gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Evet arkadaşlar geçen pazar günü Ankarada kaza yaptım. Şehrin içinde bilenler için yeri anlatayım. Eşkişehir yolu turizm bakanlığı önünde altgeçidin yanında balgat a dönüş yapılan yerin yanında küçük bir park var(Dostlar sitesinin önü) Evet o park a takla atarak ve devrilme suretiyle girmiş bulunuyorum. Emniyet kemerim takılıydı airbag ler açıldı tek tesellim ve sevincim yanımdaki arkadaşımın ki emniyet kemeri yoktu yaralanmamasıydı yüzünde hafif sıyrıklar vardı ama. Arabayla resmen parka girdim insanların oturması gereken yerin üstünde araba vardı sonradan acaip feci oldum,ya orda birileri oturuyor olsaydı yada arkadaşım ciddi şekilde yaralanmış olsaydı. Sonuç olarak araba hurda oldu ehliyetime babam el koydu(%100 haklı olarak itiraz etmedim bile) Vede hızın gerçekten felaket getireceğini ciddi bir şekilde anlamış olduk.Allahtan bu olayı ucuz atlattık insallah bölye şeyleri kimse yaşamaz. Arabanın son halini fotoları var ama koyamıyorum şimdi evden çıkmam gerekiyor akşam geldiğimde tekrar deneyeceğim. [Bu mesaj homoid tarafından 28 Ağustos 2004 08:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 geçimş olsun takma kafana,cana gelciine malla gelsin türü bi iki klişe yaypıp geçmiş olsun dilekrimi sunuyorum.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Canım Geçmiş Olsun[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 geçmiş olsun ehlıyetıne el koyduysa gıt kayboldu de yenıden çıkarttır:)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 28 Ağustos 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 cok gecmisler olsun kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Geçmiş olsun Çok kötü bi his olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 BOccOB azmın yapamayacağı hıc bısı yok :)yeterkı azim edsın[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 28 Ağustos 2004 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Shagrath tarafından 28 Ağustos 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 çok geçmiş olsun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben de arabayı parçaladım martta benim parçaladığım araba 0 dı pederindi.. el koymadı ehliyetime, bişi demedi araba hurda oldu Sadece yeni arabayı vermiyor, kolay kolay da vermez geçmiş olsun[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. [Bu mesaj Prawler tarafından 29 Ağustos 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 çok geçmiş olsun ucuz atlatmışın ama sizde parçaladığınızda ehliyet varmış hiç değilse .. ben sarhoş + ehliyetsiz + hız alexi ile ölüyoduk allah korudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Hayat hata affetmiyor, bir kere yırtmışsın bir dahası olmayabilir.. Arkadaşlar her şey iyi hoş ama gerçekten şakası yok. Gelin piste herkesin şartlandığı koşullarda kendinizi + başkalarını da riske atmadan eğlenin.. Çok çok geçmiş ola umarım ders almışsındır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Geçmiş ola homoid :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 o bahsettiğin denyolar kaza yapıncada akıllanmıyo malesef bi zeka özürlü var bizim burda oturuyo bir modifiye sitesinin forumunda görüyorum neler yazdığını daha yeni arabayı pert etti hiç nato kafa nato mermer hesabı. küçük kazalardan da akıllanmak yada en güzeli çevredeki örneklerden yararlanarak akıllanmak en güzeli arkadaşın başına biraz extreme bi olay olarak büyük bi kaza gelmiş geçmiş olsun. Umarım hepimiz başımıza gelmesini beklemeden bu arkadaşın başına gelenden bi ders çıkarmışızdır.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Delanoresse, 30 Ağustos 2004 00:52 tarihinde demiş ki: ya gecmis olsun da, herkes bi kaza gecirip mi akillanacak? [signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Geçmiş olsun canınıza birşey olmamışya gerisi mühim değil.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Çok geçmiş olsun[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 aha uzun zaman oldu ama şimdi aklıma geldi fotoları koymak :D önden arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 off ucuz atlatmışsın valla geçmiş olsun tekrardan yeni gördüm[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 geçmiş olsun, üzüldüm. walla araba sanki uçak gibi iniş yaparken pisti kaçırmış da anca durabilmiş gibi.. Dersini al ama çok kafana da takma olayı..[signature][hline]- Sad but True! - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Geçmiş olsun.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Aha zaten kaza yapalı bayağı oldu ağustos 15 te yaptım. zaten dikkatliyimdir ayrıca güvenliğede önem veririmki sahsen emniyet kemerimi takmasam o arabadan sadece burnum kanıyarak cıkmam ımkansızdıki. Burnumun kanama sebebide airbag tam burnuma açıldı yumruk yemiş gibi oldum. :D p.s:Bu arada arka camdaki yansımadan yola olan uzaklığımı anlayabilirsiniz sanırım parkın içinde bayağı yol katettim yani :) [Bu mesaj homoid tarafından 26 Ekim 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Geçmi$ olsun valla :([signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar