Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 hep herkez "ölmek üzere olanlar sezarı selamlar" derken sölemeyip, sonra sezar kızında "ben kimseye boyun eğmem!" diye afra tafra yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Genwa said: Bütün halısaha maçı yapanların Gençlerbirliği altyapısında bir dönem oynamış olması gibi Yalnız benim bölümde de bunun aynısını iddia eden biri var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 nihlathak said: Graxer said: Çok sık gözlemlediğim bir olay bu. Belki yabancılarda da örnekleri çoktur, bilmiyorum... Bu olayı çok tecrübe ettik arkadaşlarla. Konuştuğunuz her adam size süper pvpci olduğundan dem vuruyo. -Ee sende sadece step into arena var? +Bu alt karakter ya, ötekinde hepsi. (%93 yalan) Bunun nedenini anlayabiliyorum. Çok iyi adamların videolarını izleyince, ulan bakıyosun adam öyle ahım şahım bişeyler yapmıyo. Benim bundan neyim eksik diyip teoride kafanda kendine göre bir rating belirliyosun, ama işler pratikte öyle olmuyo. Youtube'dan yavaş tempoda gitarla çalınan bi esere baksanız aynı şeyi orda da hissedersiniz. Ben hissediyorum en azından. Ben de yaparım olm 2-3 parmak değiştiriyo,bişey yok, diyorum, ama gitarı eline alınca öyle olmuyo işte. Aynı şey sc2 için de geçerli. Bakıyorum, White-Ra falan hiçbir şey yapmadan yeniyo karşısındakini. Eee ben de böyle oynuyorum, ben neden yenemiyorum... Adamın biri gelip dese ki, tecrübem yok ama çok hevesliyim, kısa sürede öğrenirim muhtemelen... Zaten herkes oynar bu adamla. Belki belli bi süre sonra bakarsın olmuyo, bırakırsın. Ama ''gladyatör'' tribinde gezen adamla kimse oynamak istemez gerçekten, çok itici oluyo bu adamlar. Her Turk Gladiator dogar psikolojisi bu :) Ooo kimleri görüyoruz. Hala oynuyorum deme sakın (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Yok birakali cok oldu, zaten unumu eledim elegimi astim, dahasi kalmamisti oyunda :) Artik Diablo'da casual'im en buyugunden, hirs yok kafalar rahat :) Yanliz bu installer hala %1'de duruyor ayar oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Zaten şaşırtıcı olurdu ben oynuyorum deseydin (tu) Sen çok iyi zamanda bıraktın hakikaten. Şimdi geriye bakınca keşke ben de KJ ya da Ulduar sonrası bıraksaydım diyorum hep. Oyun neydi ne oldu. Guild Wars 2 oynayacak mısın ? Yoksa mmorpglerden uzak mı durmaya karar verdin merak ettim. %1 olayını çözmüşsündür illa ki. Internet Security / Firewall ile alakalı bir durum. Kapatınca ya da kurulum dosyasına yetki atayınca sorun ortadan kalkıyor. Diablo iyi geldi casual falan her türlü oynanır hakikaten.. Hele de bu oyun kıtlığında bulunmaz nimet oldu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar