Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 throine tgbli gençlere demiş. valla onların ağızlarına kürekle vurmazdı bence de (ha yaptıklarını çok manalı bulduğumdan değil) mesela bence eğitim ve öğretim sorunlarına eğilen bir toplu yürüyüş gösterisinde BİZ ATATÜRKÜN ASKELERİYİZ* diye bağıranlara "napıyosunuz evladım siz" derdi inşallah diye umuyorum olm ülkedeki gençlerin eğitim sorunlarıyla ilgil söyleyebileceği tek şey buysa kapatıp terk edelim *: http://3.bp.blogspot.com/-M9YvwKomcNs/T3V7PPFjs8I/AAAAAAAACBY/O8czvJbi9Sg/s1600/truestory.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 türkiye şu an ki yapısıyla amerikan güdümündeki bir uydu devlettir,aksini iddia eden fetih1453 izleyip gaza gelen adamdan farklı degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 cetoritto said: bence sen troynu yanlış anladın, ağızlarına kürekle vuracağı çuval geçiren gençler, çuval geçiren amerikan askerleri değil. yok dogru anladim da, ataturk olsaydi olay buralara gelmezdi ayrica ne olursa olsun bu eyleme de sempatiyle yaklasmazdi diye dusunuyorum. o olayin sorumlusu sokakta yakaladiklari sivil kiyafetli asker degil, o olay olduktan sonra sorumlusu kimlerse cezalarinin cekilmemesinin sorumlusu da agizlarindaki emzigi emmekte olan hukumet sadece. kurekle vurulmasi gereken agizlar belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Yani ama gel görki sokakda infaz edilen 2 asker öylece gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bir insanin kafasina cuval gecirmenin cezalandirilmasi normal. Elbette bunun cezasi hafif olmali, ama protesto adina her sey mubahtir yaklasimi da cok komik. Ayrica bu tarz maskaraliklarin, ister basin ilgi gostersin ister gostermesin, hedefe yonelik en ufak bir etkisi oldugunu da dusunmuyorum. Yumurta atmak, islik calip kursudekini susturmak, konusma firsati bulunca siir okur gibi bir takim ezberlenmis cumleleri tekrar etmek yerine, duzgun duzgun tartismayi denemek daha anlamli. Ama tabii o zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 "tartışalım, konuşalım, ileri demokrasi" muhabbetine sarılan dostlar. Neyi tartışacaksınız bu Amerikan askeri ile? Çocuklar söylemiş işte "bu askerin şahsı ile bir sorunumuz yok" demişler. Amerikan hükümetini protesto etmek için bundan daha zararsız ve <> ses getirmesi gereken bir eylem yöntemi benim aklıma gelmiyor. Adı üstünde protesto eylemi, protesto tartışması, protesto diyaloğu, protesto münazarası değil ki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yolda yürürken tanımadığım birinin kendi rızası dışında sadece kolundan bir kaç saniyeliğin bile tutsam beni tacizden ya da hürriyeti tahditten içeri atabilirler. burada ise eşkiya gibi yolda milletin önünü kesip yere yatırıp kafasına çuval geçirmeye kalkıyorsun ve bu masum bir hareket oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 "Çuval geçirme işlemi ABD askerlerinin rutin bir uygulaması. Suç olarak görülemez’ demişti ve soruşturma açılmamıştı. ABD askeri çuval geçirince suç teşkil etmeyen unsur, biz ABD askerine çuval geçirince mi suç teşkil ediyor? " Savunma komik olmuş hakikaten. Evladım sen asker misin. Yalnız 16 yıla kadar hapsi isteniyormuş. Sıradan adamı yatırıp meydanda tecavüz etsen o kadar yatar mısın, sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Wispy said: "Çuval geçirme işlemi ABD askerlerinin rutin bir uygulaması. Suç olarak görülemez’ demişti ve soruşturma açılmamıştı. ABD askeri çuval geçirince suç teşkil etmeyen unsur, biz ABD askerine çuval geçirince mi suç teşkil ediyor? " Bunlar yarın bir gün "Amerikan askeri adam öldürüyor biz öldürünce mi suç oluyor?" diye milleti de keser. lol ulusalcı kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 throine said: yolda yürürken tanımadığım birinin kendi rızası dışında sadece kolundan bir kaç saniyeliğin bile tutsam beni tacizden ya da hürriyeti tahditten içeri atabilirler. burada ise eşkiya gibi yolda milletin önünü kesip yere yatırıp kafasına çuval geçirmeye kalkıyorsun ve bu masum bir hareket oluyor? yazınca kızıyor bazılarınız da bu şekilde yazıları okuyunca aklıma mütareke basınındaki kalemler geliyor. Yunanlılar İzmir'i işgal ettiğinde, "İngiliz generalleri ne bekliyor, İzmir'i Yunanlılar'dan kurtarsınlar" diye yazan insanları getiriyorlar aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 throine said: Wispy said: "Çuval geçirme işlemi ABD askerlerinin rutin bir uygulaması. Suç olarak görülemez’ demişti ve soruşturma açılmamıştı. ABD askeri çuval geçirince suç teşkil etmeyen unsur, biz ABD askerine çuval geçirince mi suç teşkil ediyor? " Bunlar yarın bir gün "Amerikan askeri adam öldürüyor biz öldürünce mi suç oluyor?" diye milleti de keser. lol ulusalcı kafası. e amerikan askeri bizden birilirini öldürür ve bununla ilgili bişi yapılmazsa, tabiki aynı üniformayı giyen askerlere benzer bir şekilde karşılık verilebilir. bunun ulusalcılıktan çok enayi olamamakla ve hakla ilgisi var. bide onur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 cetoritto said: throine said: yolda yürürken tanımadığım birinin kendi rızası dışında sadece kolundan bir kaç saniyeliğin bile tutsam beni tacizden ya da hürriyeti tahditten içeri atabilirler. burada ise eşkiya gibi yolda milletin önünü kesip yere yatırıp kafasına çuval geçirmeye kalkıyorsun ve bu masum bir hareket oluyor? yazınca kızıyor bazılarınız da bu şekilde yazıları okuyunca aklıma mütareke basınındaki kalemler geliyor. Yunanlılar İzmir'i işgal ettiğinde, "İngiliz generalleri ne bekliyor, İzmir'i Yunanlılar'dan kurtarsınlar" diye yazan insanları getiriyorlar aklıma. Yeni kalıp bu mu? ............ İzmir...... işgal....... ingiliz......yunan... Boşlukları doldurunuz. Mesajı alıntılayıp mesajla alakasız cevap yazmada üstüne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Evet zaten şu anda ABD Türkiye'yi fiilen işgal etmekte. Gemiden inen ABD askerleri Türkleri sırayla infaz ediyor, kadın ve çocuklara tecavüz ediyor. Babası kim bilemeyecek şerefsiz insanların sayısı hızla artıyor. O yüzden o TGB'li gençlerin her biri bir Hasan Tahsin. Bu güzel anoloji için teşekkür ederiz çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 alakalı cevapları cevapsız boş geçenlerden iyidir gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Suark said: e amerikan askeri bizden birilirini öldürür ve bununla ilgili bişi yapılmazsa, tabiki aynı üniformayı giyen askerlere benzer bir şekilde karşılık verilebilir. bunun ulusalcılıktan çok enayi olamamakla ve hakla ilgisi var. bide onur tabi Türkiyeye gelen teğmen Joe mehmeti öldürür, yasal boşluk, ikili anlaşmalar veya ABD baskısı yüzünden adamı ABD'ye iade edersek gidip ilk gördüğün random amerikan askerini öldürecek misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Ya hakikaten komiksiniz. Ciddi ciddi şu olayda yaşıtınız gençleri, kanları pek çoğunuzdan ve pek çoğumuzdan daha deli akan gençleri Amerikan askerine yaptıkları eylemden dolayı her türlü kınayıp, aşağılayıp, hor görebiliyorsunuz. Ne Amerikan sevdasıymış arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 wispy said: gidip değil, ki ben yapmam bunu içimde patlar olay ama; trafikte insanların birbirini öldürdüğü bir ülkeden bahsediyoruz burda. random bi amerikan askeri boş bulunursa, kıstırırlarsa öldürebilirler. eğer adaleti egemen güçler sağlayamıyorsa, bireyler sağlamaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Wispy said: Evet zaten şu anda ABD Türkiye'yi fiilen işgal etmekte. Gemiden inen ABD askerleri Türkleri sırayla infaz ediyor, kadın ve çocuklara tecavüz ediyor. Babası kim bilemeyecek şerefsiz insanların sayısı hızla artıyor. O yüzden o TGB'li gençlerin her biri bir Hasan Tahsin. Bu güzel anoloji için teşekkür ederiz çetintaş senin okuduğun edebiyat dersinin hocasını kınıyorum wispy takma isimli patidaş. sana başka diyecek bir şeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Abaza delikanlılar da kanı kaynıyor diye kızlara pandik atsın memelerini ellesin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 amerikayla alakalı değil gibime geliyor olay. daha çok hangi padişah döneminde olduğuyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ayıp. demagojinin de bir adabı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 çok alakasız bi yere çektin şimdi ama sen konuyu, ne gerek var seviyeyi düşürmeye? ne alakası var bununla onun? kanları kaynıyor diye yapmıyorlar ki, kanlarının kaynaması gerekçe değil orda. edit wispy nin yazdığına itafen söylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 delikanlılar ya suark, o bakımdan. yoksa işin detayına girersek başka delikanlılardan farklı olarak milli düşünen, bir şeyler yapmak isteyen, tepkilerini ortaya koymak isteyen delikanlılar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ASKERIME UZANAN ELLER KIRILSIN! GOD BLESS AMERICA! AMERICA FUCK YEAH diyerek sozlerimi bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Çuvalı getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar