slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bende medium her bişi açıkcası çalışmasını beklemiyordum hiç kasmadan çalışıyor grafik olarakta açıkcası çok güzel :) o yüzden orta şeker takıl ama keyifli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 :) bu arada bende cia bolumune geldim oylesine dolaşıyoken bi adamı bayılttım bi sayaç çıktı geri saymaya başladaı o ne işe yaıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 uhu öss bitsin görürsünüz siz..[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bu cia hq bolumunde server odasına gozukmeden nasıl gireceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 o mission çok kazık ben bitirene kadar kaç sefer load save yaptım bilmiyorum tam olarak neresindesin şimdi içeri girdin içerde iki adam var (içeri girmek için önce bahçedeki borulardan çıkıyorsunuz sonrada havalandırmadan geçip giriyorsunuz bilmeyenler için) iki adamdan birisini öldürüyorsunuz sonra masadaki diğer adamın yanına gölgelere saklanıp eğilerek gidiyorsun şişeyi al at dikkatini çek adam gitsin sonra geliyor gelirken sisnsice tut bayılt o masaların ordaki kapıyı kullan diğer yerden gitme çünkü orda da adam var görünürsün kapıyı aç gir dolaplara saklan diğer adam ararken onada aynı taktikle bayılt ilerlemeye devam et işte kolay zaten sonlarına gelene kadar sonlarıda acaip kazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 biraz daha oynadım şimdi adamı kaçırma görevini aldım(adını unuttum adamın).o adam dışarda sigara içiyor yerinide buldum ama o kapıya doğru giderken alarm çalıyor kendi kendine ve gorev bitiyor(1 alarm hakkım kalmıştı).neden çalıyor bi türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ha bu arada o bölümde adam öldürünce görev bitmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 adam öldürmiyeceksinki sadece bayıltabilrisin fln o aldığın silahın shock mermileri var 5 tane ben geç farkettim onları 5 tane adam var ordan sonra onlar için kullanabilrisin o adamı alınca ilerde sigara odasında guvenlik gorevlisi var o gordugu icin alarm caliyodur ona dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 tamam orda alarmı calmaması için gerideki tüm adamları bayıltıp tüm ışıkları patlattım geçtim bölümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ben yardım istiyim o zaman :) gün ben ondan sonraki missionda takıldım otoparkta ilk katındaki adamları öldürdüm ikinci kattaki üç adamıda öldürdüm üst katta açık bölüm var ordan atlayamıyorum başka yapacak bişide göremedim acep orda gözümden kaçan ufak bişi mi var :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 otaparkın ikinci katında bir yarım açık pencere bir tam açık pencere var.tam açık olanın onunde kocaman ipe asılı bir kutu var.onun üzerine atlıyacaksın.zaten gerisini bulursun.bu arada duvar mayınlarına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Eh demosunu indirmiştim. Almayı unuttum :utaniem:. Yarın ilk işim alim bari hehe.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ya fıttırıcam daha oyunun başı takıldım ben! İlk bölümde ilk 2 adamla karşılaşmadan sonra disketi aldım ama o binada kaldım. Naapıcam yahu?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Umm tmm hallettim :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Texture hatası için ekran kartının son driver'ını yüklediğinizden emin olun. Ben sorunu öyle çözdüm. Bi de oyunu anlatmayın, yani asıl zevkli tarafı arayıp bulmak :). Olmadı walkthrough var nette. [Bu mesaj riglous tarafından 25 May 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ya bide bana yardımcı olsanız :( sniff.. bi mouselook bi esc çalışıyo :( saga sol yok :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar