Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabam'(dı)

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar geçen pazar günü Ankarada kaza yaptım.
Şehrin içinde bilenler için yeri anlatayım.

Eşkişehir yolu turizm bakanlığı önünde altgeçidin yanında balgat a dönüş yapılan yerin yanında küçük bir park var(Dostlar sitesinin önü) Evet o park a takla atarak ve devrilme suretiyle girmiş bulunuyorum.
Emniyet kemerim takılıydı airbag ler açıldı tek tesellim ve sevincim yanımdaki arkadaşımın ki emniyet kemeri yoktu yaralanmamasıydı yüzünde hafif sıyrıklar vardı ama.
Arabayla resmen parka girdim insanların oturması gereken yerin üstünde araba vardı sonradan acaip feci oldum,ya orda birileri oturuyor olsaydı yada arkadaşım ciddi şekilde yaralanmış olsaydı.

Sonuç olarak araba hurda oldu
ehliyetime babam el koydu(%100 haklı olarak itiraz etmedim bile)
Vede hızın gerçekten felaket getireceğini ciddi bir şekilde anlamış olduk.Allahtan bu olayı ucuz atlattık insallah bölye şeyleri kimse yaşamaz.

Arabanın son halini fotoları var ama koyamıyorum şimdi evden çıkmam gerekiyor akşam geldiğimde tekrar deneyeceğim.

[Bu mesaj homoid tarafından 28 Ağustos 2004 08:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun ehlıyetıne el koyduysa gıt kayboldu de yenıden çıkarttır:)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.

[Bu mesaj Shagrath tarafından 28 Ağustos 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

BOccOB azmın yapamayacağı hıc bısı yok :)yeterkı azim edsın[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.

[Bu mesaj Shagrath tarafından 28 Ağustos 2004 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Shagrath tarafından 28 Ağustos 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de arabayı parçaladım martta
benim parçaladığım araba 0 dı
pederindi..
el koymadı ehliyetime, bişi demedi
araba hurda oldu
Sadece yeni arabayı vermiyor, kolay kolay da vermez
geçmiş olsun[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..

[Bu mesaj Prawler tarafından 29 Ağustos 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o bahsettiğin denyolar kaza yapıncada akıllanmıyo malesef bi zeka özürlü var bizim burda oturuyo bir modifiye sitesinin forumunda görüyorum neler yazdığını daha yeni arabayı pert etti hiç nato kafa nato mermer hesabı.

küçük kazalardan da akıllanmak yada en güzeli çevredeki örneklerden yararlanarak akıllanmak en güzeli arkadaşın başına biraz extreme bi olay olarak büyük bi kaza gelmiş geçmiş olsun.
Umarım hepimiz başımıza gelmesini beklemeden bu arkadaşın başına gelenden bi ders çıkarmışızdır.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Aha zaten kaza yapalı bayağı oldu ağustos 15 te yaptım.
zaten dikkatliyimdir ayrıca güvenliğede önem veririmki sahsen emniyet kemerimi takmasam o arabadan sadece burnum kanıyarak cıkmam ımkansızdıki.

Burnumun kanama sebebide airbag tam burnuma açıldı yumruk yemiş gibi oldum. :D

p.s:Bu arada arka camdaki yansımadan yola olan uzaklığımı anlayabilirsiniz sanırım parkın içinde bayağı yol katettim yani :)

[Bu mesaj homoid tarafından 26 Ekim 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...