Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

Şu world cup olayına girdim ben de %50 oranda maça girerken çakılıyo oyun. Sonra oyunu kapatıp tekrar giriyosun fln. Bu 3 kere arka arkaya olduğunda gamepad'i fırlatası geliyo insanın.
2 oyun atayım diyosun deliriyosun.

Buna rağmen divison1'e çıktım 20 w 2 d 2 l ile.

Divison1 hiçbirşeye benzemiyomuş 2 w 2 d 5 lose ile relegation'a çok yakınım şu an :S

Milletin real madrid ve barcelona ile kontra atak oynaması delirtiyo insanı resmen. Oyunda defans yapmak cidden zor. O sebepten Divison1'de gözlemlediğim kadarıyla oyunun bariz en iyi taktiği kapalı defans ve kontra atak. Ne kadar alan daraltırsan daralt birşekilde hızlı oyunculara sahip takımlar bunu aşıyor ve affetmiyorlar..

Bu arada o orta kafa gol olayını ben pek yaşamadım açıkçası. Daha çok atan taraf oluyorum o tip golleri ama orda da defans yerleşmemişken atabiliyorum.

Atletico Madridle oynuyorum bu arada..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben yine sinir krizlerine girdim.

kaleye 15 şut, girmiyor. Kaleci imkansızları çıkarıyor falan, benim kaleciden sekenler benim adamlara çarpıp own goal oluyor maçı kaybediyorum falan ...

şu millet direk 5-5-0-0 falan oynuyor birde iyice kıl oldum. Adam gibi açık açık oynuyoruz diye tokat yiyoruz resmen, 4-5-1 dönüp chelsea'yi alacam en sonunda o olacak ...
Sosyal ağlarda paylaş

gol atmak çok kolay olmuş bu oyunda. plaseler çok nadir giriyor bu yüzden genelde şut tuşunu köklüyorum şut çekerken.

haftasonu 3 tane kupaya katıldım. 2sini kazandım, diğerinde de ilk maçtan elendim.

7. lige geldim sadece galatasarayla oynuyorum. gs çok iyi değil orta halli bi takım. ekstra bir oyuncusu yok.

toplam 30 maç yapmışımdır 4 yada 5 kere yenildim. sadece 1 kere ezildim oda dün akşam yatmadan önce bi maç atıyım dedim. adam 4 tane salladı anzi makakulayla. anzide traore diye bi adam var, herif direk 3 metre, yaklaşamıyorsun yanına eliyle itiyor bildiğin.
Sosyal ağlarda paylaş

TOTNIM harbi akıyormuş ya, 5 maçtır 4 galibiyet 1 beraberlik, o da Brezilya'ya karşı beraberlik.

Sokuk oyun yalnız niye hep 5 yıldızlı takımlarla eşleştiriyor beni anlamadım...

Matchmaking sistemi zaten direk yalan olmuş oyunda, daha çok nasıl sıçarız diye düşünüp bunu yapmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

DarKRideR said:

TOTNIM harbi akıyormuş ya, 5 maçtır 4 galibiyet 1 beraberlik, o da Brezilya'ya karşı beraberlik.

Doğru yolu bulmana sevindim. Bildiğim multide orjinal kadrolarla oynuyamıyorsun ama orjinal kadroda sugi...sen'in yerine dembele'yi koy süper oluyor. daha hızlı oluyor takım.

yok kuruyorsun,

Lloris
Walker-Kaboul-Verthongen-Ekotto
Parker-Dembele
Lennon-Dempsey-Bale
Defoe

şeklinde oynuyorum, akıyor akıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...