Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bandocu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 onun asıl resmini kaçırdım ben cuce oynuyodu ben de uyuyodum. tuh :)[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 19 Ekim 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 SPOILER larry 7 de video dosyalarının isimleriyle oynayıp izleyebilirsiniz daha baştan o son easter egg videosunu[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bence ii olmus ama larry 7 daha guzeldi 3d boyle oyunlari bence daha kotu kılıyor. mesela monkey island 3 4ten cok daha ii we zewkli bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ozellikle lord evlyn sana soracam ynai oyunun nesinden zevk aldiniz anlamadim ilk oynadigim 1 saat bana guzel geldi daha sonra surekli sag sol sag sol yapmak sacma bir ceyreklik oyunu oynamak birde basimi sisiren bir muzikle pong oynamaktan baska birsey yokki oyunda ne bir bulmaca nede baska birsey sadece arada bir gidip para toplayip kiyafet aramaniz lazim o kadar ne komik bir diyalog vardi nede bi$iy Al Lowe eksikligi bariz belli oluyor larry lovage e$it degildir larry laffer diyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben de Larry Lovage = Larry Laffer / yatık 8 diyorum. Hakkatem 2., 3. oynayışta dayanamıyor insan şu mini oyunlara.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 tamam larry 8'de kızların vücudu güzel de, yüzleri çok çocuksu olmuş...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 o saçma sapan oyunlar yüzünden 1 saatten fazla dayanamadan sildim oyunu direk :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Valla sacmasanpan oyunları tercıhena tlayıp tokenla falan konusmaları oynadım ben bol bol fena degıldı. Kızlar fena degıldır dogruya dogru hatta konu dahalınde (dıger larrylerle bır tutmuyorum oyunu) three sısters storyle falan yarısıyordu oyun hatta belkı True love la. Ortamın grafıklerı fena degıldı commissaerı sevdım mesela karakter, arada baya kısılıklı karakterler vardı sevılebılınıcek belkı ondna oynadım oyunu bırazda kızlardan ote. Bıde ne bıleyım actıon olmıyan daha kendı kendıne yurıyen fılm varı bır oyun arıyordum bellıkı uzun suredır onunda etkısı var, ama zevk aldım dıyorum be oyundan.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu oyuna mature ratingi verilmis ama gercekten suslenmis bi cocuk oyunu be. hic dusunmenize gerek yok, direk yok trampolinde zipla yok spermi yesil kalbe sok censored yazisini librarydeki o torbaci tipli herife para/token vererek kaldirabiliyorsunuz(degil mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Eskiden cok daha ıyıdı bu oyun.Icıne etmısler resmen.Paranıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Disappear, 20 Ekim 2004 01:23 tarihinde demiş ki: ozellikle lord evlyn sana soracam ynai oyunun nesinden zevk aldiniz cuce sabaha kadar 12 saat boyunca oynamasaydı ben de oynayabilecektim sadece izlemekle yetindim :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Ekim 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Oynamakda bır olay yok bend sadece ızledım zaten.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ehehehe sonra halam geldi uyuyun felan dedi boyle uff ne guzel oynuyoduk dercesine yataga dogru gittin :) oynadın işte abi yapma şimdi. of kıza bak taş felan diye hem de :) [gerci o replikleri ben de soyledim ama :P][signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Ekim 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bir sorum olcak takım elbisenin üzerine kravat alınıyordu galiba bir yerde gördüm ama şimdi unuttum nerde gördüğümü. nerden bulurum kravatı?[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hani tanıştıgın takım elbiseli kız var ya. onun hemen karşısında bi adam var. ona git bir suru şe satın alıyosun ama bi krava alıp bırakma bıyık felan bile alıyorsun :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Taş dedım tabıkı adamlar ıyı modellemıs fena manken bulmamıs. Akabınde ben sokaktada güzel kız gorunce "Aaaa ne guzel kız" dıyorum normal bısey bu =)[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 aa ne guzel kız kibar edition felan mı oluyo? :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya bu oyunun şifresi falan varmı? daha %60da olmama rağmen mini oyunlardan baydım token falanda bitti sınırsız token ve para şifresi varsa söylermisiniz?[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 git satın al token. şifreyle oyun mu oynanır.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 oyun baydı hemen bitirim diyorum[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 yeni larry 8 geliyormuş sansürsüz 26 ekimde piyasadaymış.[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bu da larry 8 zaten. sansurler de pacth le kapatılıyor sansursuz diye yeni versiyon mu cikartiyorlar.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 arkadas yazmi$ acik[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar