jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Burda var uygun bir kart. 6870 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 anakart ile ilgili şöyle bir şey var... Desteklediği bellek soketi Doğal hız ile 4 adet Çift kanal 1866MHz DDR3 (Maks: 32GB) ve Hızaşırma ile 4 adet Çift kanal 2000MHz DDR3 (Maks: 32GB) bunun için minimum 1866 mhz ram mi almak gereklidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 yok alt seviye mhz ramler de çalışır bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bi de benim sorum olsun. internetten 2. el pc parçaları alırken tek tek mi almak yoksa komple sistem mi almak daha ucuza gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Hangi anakart o Demode link verirsen daha iyi olur ama orda yazana göre 1866 ile 2000mhz arasındaki ramler çalışıyor. Kısaca OC'de yapabilirsin. 2. elde de tek tek almak daha avantajlı özellikle aradığın bir parçayı çok iyi bir fiyata denk getirirsen süper olur. Tabi araştırmak lazım sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Selam, Elimdeki HTPC'i güncellemek istiyorum. Mevcut sistem: işlemci: Intel e7400 Anakart: Asus P5QL-E Ram: 2x 2GB Kingston DDR2-800 KVR800D2N6/2G GPU: 1GB Asus HD3650 HDD: 500GB Samsung SATA PSU: OCZ 450W Gold olsa gerek Kasa: Silverstone LC-17B (USB3.0 desteği yok; o da neyse) Remote: HP'nin HTPC kumandası mevcut. Klavye: Logitech RF küçük bir şey mouse: Logitech RF trackball (göbek üstü) windows 7 çalışıyor 10bit video oynatımı için uygun bir Dx11 destekli grafik kartı şart(mış). 2 tane harici disk mevcut ve biri eSATA diğeri ise USB3.0 bağlantıya sahipler. Sadece eSATAyı kullanabiliyorum, kartımın USB3.0 desteği yok. Enerji tüketimi az, ses ile kafamı şişirmeyecek bir şey istiyorum. Çektiğim fotoğrafları güvenle saklayabilmek için RAID desteği olsun kartın (mevcuttakini kullanmadım ama olsun). En kasış program Lightroom olur çalıştıracağım. Oyun olarak da D&D online oynarım ki mevcut sistemim bile onu kaldırabiliyordu gayet güzel :) Yoksa bir süre daha mı bu sistemle idare edeyim; win8 driver destekleri otursun falan filan... Yazın da Asus Xonar Essence ST(X) alma planım var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 GIGABYTE GA-Z68P-DS3 INTEL Z68, DDR3, LGA1155, SATA6Gb/s, HDMI, ATX INTEL Core i5-2500K SR008,3.30GHz, 6MB L3, çift kanal DDR3, 32nm, L... GSKILL F3-17000CL9D-8GBXM G.SKILL RipjawsX DDR3-2133Mhz CL9 8GB MSI R7850 Twin Frozr 2GD5/OC HD7850, PCI-E16 3.0, 2GB/256bit GDDR5 THERMALTAKE VN470B1W2E Commander 700W USB3.0 şu şekilde bir değişikliğe gittim bilgisayar kasasında sizce uzun soluklu bir makine olur mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 paramecium said: Enerji tüketimi az, ses ile kafamı şişirmeyecek bir şey istiyorum. Çektiğim fotoğrafları güvenle saklayabilmek için RAID desteği olsun kartın (mevcuttakini kullanmadım ama olsun). En kasış program Lightroom olur çalıştıracağım. Oyun olarak da D&D online oynarım ki mevcut sistemim bile onu kaldırabiliyordu gayet güzel :) Yoksa bir süre daha mı bu sistemle idare edeyim; win8 driver destekleri otursun falan filan... Yazın da Asus Xonar Essence ST(X) alma planım var. para ben anlamadim, bunu ugprade mi etmek istiyorsun yoksa htpc mi almak istiyorsun yeni? Sunu soyleyeyim htpc alacaklara, paramecium a cevap olsun hem. Aceleniz yoksa intel haswell ve amd trinity nin ikinci nesilini bekleyin ki ekran karti masrafinda kurtulun. Raid boardlarinizda standart gelsin. Ses kartina ve diger ogelere daha guzel para ayirabilin boylelikle. xonar mukemmel fikir. Daha iyisinin olmasini gectim, o fiyata daha iyisi komple yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bu arada konunun ilk mesajini artik outdated sayabiliriz 2 hafta once gayet gecerliydi ama artik outdated. Yakin zamanda islemci ve ekran kartlarini guncelleyecegim. Fixmen ve nessa ssd konusunda yardimci olmuslardi hala editleyemedim onlari. Onlara yorumlari yazip koyacagim. Esh monitor mevzularini yazmisti, onlari eklerim bu hafta. Bir de htpc ekleyeyim v1.0 a gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Biara bende hackintosh icin donanim tavsiyeleri yaziim olmazsa, varsa yapacak patiler ise yarasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Selam, Buraya yazdığımı unutmuşum; ben bir yerde yardım istediydim diye dolanıyorum nette :) Upgrade değil, kasa ve psu sabit kalıp hepsini değiştirmek istiyorum. O söylediğin teknolojilere bir bakayım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 z77 chip setli, i5-3570k için anakart bakınıyorum; 135-150 usd arası bütcem var. şu 2si arasında kaldım ilerde crossfire'da yapıcağım için 2xPCI 3.0 düşünüyorum. MSI Z77MA-G45 asrock extreme4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 asrock sağlam bi yükseliş yaptı,asrock bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 asrock yukselis yapmadi. Hep yuksekti. extreme4 , g45 den daha basarili, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bi önceki sticky topice bakinca hic konusulmuyodu asrock.asus,msi,gigabyte atismasi goruyordum ben.asrock her zaman iyiydi,belki de bizim ulkede bu kadar yaygin degildi.sonucta iyi yani asdjfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 asrock'ın z77 chipsetli 2000 mhz üstü ram destekli anakartı satan site yok mu tr'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 teknobiyotikte vardı,extreme 4 mu neydi o hatirlayamadim simdi bi bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 i7 3820 için asrock'ın şu anakartını bu fiyata teknobiyotikten almalı mı ? iyi kart mıdır iyi tercih midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 iki ssd seçeneğim var OCZ VERTEX 3 ve CORSAIR FORCE GT ocz 3 ay kullanılmış corsair 11 ay hangisini seçmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 3. ve son sorum olsun ssd uyumlu x79 anakarta uyumlu ucuz ama kullanışlı bir kasa biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 @sanssiz 3 sorum var neden sandy bridge? neden lga2011? neden x79? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 elimde i7 3820 3.6 ghz işlemci var. en son çıkan seri diye biliyorum bunları. son 2 senedir hardware'lere uzağım pek detaylarını bilmiyorum. şimdi elimdeki işlemci bu olunca ona en uygun herhalde x79 anakartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 3820 cok mantikli degil, ama madem elinde var yapicak bisey yok. extreme3 den baska secimin de yok adam gibi. Diger x79 lar amacinin cok ustunde olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 extreme 3 alacağız öyleyse. anlamadığım nokta 3820 neden mantıklı değil? bir de bunların yanında sırıtmayacak pahalı olmayan bir kasa var mıdır bildiğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ayni performansi 1155 islemcilerde veriyor, tutupda gereksiz yere 2011 masrafi yapiyorsun falan filan. 3930 alinmiyorsa 2011 socket hic mantikli degil. 0 aliyor olsaydin ayni performansa yaklasik 250-300 lira zararin olacakti min. kasa bilmiyorum, daha dogrusu tavsiye veremem. Onceki sayfalarda konusulmuslardan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar