Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Eski konulara baktım ama onlar gerçekten biraz eski :). 30 milyona kadar bir şeyler önerim, yarın alacağım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 30 milyona güzel şeyler vardır aslında. ama marka isimleri pek duyulmamış şeyler olabilir. mesela burda mikado marka bir sey buldum. özellikleri mükemmel. hafif, kablodan ses ayarı, yumuşak kulak yastığı ve ayarlanabilir bass titreşimi varmış. 2 yıl garantili. fiyatı da 22 milyon. marka takıntın yoksa hiç kaçırma derim. bir geri menüye çıkarsan başka markaların da çeşitli modellerine bakıp karşılaştırabilirsin (2. sayfayı unutma). onun dışında burda mikrofonsuz olarak philips'in her fiyata modeli var.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Sennheiser m@b 30 var, bunun satıldığı yer ya da internet mağazası biliyor musunuz?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 INCA I300 aldım 8 milyona, zaten 4.1 varken fazla kullanmam sanırım kulaklık ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 quake vardı 12 m civarına. cs oynamak için almıştım ve gayet güzel oynatıyordu.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar