk in daha uzun ömürlü olması istenir. o yüzden az calışma az yorulma, uzun ömür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 abi sana da bilgisayarın B sinden başlamak gerekiyomuş, üzüldüm. kırıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 BOŞUNA MI HEPİNİZE ÖM ATTIK!! bilsek kendimiz alırız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sdf kasa fanına 120 tl veriyon da i5 mi alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 abv bi de 16gb ram koymuş i5 yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bak şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 evet çünkü oyun oynayacak 4970k dan farkı yok oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 rami cl10 11 2100 2400 lük bişi de alabilirsin 50 lira farkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 abi şunun bir programı botu falan yok mu ya. mesela ben almak istediğim ekran kartını seçsem, o da ona uygun ana kartları fiyatlarına göre dizse, rami olsun psu olsun sıralasa ben oradan bütçeme göre seçsem uğraşmasam hiç. var mı böyle bir şey? yoksa biri yapsın şunu uygulama olarak en az 1 milyon downloadı garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ama cpu ya iyi soğutucu şart bak. hem overclock kapasitesinin artması için hem de sessiz çalıştırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 o sisteme i5 olmuş mu ya söyle olmuş mu??? bir de ekstra fan almış tey allam yereppim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Esh said: rami cl10 11 2100 2400 lük bişi de alabilirsin 50 lira farkla ram i öyle bakayım. kasa fanını da attım gitti. ama işlemci soğutucusunu ayrıca alayım ben o zaman. zira inventus da saçma sapan "işlemci soğutucu kit" gibi şeyler var. corsairin soğutucusu güzel. ama o da acil değil herhal OC fln yapacaksak gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ahmedinejad said: abi şunun bir programı botu falan yok mu ya. mesela ben almak istediğim ekran kartını seçsem, o da ona uygun ana kartları fiyatlarına göre dizse, rami olsun psu olsun sıralasa ben oradan bütçeme göre seçsem uğraşmasam hiç. var mı böyle bir şey? yoksa biri yapsın şunu uygulama olarak en az 1 milyon downloadı garanti. ekran kartına göre mobo seçilmez ki? her ekran kartı her moboda çalışır zaten lel. sen istediğin performansı söyle ona göre dizsin desen neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 abi boşu boşuna fan alıyon ya. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 oha ramler cl10 değil mi sdf kasa fanı yerine soğutucu al cpu ya o doğru. 4690 la 4790 arası fark var tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 1 fps fark var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Esh said: abi boşu boşuna fan alıyon ya. neyse almıom fan fln tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 abi bu konu niye bir anda derbi maçı gibi güncelin ağzını burnunu kırdı? noldu şimdi bedavaya bilgisayar mı topluyoruz olay ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 imam, senelerdir sistem toplayamayan ben para ayırdım da ondan heyecanlıyım çok. bilgi de sıfıra yakın olunca tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 cpu cooler al bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 cpu soğutucu al. böyle bişi al fiyat performans ya da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar