Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne alsam ne alsam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Para biriktirdim bir miktar. DLCS almayı düşünüyorum dünyaya karşı olan sevgimden dolayı :P da başka bir şey alsam mı diye ikileme düştüm. Mesela tek kitaplık bir seri bir dünya olabilir. Call of kutulu ( nası yazılıyo ? ) mesela.. Rol yapmak için kurallarının olduğu tek kitaplık bir şeymiş. Ya da marvelın böyle süper kahramanları oynadığın bi kitabı fln varmış Nasıldır bunlar bilgisi olan ya da başka kitap tavsiyesi olan var mı? ( D&D olmasın lütfen )
Mesaj tarihi:
walla hiç düşünme bence. whitewolf'un yeni kitaplarına saldır :)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Mesaj tarihi:
ben olsam paso whitewolf alırdım.
zaten geçen gün interview with the vampire izledim, vampire: the masquerade oynamak istedi canım çok pis[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
neyi seviyorsun bilmiyorum ama cthulhu da umdugunu bulamama olasiligin var. internetten biraz arastir, begenirsen al. benim cok sevmeme ragmen genelde cok `agir` ve `baygin` buluyorlar. hacknslash yerine cok ciddi hazirlik yapip duzgun bir role playing game oynatmak istersen ww serileri iyidir. vampire: the requiem i daha alamadim mesela ben, ama super oldugunu biliyorum. birde ww urunleri for mature minds gibi bir ibare iceriyor. sen veya oyuncularin belli bir birikim veya umm..olgunluga sahip degilseniz, istedigin tadi alamayabilirsin yine. az kitap olsun, ne olursa olsun diye dusunme. birazcik arastir netten, bakalim zevk alabiliyormusun.. dl campaign setting de gayet iyi bir kaynak kitap. lostlibrary.org genel bilgi edinmen icin gayet genis bir kaynak olur.[signature][hline]blinded by fear of life
Mesaj tarihi:
Biz frp grubu olarak izlemiştik interview with the vampire ı. Filmden sonraki ilk campaignde dm:
-Yeter artık hep ben oynatıyorum, birisi dm olsun da vampir oynamak istiyorum.[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Mesaj tarihi:
St ;) Mounten biner kafana valla. Bencede exalted al sonuçta rule book ve ek booklardan oluşuyor artık ww serileri.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
bayhanın yeni albümünü al:-p

HOWARD PHILLIPS LOVECRAFT diyorum başka bişi demiyorum[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Frp&Magic te larp ının tanıtımını gördükten sonra hep merak etmişimdir nasıl olur acaba diye. Gerçi kitaplarını ilk defa okurken de aklıma gelmişti. Sen Call of Cthulhu al sonra bize de oynatırsın[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • Yeni Oluştur...