mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 as kadrom bu zaten: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jYS16wpdnIdx0:ps3 senin takımda da forvet ve kanatlar şimdilik iyi. öncelikle orta sahaya daha iyi adamlar al. fellaini'yi öneririm defansif cm için. ofansif cm içinde sessegnon yada wilshere iyidir. ayrıca defans'ada mutlaka en azından 1 tane 80 pace üstü bi adam koy. kaboul yada mbia düşünebilirsin cb içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 mis gibi ingiliz karması kurduk hep yabancı ingilizlerden gevur adamlar önerdin ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kaboul derim kesinlikle ya da para varsa vermaelen de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 lan dediğim 2 adamın yerinde de ingiliz oynamıyo asfdsafda birinde iskoç oynuyo diğerinde italyan :D neyse ztn illaki aynı ülkeden olmak zorunda değil. aynı ligden olmalarıda yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bu arada milliyetten takım kurmaya calısırsan acı cekersin ya bpl ya serie a ya da alman ligi kurucan kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 mokoko said: lan dediğim 2 adamın yerinde de ingiliz oynamıyo asfdsafda birinde iskoç oynuyo diğerinde italyan :D neyse ztn illaki aynı ülkeden olmak zorunda değil. aynı ligden olmalarıda yetiyo. iskoç miskoç ama uniteddan bağlandıgı forvet ve diğer orta saha ordan yırtıyorum :D o zaman öyle bişeyler yapalım biraz para biriktiriyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 screwy said: bu arada milliyetten takım kurmaya calısırsan acı cekersin ya bpl ya serie a ya da alman ligi kurucan kafa rahat. britanya milliyetçisi olıyım dediydim de sıkıntılı oluyo valla öyle dediginiz adamlara bakıcam en yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bu arada ultimate team dışında zevkli bi online mod var mı? hiç bilmiyorum bakmaya da üşendim sarsın ama böyle bissürü maç yaptırtsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 fut dan sonra head to head hic sarmamıstı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 seasons dediginiz ne oluyo ona bakıyım bi de takımı da şuna çevirdim 2 değişiklikle http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jSi19WicnIdMN:ps3 iyi oldu gibi parayı saklayıp auctiondan nokta transferler mi yapmam gerek artık benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 az önce bi seasons maçı atıyım dedim top yoktu bütün maç ayak takip ederek oynadım 1-0 yaptım üstüne yattım direk http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/143210122 http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/143210083 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi niye eziyet çekiyosunki çık oyundan öyle bişeye denk gelince ilk 5 dk dolmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 11 ligden takim kurmak cok zor yaw, dusunemedim bile takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ya chemistry'i tamamen boşverip bi takım kurucaksın yada brezilya takımı kurucaksın. brezilya'da bile çok zor valla takım kurmak. mesela melo acayip pahalılandır sırf şu turnuva yüzünden. ligi olmadığı içi çok avantajlı oluyo onu koymak takıma. ben kurdum işte bi takım ama daha hiç denemedim bile. nası oldu hiç bilmiyorum. bu akşam denicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Aiko said: abi niye eziyet çekiyosunki çık oyundan öyle bişeye denk gelince ilk 5 dk dolmadan. Biz her turlu yeneriz. Geliyo karsima ustun alman karmasi ingiliz panzerlerimle dovuyorum adeta Topu gormeden de yenerim ( saka ya bilmiyodum o olayi da leave filan yazilmiyo di mi? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 4.59 a kadarsan hiç bişe yazmıyo. 5.00da çıkarsan direk +1 lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 turnuvada işe yaramıyor ama o ya yarı finalde çok laglıydı maç.kapattım elenmişim seasonsta ben ilk 5 dakak top çeviriorum genelde gol atınca cıkıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bende farklı liglerden rossi ve lisandro var. Geri kalan takımı arjantinli topcular üzerine kursam diyorum. 10k-15k arası bir bütçeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 mokoko said: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#clb6tU0fnIdlX:ps3 yeni takım kurdum yeni totw cup için 20k falan harcadım takım için. akşam eve gidince denicem bakalım yeterli oldu mu takım. şu kadroyla 5 maçta 5 malubiyet alınca 3 defansla bu işi olmicağını anladım ve sattım bütün takımı. neyseki hiç zarar etmeden satabildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 mulgear6 said: az önce bi seasons maçı atıyım dedim top yoktu bütün maç ayak takip ederek oynadım 1-0 yaptım üstüne yattım direk http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/143210122 http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/143210083 abi ahauhauha, adam topu gormeden kazanabilmis lan :D oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bi ara ultimate kapışalım birileriyle beklerim !! kimse online olmuyo :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 futta problem mi var ya baglanmıyor falan trade de gidip gelio bende.bi problemli adamlar donuyor trade de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 SORRY! Our servers are temporarily down while we work on making things better. Please come back later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hayır division 1 de kalmam için 2 maçım kalmıştı 3-0 yendim sonra gitti ya tekrar oynicam son 2 maçı yada yenik sayıcak direk son maçı oynicam.çok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ahah facebuk sayfasına baktımda millet ne aglamış trade pile da messim vardı falan yok 400 pound harcadım bilmem ne yalnız ea hakkaten güzel yere kapak atmış.acaip para döküyor millet This is really annoying now, I work all day to feed my wife and kids and with my spare cash I but this bag of crap. I come home and sort everything out turn my console on and surprise fifa/ea have let the gaming community down again. Never experienced any downtime on mw3 how can you get it so wrong so often. I would love to get my money back and my Microsoft points. You are a joke fifa da şuana kadar denk geldiğim ilk uzun süreli down olabilir kaç senedir.ona ragmen gözyaşları sel sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar