reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 abi izin almak lazım diyorsunuz da ben bunu türkiye'de yapan bi video izlemiştim ya. eminim yani. hatta istanbul bile olabilir. du bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Norak said: bunu yabın önce: http://www.youtube.com/watch?v=-i2kJMJz7Wg başkan bu nedir ya? anlamadım bundan hiçbirşey ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Soris said: almanlıktan aldığım tadı hiçbir şeyden almadım çin atasözü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 gehen gehen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 çünkü kütüphanesinde freud bulunmayan psikoloji bölümleri,torna tezgahı bulunmayan mühendislik bölümleri var.ne sanıyorsunuz oglum siz türkiye yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 işte bu zihniyet bizi bitiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Chaotic said: roketse roket! kabloysa kablo! kameraysa alası var! yazılımsa kaplan gibi pardusumuz var! uçağımızda var! neden yapamıyoruz? neden? su + tuz + yogurt = ayran kafası yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 hacıghetto şaka o espiri baabında giriş amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bardak yazmayı unutmusum sorry tamam kalkış için geri sayımı başlatın ayrıca türkler uzayda diye dizi yaptık bu gidişle 40sene sonra çıkarız uzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 türkler uzayda değil. türklerin uzay ile imtihanı. ben hala optimistim bu konuda ama. zeki, muktedir gençlerimiz var. ayrıca istikbal göklerdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 gereksiz dedik bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 forgiver said: ne demişler http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576638_330804043640708_150003065054141_854465_547844817_n.jpg yahudiler çinede gitmiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar